Γεωργία Αγγέλου – «Απουσία», μια ερμηνεία που καθηλώνει

Γεωργία Αγγέλου – «Απουσία», μια ερμηνεία που καθηλώνει


 
 
(Ακούστε το τραγούδι και στο επίσημο κανάλι μας στο YoutubeΕΔΩ)
 

Η Γεωργία Αγγέλου παρουσιάζει το τραγούδι «Απουσία», το δεύτερο single από τον πρώτο προσωπικό της δίσκο με τίτλο « Κι έτσι αρχίζει το Τικ Τακ» που κυκλοφορεί εδώ και λίγους μήνες από το Ogdoo Music Group.

Η «Απουσία» είναι το τραγούδι που ανοίγει την αυλαία του δίσκου και η δημιουργία του οφείλεται στο ταλέντο δύο εξαιρετικών γυναικών δημιουργών, της Ξένιας Δικαίου και της Νάνσυ Κανέλλη

H Γεωργία Αγγέλου διαθέτει το χάρισμα αλλά και την προσωπικότητα για να υποστηρίξει, παρά τη νεαρή της ηλικία, μια πολλά υποσχόμενη καριέρα.

Εντυπωσιακή επάνω στη σκηνή, με μια μοναδική άνεση που καταπλήσσει, έχει την ικανότητα να αποκαλύπτει με θεατρικότητα και λυρισμό την κρυφή ζωή που πάλλεται στο σώμα των τραγουδιών.

Η «Απουσία» είναι ένα τραγούδι που μιλά για την αμηχανία και την επίμονη λύπη των χωρισμών.

Η ζωή δε σταματά να κυλάει ώσπου να επουλωθεί το τραύμα της απουσίας αλλά αδιάφορη συνεχίζει να προχωρά μπροστά , προσπερνώντας την παγωμένη φιγούρα
αυτού που μένει πίσω.

Η Γεωργία Αγγέλου ερμηνεύει με δραματική ένταση και μοιάζει να βιώνει η ίδια τη διάψευση των ονείρων της ηρωίδας της.

Ο δίσκος «Κι έτσι αρχίζει το Τικ Τακ» βρίσκεται στις προθήκες των δισκοπωλείων και αποτελεί μόνο την αρχή της πορείας μιας ξεχωριστής ερμηνεύτριας.

Στην «Απουσία» παίζουν οι σημαντικοί μουσικοί:
Πλήκτρα: Ιωάννα Μπάλτα
Κιθάρες-μπάσο: Δημήτρης Κοντονής
Τύμπανα-κρουστά: Γιώργος Γκίκας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Άλκη Ζέη «Η Μωβ Ομπρέλα» | Μια μαγική πτήση για μικρούς και μεγάλους, σε σκην. Δήμητρας Λαρεντζάκη | Από την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2026 | Θέατρο Πορεία

1ο Φεστιβάλ Προφορικής Παράδοσης Κύθνου

Διαβάσαμε και προτείνουμε: “Οι ασυγχώρητες”

"Ο Ανθρωπάκος" από τον Σπύρο Γραμμένο (στίχοι: Λευτέρης Παπαδόπουλος - μουσική: Γιώργος Χατζηνάσιος)