Νέο τραγούδι: ΕΡΩΦΙΛΗ - "Το πιόνι"

ΕΡΩΦΙΛΗ
«Το Πιόνι»
Μουσική: Δαμιανός Πάντας
Στίχοι: Δημήτρης Αναγνωστόπουλος
Δείτε το video του τραγουδιού εδώ

 

«Το πιόνι» , που ερμηνεύει η Ερωφίλη σε μουσική Δαμιανού Πάντα και στίχους Δημήτρη Αναγνωστόπουλου , είναι ένα δυναμικό και ταυτόχρονα πολύ μελωδικό τραγούδι, προπομπός της νέας δισκογραφικής δουλειάς με τίτλο «Στα λόγια η ψυχή» που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο από τις εκδόσεις Μετρονόμος.
Η Ερωφίλη αποκαλύπτει την ερμηνευτική της ωριμότητα σε όλα τα τραγούδια και συγχρόνως μας ξαφνιάζει με μια ιδιαίτερη μουσική πρόταση. Η καταξιωμένη ερμηνεύτρια και δημιουργός, συνεχίζει να χαράζει τον προσωπικό της δρόμο, σε μια πορεία που την έφερε σε συνεργασία με δεκάδες ξεχωριστούς ερμηνευτές και δημιουργούς.
Ο  συνθέτης Δαμιανός Πάντας, ένας ξεχωριστός δημιουργός της νέας γενιάς,  χτίζει ένα αιχμηρό ηχητικό περιβάλλον με τη χρήση εγχόρδων όπως το βιολί και το τσέλο, σε μια μελωδία που μοιάζει να γεννήθηκε από έργο κλασικής μουσικής.
Το ατομικό και το συλλογικό, η μοναξιά και το μαζί , η μοίρα και η προσωπική θέληση, απασχολούν τους στίχους του Δημήτρη Αναγνωστόπουλου · στίχοι - ερωτήματα ,τόπος συνάντησης για όλους μας.
Σημαντική η συμβολή του Κώστα Παρίσση στην ενορχήστρωση του τραγουδιού αλλά και ολόκληρου του άλμπουμ.

www.metronomos.gr
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ελένη Καραμπάτσου: "Η καλλιέργεια αρετών στα παιδιά είναι θεμέλιο για να εξελιχθούν σε ισορροπημένους και υπεύθυνους ανθρώπους".

Είδαμε και προτείνουμε: «Εσύ κι εγώ και ο Φεϊντώ» της θεατρικής ομάδας Αντικλείδι στο Μικρό Κεραμεικό

Καλλιέρη Ευδοξία: "Τα παιδιά τείνουν να αποδέχονται τη διαφορετικότητα και αξιολογούν το γεγονός αυτό ανάλογα με την καθοδήγηση των γονιών τους".

LIVE | Rebe(l)Tango: Ρεμπέτικο & Tango: Δρόμοι Παράλληλοι

Είδαμε και προτείνουμε: Επικίνδυνος Οίκτος του Stefan Zweig στο Θέατρο Χώρος

Είδαμε και προτείνουμε: «Η Ανάστασις» του Λέοντος Τολστόι στο ΘΕΑΤΡΟ NOŪS