Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Leon of Athens Live: Παρασκευή 23/11 Six D.O.G.S. - Αθήνα

Leon of Athens Live


23/11 @ SIX D.O.G.S.


OPENING ACT - Anna Vs June
 
Leon of Athens ολοκληρώνει την περιοδεία του σε Αμερική και Ευρώπη με ένα live έκπληξη στο Six D.O.G.S την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου!

Το 2018 είναι μία χρονιά γεμάτη σπουδαίες στιγμές και διακρίσεις για τον Leon όπως η συμμετοχή του σε μερικά από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ παγκοσμίως (South by Southwest, Firefly, Okeechobee, Summerfest) δίπλα σε ονόματα όπως οι Arctic Monkeys, Killers, Arcade Fire, Kendrick Lamar και Eminem. Πρόσφατα κατέκτησε το πρώτο βραβείο στον διεθνή διαγωνισμού τραγουδιού "Unsigned Only" ανάμεσα σε 6000 υποψήφιους από 95 χώρες και συμπεριλήφθει στη λίστα ‘Ones to watch’ της Live Nation. Το Νοέμβριο πραγματοποιεί την τρίτη του φετινή περιοδεία στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά, αυτή τη φορά μαζί με τους City of the Sun.
Ο νέος δίσκος του Leon of Athens με τίτλο "Xenos", έρχεται σε συνέχεια του άλμπουμ Global (2015) και κυκλοφορεί σε παραγωγή του David Kosten (Bat for Lashes, Marina & the Diamonds) από την Μinos EMI/Universal.
Αντλώντας την έμπνευσή του από γεγονότα που "τάραξαν τα νερά" σε διεθνές επίπεδο αλλά και από προσωπικές εσωτερικές διεργασίες, το album χαρακτηρίζεται από μία ώριμη δυναμική κρατώντας παράλληλα την ευαισθησία που διακρίνει πάντα την προσέγγιση του Leon. Από την ανυψωτική indie-pop των singles "Aeroplane", "Fire Inside You" και "Utopia" ως την "σκοτεινή" ηλεκτρονική του "Xenos”, αποδεικνύεται μια "ήρεμη" δύναμη που συνδυάζει δεξιοτεχνικά πολλά διαφορετικά στοιχεία.
Mετά από μία χρονιά γεμάτη σπουδαίες συνεργασίες (Ευθύμης Φιλίππου, Rootlessroot κ.α.) και αμέσως μετά την περιοδεία του στην Αμερική, ο Leon of Athens ανεβαίνει στη σκηνή του Six D.O.G.S  και μας προσκαλεί να ακούσουμε για πρώτη φορά όλα τα νέα κομμάτια από το ολοκαίνουργιο album του "Xenos" καθώς επίσης και αγαπημένα κομμάτια από την προηγούμενη δισκογραφία του και διασκευές από την ελληνική και παγκόσμια μουσική σκηνή .


Tη συναυλία ανοίγει η πολυτάλαντη τραγουδοποιός Anna Vs June.
Anna Vs June
Anna Vs June είναι το μουσικό πρότζεκτ της Άννας Παπαϊωάννου. Βασικά του χαρακτηριστικά είναι η σύνθεση ψηφιακών, αναλογικών και φυσικών ήχων και ο πειραματισμός με τεχνικές όπως live looping και field recording. Τα τελευταία χρόνια η Άννα έχει ετοιμάσει ένα σετ βασισμένο στην ποικιλία των ελληνικών παραδοσιακών μουσικών ιδιωμάτων και εξ' ολοκλήρου δημιουργημένο χωρίς την χρήση υπολογιστή. 
UPCOMING LIVES
24/11 SPACELAB, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Info
Leon of Athens Live
23/11 Six D.O.G.S. - Αθήνα
Παρασκευή 23 Νοεμβρίου στις 21:00
Opening act: Anna Vs June
Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση 6€ / Ταμείο 8€
Εισιτήρια: https://www.viva.gr/tickets/music/six-dogs/leon-of-athens-live-at-six-dogs/


Follow Leon of Athens:
Οfficial site
Facebook
Twitter
Instagram

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Είδαμε και προτείνουμε: «Rayman ούρλιαξε» στο Θέατρο Σφενδόνη

  Η θεατρική παράσταση "Rayman ούρλιαξε", σε σκηνοθεσία του Περικλή Μουστάκη, προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία στο θεατή, ενώνοντας την υψηλής αισθητικής σκηνοθεσία με την πνευματική εμβάθυνση του περιεχομένου.  Η εξαιρετική ερμηνεία του Χάρη Φραγκούλη στον κεντρικό ρόλο του Rayman προσθέτει στοιχεία ευαισθησίας και συγκίνησης στην ανάπτυξη του χαρακτήρα και των θεμάτων που αναδεικνύονται. Η παράσταση αναδεικνύει με επιδεξιότητα την αμφιλεγόμενη σχέση μεταξύ της επιστήμης και της ανθρώπινης ψυχής, ενσωματώνοντας φιλοσοφικά ερωτήματα για τη φύση της πραγματικότητας και της ανθρώπινης ύπαρξης.  Η σκηνοθετική προσέγγιση διακρίνεται για την αρμονική σύνθεση του φυσικού και του μεταφυσικού, δημιουργώντας έναν μοναδικό και συναρπαστικό κόσμο που κεντρίζει το ενδιαφέρον του θεατή. Το θέατρο Σφενδόνη αποδεικνύεται ιδανικός χώρος για την παρουσίαση μιας τόσο πολυεπίπεδης και πρωτοποριακής παράστασης.  Με την ενθάρρυνση των θεατών να κρατήσουν ανοιχτό μυαλό και να εξερευ

