Το πρόγραμμα του Θεάτρου Τέχνης μετά το Πάσχα


Το Θέατρο Τέχνης ανακοινώνει το πρόγραμμά του μετά το Πάσχα στη σκηνή του Υπογείου και της Φρυνίχου, δίνοντας παράταση λόγω επιτυχίας, με νέες μέρες, ώρες και τιμές εισιτηρίων, στις παραστάσεις «Βικτώρ ή τα παιδιά στην εξουσία» του Ροζέ Βιτράκ σε σκηνοθεσία Μαριάννας Κάλμπαρη, «Δεν πληρώνομαι, δεν πληρώνω» του Ντάριο Φο σε σκηνοθεσία Παντελή Δεντάκη και «Ο Σέρλοκ Χολμς και το γαλάζιο ρουμπίνι» του Άρθουρ Κόναλ Ντόυλ σε σκηνοθεσία Δημήτρη Δεγαϊτη. Παράλληλα, σε συμπαραγωγή με το Εθνικό Θέατρο, συνεχίζονται οι παραστάσεις της «Λέσχης», του πρώτου μέρους από τις «Ακυβέρνητες Πολιτείες» του Στρατή Τσίρκα σε σκηνοθεσία Έφης Θεοδώρου, ενώ στις 24 Απριλίου κάνει πρεμιέρα «Ο Εραστής» του Χάρλοντ Πίντερ σε σκηνοθεσία Μίνας Αδαμάκη.


ΥΠΟΓΕΙΟ
Νέο Πρόγραμμα από 19 Απριλίου έως 30 Μαϊου 2017.

Ακυβέρνητες Πολιτείες: Η Λέσχη
Τετάρτη 8μμ, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο 8.30μμ & Κυριακή 7μμ
Τιμές: € 18, 12, 8 (Σάβ.), € 16, 12, 8 (Κυρ.), € 15, 10, 8 (Τετ., Παρ.). Κάθε Πέμ. € 10.

Ο Εραστής
Δευτέρα - Τρίτη : 9.15μμ | 15 Ευρώ γενική είσοδος | 10 Ευρώ μειωμένο

ΦΡΥΝΙΧΟΥ
Νέο Πρόγραμμα από 20 Απριλίου έως 14 Μαϊου 2017.

Βικτώρ ή τα παιδιά στην εξουσία
Τετάρτη 8μμ | Γενική είσοδο 10 ευρώ για όλους
Σάββατο 9.30μμ | 16 ευρώ κανονικό, 12 ευρώ μειωμένο, 10 ευρώ θεωρείο
Κυριακή 8μμ | 15 ευρώ κανονικό, 10 ευρώ μειωμένο
*Εισιτήρια Ανέργων, δεκτά μόνο τις Κυριακές  | 8 ευρώ

Δεν πληρώνομαι, δεν πληρώνω
Πέμπτη 9.15μμ | Γενική είσοδο 10 ευρώ για όλους
Παρασκευή 9.15μμ | 15 ευρώ κανονικό, 10 ευρώ μειωμένο
Σάββατο 6μμ  | 15 ευρώ κανονικό, 10 ευρώ μειωμένο
*Εισιτήρια Ανέργων, δεκτά μόνο τις Παρασκευές | 8 ευρώ

Ο Σέρλοκ Χολμς και το γαλάζιο ρουμπίνι
Μόνο κάθε Κυριακή στις 3μμ |  Είσοδος 10 ευρώ, 8 ευρώ ομαδικό (από 8 άτομα και πάνω)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βασίλειος Α. Κυβέλλος: : "Το όνειρο είναι το διαβατήριο για το πέρασμα του πρωταγωνιστή στο παράλληλο σύμπαν του παρελθόντος του".

Άγγελος Λαμέρας: "Στην εποχή μας, αυτός που νιώθει τον ρομαντισμό -είτε στον έρωτα είτε στους κοινωνικούς αγώνες- νιώθει εσωτερική εξορία".

Αλέξανδρος Παπαδάκης: "Ότι και άν κάνουμε στην ζωή μας παραμένουμε άνθρωποι με καρδιά ψυχή σώμα και αίμα".

δρ Πάρβη Πάλμου: "Η κοινωνία δεν επιβάλλει μόνο συμπεριφορές, επιχειρεί πολλές φορές να επιβάλει και την ίδια την ύπαρξη".

Διαβάσαμε και προτείνουμε: "Σήμερα και κάθε μέρα" της Δήμητρας Φώτου

Γιώργος Βαγγελάκης: "Για μένα η μοναξιά προσφέρει απλόχερα δύο μεγάλα δώρα, την απόσταση και τον χρόνο".