O Δώρος Δημοσθένους έρχεται στη Babel το Σάββατο 3/11

AFISA_DIMOSTENOUS_VAVEL_.jpg



πιάνο: Νεοκλής Νεοφυτίδης


«Στην καρδιά του Φθινοπώρου»
Στην καρδιά του φθινοπώρου, στον ατμοσφαιρικό χώρο του «Βαβέλ» στο Μαρούσι, ο Δώρος Δημοσθένους, μας παρουσιάζει μια νέα μουσική πρόταση και μας συστήνει τις μουσικές του αγάπες από διαφορετικά είδη και εποχές του τραγουδιού. Εκεί που συναντιέται η ανάμνηση του καλοκαιριού με μια πρόγευση του χειμώνα.
Χαμηλόφωνος, εσωτερικός, λιτός, ουσιαστικός, με αιχμή την παθιασμένη ερμηνεία του και την συνοδεία στο πιάνο ενός εξαιρετικού σολίστα, Νεοκλή Νεοφυτίδη.
Με την ευαισθησία και τον δυναμισμό της φωνής του σε πρώτο πλάνο, με το τραγούδι γυμνό συνοδεία μόνο ενός πιάνου, ο Δώρος Δημοσθένους καταθέτει αποκαλυπτικές, αισθαντικές ερμηνείες και απρόβλεπτες διασκευές από τον διεθνή κινηματογράφο και από το ελαφρό ελληνικό τραγούδι μέχρι το λαϊκό και το ρεμπέτικο.

Η πλούσια εμπειρία του Δώρου Δημοσθένους μέσα από πολλές και σπουδαίες συνεργασίες, όλα αυτά τα χρόνια, με την Ορχήστρα των Χρωμάτων, τον Νίκο Κυπουργό, τη Μαρία Φαραντούρη, τη Νανά Μούσχουρη, τη Λένα Πλάτωνος, το Λουκιανό Κηλαηδόνη και τόσους άλλους ξεχωριστούς καλλιτέχνες, αποτελεί εγγύηση κυρίως ως προς το σεβασμό και τον επαγγελματισμό με τον οποίο προσεγγίζει κάθε φορά το υλικό του.

Ένα μουσικό ταξίδι που δεν πρέπει να χάσετε!
Είσοδος: 12 ευρώ (μπύρα/κρασί)

Babel Πυρήνας Τέχνης
τηλ κρατήσεων: 215 5252982
Είσοδος: 12 ευρώ (μπύρα/κρασί)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Είδαμε και προτείνουμε: The Blunsdon Act στο Theatre of the NO

Είδαμε και προτείνουμε: "Waiting for Godot" at Theatre of the No

Ακούσαμε και προτείνουμε: «Εκ Βαθέων»: Ένα άλμπουμ-κατάδυση στην ουσία του ελληνικού τραγουδιού

Είδαμε και προτείνουμε: «Άνθρωπος του Θεού» – Όταν η πίστη συγκρούεται με την απελπισία

Είδαμε και προτείνουμε: Η Σκύλα του Georges de la Fouchardière, σε απόδοση και σκηνοθεσία Κερασίας Σαμαρά

Είδαμε και προτείνουμε: «ΜΕΤΑΝΑΑΑΑΣΤΕΣ» ή «Είμαστε πάρα πολλοί πάνω σ’ αυτήν τη βάρκα» του Ματέι Βιζνιέκ