Νέο τραγούδι: ΕΡΩΦΙΛΗ - "Το πιόνι"

ΕΡΩΦΙΛΗ
«Το Πιόνι»
Μουσική: Δαμιανός Πάντας
Στίχοι: Δημήτρης Αναγνωστόπουλος
Δείτε το video του τραγουδιού εδώ

 

«Το πιόνι» , που ερμηνεύει η Ερωφίλη σε μουσική Δαμιανού Πάντα και στίχους Δημήτρη Αναγνωστόπουλου , είναι ένα δυναμικό και ταυτόχρονα πολύ μελωδικό τραγούδι, προπομπός της νέας δισκογραφικής δουλειάς με τίτλο «Στα λόγια η ψυχή» που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο από τις εκδόσεις Μετρονόμος.
Η Ερωφίλη αποκαλύπτει την ερμηνευτική της ωριμότητα σε όλα τα τραγούδια και συγχρόνως μας ξαφνιάζει με μια ιδιαίτερη μουσική πρόταση. Η καταξιωμένη ερμηνεύτρια και δημιουργός, συνεχίζει να χαράζει τον προσωπικό της δρόμο, σε μια πορεία που την έφερε σε συνεργασία με δεκάδες ξεχωριστούς ερμηνευτές και δημιουργούς.
Ο  συνθέτης Δαμιανός Πάντας, ένας ξεχωριστός δημιουργός της νέας γενιάς,  χτίζει ένα αιχμηρό ηχητικό περιβάλλον με τη χρήση εγχόρδων όπως το βιολί και το τσέλο, σε μια μελωδία που μοιάζει να γεννήθηκε από έργο κλασικής μουσικής.
Το ατομικό και το συλλογικό, η μοναξιά και το μαζί , η μοίρα και η προσωπική θέληση, απασχολούν τους στίχους του Δημήτρη Αναγνωστόπουλου · στίχοι - ερωτήματα ,τόπος συνάντησης για όλους μας.
Σημαντική η συμβολή του Κώστα Παρίσση στην ενορχήστρωση του τραγουδιού αλλά και ολόκληρου του άλμπουμ.

www.metronomos.gr
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Χαριτίνη Ξύδη: "Ο χρόνος είναι η αιώνια πάλη των αντιθέτων και ταυτοχρόνως η ισορροπία τους".

Βασιλική Χρυσοστομίδου: "Η αυξανόμενη φτωχοποίηση των ανθρώπων σε συνδυασμό με την έκπτωση αρχών και αξιών, τους εξοικειώνει με τη φρίκη και τον θάνατο".

ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΟΥΤΙ || Ο Στέφανος Κυριακίδης επιστρέφει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά ύστερα από 52 χρόνια

Μαίρη Κλαμπούρα: "Πάντα είχα μια έντονη ροπή προς το σκοτάδι, όχι σαν άνθρωπος αλλά σαν καλλιτέχνης".

Είδαμε και προτείνουμε: «Το μαύρο κουτί» του Γιώργου Ηλιόπουλου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά