Ο Χάρης Μακρής στη Σφίγγα - Παρασκευή 12 Μαΐου


Ο Χάρης Μακρής στη Σφίγγα

Παρασκευή 12 Μαΐου

Εν αναμονή της κυκλοφορίας του πρώτου του δίσκου, ο Χάρης Μακρής θα βρεθεί την Παρασκευή 12 Μαΐου, στη μουσική σκηνή Σφίγγα για να ολοκληρώσει τις φετινές του live εμφανίσεις. Στο live αυτό μας προτείνει ένα πρόγραμμα με τα μέχρι τώρα δισκογραφήματα του αλλά και με αγαπημένα τραγούδια, πολλά από τα οποία είναι σημαντικών ανθρώπων του τραγουδιού που τον στήριξαν στα πρώτα του βήματα και θα αποτελέσουν συντελεστές και της πρώτης ολοκληρωμένης δισκογραφικής του δουλειάς: Μιχάλης Κουμπιός, Χρήστος Νικολόπουλος, Γιώργος Νταλάρας, Ηλίας Κατσούλης, Λευτέρης Παπαδόπουλος, Λίνα Δημοπούλου, Παντελής Θαλασσινός, Μίλτος Πασχαλίδης, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και άλλοι.



Ο Χάρης Μακρής ανήκει στους πλέον ελπιδοφόρους τραγουδιστές της γενιάς του. Με αργά και σταθερά βήματα κερδίζει την εκτίμηση των ανθρώπων που βρίσκονται και εργάζονται στον κύκλο του ελληνικού τραγουδιού ενώ παράλληλα απέκτησε ένα δυναμικό, νέο κοινό ηλιακά που μέσα από τον Χάρη Μακρή επιδιώκει να συνδεθεί με όλο το ιστορικό φάσμα και όλες τις εκφάνσεις του καλού ελληνικού τραγουδιού.

Παίζουν οι μουσικοί:
Πιάνο-Ενορχηστρώσεις: Άκης Μουχλιανίτης
Μπουζούκι: Βασίλης Παπαδόπουλος
Κόντρα Μπάσο: Χάρης Κελλάρης
Κιθάρα: Βαγγέλης Κονταράτος
Τύμπανα: Θάνος Μιχαηλίδης
Ακορντεόν: Ντίνος Χατζηϊορδάνου


Μουσική σκηνή Σφίγγα
Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής
(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845
sfigamusic@gmail.com
Ώρα έναρξης: 22.30
Τιμή εισόδου: 12 ευρώ με μπύρα ή κρασί

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Χαριτίνη Ξύδη: "Ο χρόνος είναι η αιώνια πάλη των αντιθέτων και ταυτοχρόνως η ισορροπία τους".

Νίκος Παπαδόπουλος: "Στις συνθέσεις μου αξιοποιώ τους λαϊκούς δρόμους και τους παραδοσιακούς ρυθμούς, εντάσσοντάς τους ενίοτε σε μια σύγχρονη παρουσίαση".

Βασιλική Χρυσοστομίδου: "Η αυξανόμενη φτωχοποίηση των ανθρώπων σε συνδυασμό με την έκπτωση αρχών και αξιών, τους εξοικειώνει με τη φρίκη και τον θάνατο".

ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΟΥΤΙ || Ο Στέφανος Κυριακίδης επιστρέφει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά ύστερα από 52 χρόνια

Μαίρη Κλαμπούρα: "Πάντα είχα μια έντονη ροπή προς το σκοτάδι, όχι σαν άνθρωπος αλλά σαν καλλιτέχνης".

Διαβάσαμε και προτείνουμε: Μπλε σκούρο 05 του Πάνου Μυρμιγγίδη από την Άνεμος Εκδοτική