Η Pavlina Styl στο Ηalf Note



 ΜΑΓΝΗΤΕΣ / AIMANTS  
με την Pavlina Styl

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018


Η περφόρμερ Pavlina Styl μαζί με το εξαιρετικό κουαρτέτο της, θα μας «μαγνητίσει» την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου στο Ηalf Note, μέσα από μια μουσική παράσταση γεμάτη συναισθηματικές εναλλαγές.  Έρχεται για να παρασύρει τους θεατές, με την ιδιαίτερη χροιά της φωνής της και την αισθαντικότητα της, στα σκοτεινά μονοπάτια του έρωτα, της διαφορετικότητας, του πάθους, της αναρχίας και του απαγορευμένου.

Με διάθεση ρετρό  ερμηνεύει, σε τέσσερις γλώσσες, διαχρονικά κομμάτια της Belle Époque και του μεσοπολεμικού Βερολίνου, φθάνοντας στο Dark Cabaret. Το πρόγραμμα βασίζεται κυρίως στο μουσικό θέατρο και το καμπαρέ, με jazz διασκευές, swing-cabaret, tango και valse μέσα από τους ρυθμούς των J. Brel, Ε. Piaf, M. Dietrich, Κ. Weill, Νino Rota, J. Kander, T. Waits, C. Aznavour κ.ά.

Η Pavlina Styl για πρώτη φορά παρουσιάζει αποκλειστικά στο κοινό του Half Note το νέο της κομμάτι με τον ομώνυμο τίτλο της βραδιάς «Μαγνήτες» / «Aimants».

«ΜΑΓΝΗΤΕΣ»: https://youtu.be/5yg76S1dULA

Συντελεστές :
Pavlina Styl: Φωνή
Νίκος Καλαντζάκος: Πιάνο
Φοίβος Μποζάς: Σαξόφωνο
Αντώνης Αρβανίτης: Κοντραμπάσο
Σεραφείμ Μπέλλος: Ντράμς-Κρουστά

Επιμέλεια παραγωγής: Pavlina Styl


HALF NOTE JAZZ CLUB

Τριβωνιανού 17, Μετς

Ώρα έναρξης:
21:30

Είσοδος: 10 ευρώ (μπαρ) - 15 ευρώ (τραπέζι)

Πληροφορίες - Κρατήσεις: 210 9213310


Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τις δημοσιεύσεις/αναφορές






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λεωνίδας Βουρδονικόλας: "Όταν ο θάνατος γίνει συνομιλητής, η αφήγηση μπορεί να αποκτήσει ακόμη περισσότερη ζωή".

Διαβάσαμε και προτείνουμε: «Γράμμα του πελάγους» του Άγγελου Λαμέρα από την Άνεμος εκδοτική

Είδαμε και προτείνουμε: LULE των Κατερίνα Μπιλιούρη & Βασιλή Τσιάκα στο μικρό Κεραμεικό

Είδαμε και προτείνουμε: ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ στο Ρεκτιφιέ

Τίνα Σερβετά: "Η συμβίωση με έναν σκύλο μάς συμπληρώνει, μέσα από αυτή τη σχέση ανακαλύπτουμε πράγματα για τον εαυτό μας".