Κυκλοφορεί: Προδομένες Αγάπες (αισθηματική νουβέλα αγωνίας της Νικολίας Πανίδου)

Κυκλοφορεί: Προδομένες Αγάπες
Οι Εκδόσεις Πηγή και η συγγραφέας Νικολία Πανίδου σάς προτείνουν την αισθηματική νουβέλα αγωνίας με τίτλο "Προδομένες Αγάπες".

Μία ιστορία με πυκνή αφήγηση και καταιγιστικές εξελίξεις, που δεν αποκαλύπτει τον πραγματικό της πρωταγωνιστή παρά μόνο στο ανατρεπτικό της τέλος.
Οπισθόφυλλο
Άννα και Ηλέκτρα. Δύο φίλες. Δύο επιτυχηµένες επιχειρηµατίες, που έχουν µοιραστεί πολλά. Κοινή πορεία, κοινά όνειρα. Ο έρωτας έχει στιγµατίσει τη ζωή και των δύο κοριτσιών. Γιατί αυτό είναι που κάνει ο έρωτας. Μας στιγµατίζει, µας ξεγελάει, µας τρελαίνει, σε σηµείο που δεν µπορούµε να αντιληφθούµε τι πραγµατικά συµβαίνει γύρω µας. Σε µια πραγµατικότητα ανελέητη, που δεν χαρίζεται σε κανέναν. Έτσι σηµάδεψε και την Άννα. Μέσα στον λαβύρινθο της κούρασης και της µοναξιάς της, µια µοναξιά που σου τρυπάει την ψυχή σαν τον πιο παγωµένο χειµώνα, εκεί, σε µια στιγµή, σε ένα παραπάτηµα ήρθε εκείνος και την κράτησε. Την απογείωσε και τη ναυάγησε. Μέσα στον πιο ξέφρενο ρυθµό, που µόνο πεζά πράγµατα ξέρουν να σε βάζουν. Και εκεί που νοµίζεις ότι ισορροπείς σε ένα αδιόρατο σχοινί, έρχεται ένα απαλό φύσηµα και σου καταστρέφει ό,τι σηµαντικότερο έχεις. Ακόµη και την ίδια σου τη ζωή.
Η συγγραφέας
Η Νικολία Πανίδου γεννήθηκε και µεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε Λογιστική στις Σέρρες και τώρα κατοικεί και εργάζεται στη γενέτειρά της. Είναι παντρεµένη και µητέρα ενός παιδιού. Γράφει από πολύ µικρή, γιατί για εκείνη αποτελεί τον καλύτερο τρόπο έκφρασης των σκέψεων και των συναισθηµάτων της. Έχει εκδώσει µία ποιητική συλλογή, ενώ οι «Προδοµένες Αγάπες» είναι το πρώτο της µυθιστόρηµα. Αγαπάει πολύ τη θάλασσα και τα ταξίδια. Τον ελεύθερό της χρόνο τον περνάει µε τους φίλους και την οικογένειά της, που είναι πηγή έµπνευσης και χαράς για εκείνη.
Στοιχεία βιβλίου
Τίτλος: Προδομένες Αγάπες
Συγγραφέας: Νικολία Πανίδου
Εκδόσεις: Πηγή
Τιμή Λιανικής: 10 ευρώ
Σελίδες: 90
ISBN: 978-618-5231-67-5
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μαρία Σιούτα: "Επέλεξα την ηρεμία γιατί ήθελα να αποτυπώσω τη ζωή όπως πραγματικά κυλούσε τότε, με απλότητα, πίστη και αίσθηση συνέχειας χωρίς την επίγνωση του επερχόμενου τέλους".

«Ο Κος Ζυλ» σε κείμενο & σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου στο Θέατρο Πόρτα, από 27/2

Ρένα Πέτρου: "Το γεγονός ότι κάποιος άνθρωπος καταγράφει όλη την ιστορία της ζωής του, έχει από μόνο του μεγάλη αξία".

Νατάσα Βραχλιώτη: "Το βιβλίο, όπως και κάθε βιβλίο από μόνο του έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει!"

Παρασκευή Λεβεντάκου: "Η λεκτικοποίηση του βιωμένου έρωτα και της ακόμη πιο βιωμένης απώλειάς του λειτουργεί σαν βαλβίδα αποσυμπίεσης".