“Duet yourself festival”

     
Duet yourself festival”


Το Θέατρο Άλφα.Ιδέα, υλοποιώντας μία όμορφη ιδέα του Κώστα Γάκη, δημιούργησε ένα φεστιβάλ για νέους ηθοποιούς, το “Duet yourself festival”, το οποίο ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία, ωραίες ερμηνείες και μεγάλη συμμετοχή θεατών.

Το φεστιβάλ είχε διάρκεια τριών ημερών και διαγωνίστηκαν 22 θεατρικές ομάδες.
Η κριτική επιτροπή του φεστιβάλ (Γάκης Κώστας, Βεϊζί Αριόν, Μουστάκα Αθηνά, Μπιμπής Κων/νος, Πλασκοβίτης Λευτέρης) έδωσε 3 βραβεία (το 2ο εξ ημισείας) και 3 επαίνους.
ΒΡΑΒΕΙΑ
1.Στέλιος Γιαννακός, Θανάσης Ισιδώρου. Σάμουελ Μπέκετ - «Περιμένοντας τον Γκοντό»
2. Ομάδα Μη Μου Up Two / Παναγιώτης Δελαβίνιας, Λίλα Μπάρμπα - «Θυμάσαι πώς γνωριστήκαμε;»
2. Ομάδα Βus / Μενέλαος Πρόκος, Βασιλική Κίσσα. «Τhe Bench»
3. Αθανασία Κουρκάκη, Βαλέρια Δημητριάδου - «Σταχτομπούτα»

ΕΠΑΙΝΟΙ
1. Διονύσης Λάνης, Ηρώ Παπακωνσταντίνου - «Χάρολντ και Μώντ»
2. Βαλεντίνα Κάντα, Νατάσα Καλογήρου - «Τρωάδες»

3. Μάρδη Μηλιαρά, Έυη Κολιούλη - «Νεύρωσις»

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αλέξανδρος Παπαδάκης: "Ότι και άν κάνουμε στην ζωή μας παραμένουμε άνθρωποι με καρδιά ψυχή σώμα και αίμα".

«Ρήγμα: Οι επτά ακατανίκητες δυνάμεις»

Βαρώτσου Τούλα: "Τα Διαμάντια της Αιωνιότητας να φέρουν την νέα γενιά αντιμέτωπη με την Ιστορία και με όσα σημάδεψαν μία δύσκολη κατοχική περίοδο για την ανθρωπότητα".

Έντυ Κιτάντζη: "Η υπέρβαση των ορίων μέσα στην ποιητική διαδικασία λυτρώνει από τη βάρβαρη βασανιστική πραγματικότητα, ελευθερώνοντας το πνεύμα".

Βαγγέλης Μανουβέλος: Έχω την αίσθηση ότι σήμερα φοβόμαστε περισσότερο την ευαλωτότητα, επικοινωνούμε αδιάκοπα, αλλά αποφεύγουμε να εκτεθούμε πραγματικά".

Ευαγγελία Κούρτη: "Η ποίησή μου θέλω να κατατείνει στην αυτογνωσία και αυτή με τη σειρά της να μας οδηγήσει στο δρόμο της δράσης και της ευθύνης".