Είδαμε και προτείνουμε: ΤΕΛΕΙΟΙ ΞΕΝΟΙ

  Οι τέλειοι ξένοι Η παράσταση " Οι τέλειοι ξένοι" του Π. Τζενοβέζε, σε σκηνοθεσία Γιώργου Πυρπασόπουλου & Πέτρου Λαγούτη προσφέρει μια συναρπαστική εξερεύνηση στην ανθρώπινη ψυχολογία και στις πολυσύνθετες σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων στη σύγχρονη κοινωνία. Η απλή αλλά ενδιαφέρουσα πλοκή κεντρίζει το ενδιαφέρον του κοινού, ενώ η ιδέα του παιχνιδιού με τα κινητά τηλέφωνα δημιουργεί μια συναρπαστική δυναμική που αποκαλύπτει τα μυστικά και τις αλήθειες που κρύβουν οι χαρακτήρες. Οι ερμηνείες των ηθοποιών είναι εξαιρετικές, με τη Μυρτώ Αλικάκη, τον Πέτρο Λαγούτη και το Δημήτρη Ξανθόπουλο να ξεχωρίζουν για την αυθεντικότητα και το συναισθηματικό βάθος των ερμηνειών τους. Η συνολική αίσθηση που προκαλείται είναι αυτή της πραγματικότητας και της ανθρωπιάς, καθώς ο καθένας από τους χαρακτήρες αποκαλύπτει τα δικά του προσωπικά τραύματα και αναζητά τη συγχώρεση και την αποδοχή. Η σκηνοθεσία είναι λιτή και αποτελεσματική, επικεντρώνοντας την προσοχή στις ερμηνείες και στην απε

Η Eλληνίδα συγγραφέας που ετοιμάζεται για το Hollywood

  "Το Βιβλίο Που Γράφεται Μόνο Του"   της   Κορίνας   Λυμνιούδη  ένα εκρηκτικό μείγμα   fantasy&   sci   fi, που αποκαλύπτει τα πλέον συναρπαστικά μυστικά στην καρδιά της Πνευματικής λογοτεχνίας, γράφτηκε μέσω “channeling” σε 49 ώρες συγγραφής και χτύπησε την πόρτα του Hollywood.  

300 παραστάσεις και συνεχίζεται η κωμωδία του Δημήτρη Καρατζιά & Μάνου Αντωνιάδη «ELIZADETH» στον Πολυχώρο VAULT / Έως και την Κυριακή των Βαΐων (28 Απριλίου 2024)

  300 παραστάσεις και συνεχίζεται η κωμωδία   του Δημήτρη Καρατζιά και Μάνου Αντωνιάδη   « ELIZADETH »   κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:15 & Κυριακές στις 18:15, έως και την Κυριακή των Βαΐων (28 Απριλίου 2024) στον Πολυχώρο VAULT            300 παραστάσεις συμπληρώνει η θεότρελη κωμωδία του Δημήτρη Καρατζιά και Μάνου Αντωνιάδη , E LIZADETH (βραβείο Καλύτερης Κωμωδίας της Χρονιάς, Σκηνοθεσίας και Α’ Ανδρικού ρόλου στα βραβεία κοινού του All4fun) και συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της στον Πολυχώρο VAULT κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:15 & Κυριακές στις 18:15, έως την Κυριακή των Βαΐων (28 Απριλίου 2024) . Μια κωμωδία που ανατρέπει κάθε θεωρία για τον κόσμο του θεάτρου.  

"Αγγλίδα Ερωμένη" Πρεμιέρα Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στο θέατρο ΕΚΣΤΑΝ

  Η ΑΓΓΛΙΔΑ ΕΡΩΜΕΝΗ της Μαργκερίτ Ντυράς Αστυνομικό ψυχολογικό δράμα

«ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ» ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ»

  ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ  του Γρηγορίου Ξενόπουλου Η νέα παραγωγή του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια Στον ρόλο της Κοντέσσας Βαλέραινας,  η μεγάλη πρωταγωνίστρια Νένα Μεντή Το  Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού  παρουσιάζει από τις  20 Δεκεμβρίου  το θεατρικό έργο  «Το Μυστικό της Κοντέσσας Βαλέραινας»  του Γρηγορίου Ξενόπουλου, στο  «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» . Τη σκηνοθεσία του κλασικού ελληνικού έργου, που θεωρείται το αριστούργημα του Γρηγορίου Ξενόπουλου, υπογράφει ο  Πέτρος Ζούλιας  και τον ρόλο της Κοντέσσας Βαλέραινας υποδύεται η διακεκριμένη ηθοποιός  Νένα Μεντή .  Η  Μαρία Κανελλοπούλου  υποδύεται τον ρόλο της οικονόμου, ο  Νίκος Νίκας  τον γιο Κόντε Βαλέρη, ενώ η  Βασιλική Τρουφάκου  ερμηνεύει τον ρόλο της νεαρής νύφης. Μαζί τους, οι ηθοποιοί:  Δημήτρης Καπετανάκος, Δημήτρης Αριανούτσος, Μαριάννα Τουντασάκη, Γιώργος Λόξας, Φαίη Φραγκαλιώτη, Άννα-Μαρία Κατσουλάκη.