"Η εξίσωση Boltzmann" στον Τεχνοχώρο Εργοτάξιον


"Η εξίσωση Boltzmann" (κωμωδία φαντασίας)
Της Τατιάνας Κίρχοφ

43515937_1930889080365524_7381290641256349696_n.jpg

Λίγα λόγια για το έργο.
Ο Γιάννης και η Τίνα πέθαναν πριν από έναν χρόνο ξαφνικά. Τους δόθηκε μια ευκαιρία να επιστρέψουν σε αυτόν τον κόσμο, σε έναν άνθρωπο της επιλογής τους και να του πουν όσα δεν πρόλαβαν. Το πρόβλημα είναι ότι δεν γυρίζουν ως άνθρωποι, αλλά ως αντικείμενα τα οποία αλλάζουν όταν αλλάζουν κι οι εποχές. Ο Γιάννης επιλέγει να επιστρέψει στην αγαπημένη του γυναίκα, την Τατιάνα και η Τίνα στην μισητή αντίζηλό της την...Τατιάνα. Μια κωμωδία φαντασίας για τις ανατροπές των ανθρωπίνων σχέσεων, το αναπάντεχο της αλήθειας και το απροσδόκητο.

Κάθε Παρασκευή στις 9:15μμ (από 26/10) στον Τεχνοχώρο "Εργοτάξιον"
Διάρκεια: 80 λεπτά
Διογένους 1, Αγ. Δημήτριος- δίπλα στο μετρό της Δάφνης | τηλ. κρατήσεων: 698 393 0220 | emailergotaxion@gmail.com | fbhttps://www.facebook.com/ergotaxionspace/

Κείμενο- Σκηνοθεσία: Τατιάνα Κίρχοφ
Παίζουν: Τατιάνα ΚίρχοφΓιάννης ΜπακογεώργοςΤίνα Παπακωνσταντίνου
Φωτογραφίες: Αριστέα Ανύση
Σκηνικά/ κοστούμια: η ομάδα
Γραφιστικά: Μαρία Ναθαναήλ
Μουσική: Τατιάνα ΚίρχοφΑνδρέας ΠαππάςΦάνης Λάμπρου
Εισιτήρια: 10 ευρώ (5 ευρώ φοιτητικό, κάρτα ΟΑΕΔ, στρατιωτικό κ.λ.π.)
Δημόσιες σχέσεις / επικοινωνία: Γιώργος Κάλτσας 6986700020
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βασίλειος Α. Κυβέλλος: : "Το όνειρο είναι το διαβατήριο για το πέρασμα του πρωταγωνιστή στο παράλληλο σύμπαν του παρελθόντος του".

Αλέξανδρος Παπαδάκης: "Ότι και άν κάνουμε στην ζωή μας παραμένουμε άνθρωποι με καρδιά ψυχή σώμα και αίμα".

Άγγελος Λαμέρας: "Στην εποχή μας, αυτός που νιώθει τον ρομαντισμό -είτε στον έρωτα είτε στους κοινωνικούς αγώνες- νιώθει εσωτερική εξορία".

δρ Πάρβη Πάλμου: "Η κοινωνία δεν επιβάλλει μόνο συμπεριφορές, επιχειρεί πολλές φορές να επιβάλει και την ίδια την ύπαρξη".

Γιώργος Βαγγελάκης: "Για μένα η μοναξιά προσφέρει απλόχερα δύο μεγάλα δώρα, την απόσταση και τον χρόνο".

Διαβάσαμε και προτείνουμε: "Σήμερα και κάθε μέρα" της Δήμητρας Φώτου