"ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΣΠΙΘΑ ΤΡΕΜΟΣΒΗΣΤΗ" - ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΕΖΟΣ & ΗΡΩ ΜΠΕΖΟΥ - ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ

A person posing for the camera

Description automatically generated
“ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΣΠΙΘΑ ΤΡΕΜΟΣΒΗΣΤΗ”
ΜΑΝΩΛΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, ΤΑΣΟΣ ΛΕΙΒΑΔΙΤΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΕΖΟΣ - ΗΡΩ ΜΠΕΖΟΥ


ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑΚΗΣ

Ο Μανώλης Αναγνωστάκης, ο Γιάννης Θεοδωράκης και ο Τάσος Λειβαδίτης έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό που δύσκολα μπορεί να βρει κανείς στις μέρες μας. Ήταν σπουδαίοι και ταυτόχρονα αθόρυβοι.
Ας μην σταθούμε στον πολιτικό τους προσανατολισμό, αλλά στο ότι είχαν και οι τρεις έναν κοινό στόχο.  Τον Άνθρωπο.
Με έργο λυρικό, γνήσια επαναστατικό και κυρίως ευγενικό, είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι συνομιλούν με τον χρόνο όπως όλοι οι γνήσιοι καλλιτέχνες.
Το πρόγραμμά μας σκοπό έχει να ζωντανέψει αυτά τα υπέροχα λόγια μέσα από σπάνιες μελωδίες, όχι σαν μνημόσυνο αλλά σαν υπενθύμιση ότι η Ελλάδα έχει και την ακριβή της εκδοχή.
Γιάννης Μπέζος
ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ:   11-12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
                            18-19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
                             25-26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 9 μ.μ. – Τιμές εισιτηρίων: 15 ευρώ και 10 ευρώ (μειωμένο)
Χώρος: Θέατρο Προσκήνιο (Καπνοκοπτηρίου 8, Αθήνα)
Τηλέφωνο: 2108256838
Επικοινωνία: Μαρκέλλα Καζαμία, 6946507792

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μαρία Σιούτα: "Επέλεξα την ηρεμία γιατί ήθελα να αποτυπώσω τη ζωή όπως πραγματικά κυλούσε τότε, με απλότητα, πίστη και αίσθηση συνέχειας χωρίς την επίγνωση του επερχόμενου τέλους".

«Ο Κος Ζυλ» σε κείμενο & σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου στο Θέατρο Πόρτα, από 27/2

Ρένα Πέτρου: "Το γεγονός ότι κάποιος άνθρωπος καταγράφει όλη την ιστορία της ζωής του, έχει από μόνο του μεγάλη αξία".

Νατάσα Βραχλιώτη: "Το βιβλίο, όπως και κάθε βιβλίο από μόνο του έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει!"

Παρασκευή Λεβεντάκου: "Η λεκτικοποίηση του βιωμένου έρωτα και της ακόμη πιο βιωμένης απώλειάς του λειτουργεί σαν βαλβίδα αποσυμπίεσης".