PUPPETERIA: OI ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ


PUPPETERIA
Αφροδίτης 5, Νέα Σμύρνη
Τηλ:  210-9328191 (Τρίτη ως Κυριακή 17.00-21.00)
FB page: facebook.com/puppeteria.greece
www.puppeteria.gr


OI ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟΥ
ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

 H μεγάλη αγάπη των μικρών μας φίλων για τον Σκούφη και την παρέα του, αλλά και η αποδοχή του νέου χώρου Puppeteria της οικογένειας Σοφιανού, που έχει γίνει πόλος έλξης στη Νέα Σμύρνη για μικρούς και μεγάλους, μας υποχρεώνει... με μεγάλη χαρά, να συνεχίσουμε τις παραστάσεις κουκλοθέατρου και μετά το Πάσχα.


Έτσι, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, από την Παρασκευή 21 Απριλίου, το πρόγραμμα κουκλοθέατρου, στον πολυχώρο Puppeteria, διαμορφώνεται ως εξής:


Παρασκευή 21 και Σάββατο 22 Απριλίου || ώρα έναρξης 17:00
«Ο Σκούφης στην Κατασκήνωση»
Ο Σκούφης  με τον σκύλο του Παταπούφ και με τον φίλο του το Φάνη αποφασίζουν να κατασκηνώσουν στο δάσος και στήνουν την σκηνή τους δίπλα σε ένα ποτάμι. Όμως ανακαλύπτουν πως εξαφανίζονται αδιάκοπα πράγματα γύρω τους και όλες οι υποψίες στρέφονται κατά του μικρού σκύλου Παταπούφ. Είναι όμως έτσι; Η περιπέτεια στην κατασκήνωση θα πάρει μια πολύ αναπάντεχη τροπή. Μία αστεία περιπέτεια με οικολογικό μήνυμα.

Για παιδιά από 3 έως 8 χρόνων
Διάρκεια 55'
Τιμή εισιτηρίου 6€


Παρασκευή 28 και Σάββατο 29 Απριλίου || ώρα έναρξης 17:00
«Ο Σκούφης στην Αφρική»
Ο Σκούφης κι ο Φάνης στην Αφρική ζουν τρομερές περιπέτειες με το φαφούτικο λιοντάρι, το ορφανό ελεφαντάκι, τον φτωχό πρίγκιπα Αμπού και την πριγκίπισσα Μπαάνο. Μια κωμωδία παρεξηγήσεων που με αφορμή μια χούφτα καραμέλες έχει ένα χαρούμενο τέλος και χαρίζει σε όλους ένα πολύ χρήσιμο μήνυμα.

Για παιδιά από 3 έως 8 χρόνων
Διάρκεια 55'
Τιμή εισιτηρίου 6€

Παρασκευή 5 και Σάββατο 6 Μαΐου || ώρα έναρξης 17:00
«Οι μικροί ναυαγοί»
Μια συγκινητική ιστορία για τη φιλία. Ο κάστορας Μπίβο, η Σίλια η φώκια κι ο Άπι, το πιθηκάκι είναι ναυαγοί σ’ένα ερημονήσι. Πώς θα φύγουν όμως, αφού ο Άπι... δεν ξέρει κολύμπι; Ο Σκούφης ξέρει μόνο τη συνέχεια της περιπέτειας...

Για παιδιά από 3 έως 8 χρονών
Διάρκεια: 50’
Τιμή εισιτηρίου 6€

Ο κύκλος των καλλιτεχνικών εργαστηρίων στην Puppeteria, που γνώρισε πολύ μεγάλη επιτυχία έχει κλείσει. Εάν υπάρχει ενδιαφέρον να παρακολουθήσετε κάποια από τα εργαστήρια, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο τηλέφωνο της Puppeteria 210-9328191 και όταν συμπληρωθούν οι απαιτούμενες συμμετοχές θα ξεκινήσει νέος κύκλος. Οι εξαιρετικοί καλλιτέχνες - συνεργάτες της Οικογένειας  Σοφιανού, είναι πάντα εκεί για να προσφέρουν τις γνώσεις τους και την θετική τους διάθεση σε όσους ενδιαφέρονται να γνωρίσουν τον μαγικό κόσμο του θεάτρου, τον δημιουργικό κόσμο των κατασκευών και τον πολύχρωμο κόσμο της ζωγραφικής.


Για περισσότερες πληροφορίες/ενημέρωση για εκδηλώσεις, happenings, party, καλλιτεχνικές βραδιές ενηλίκων, για τα εργαστήρια  και τις  παραστάσεις  στο τηλέφωνο 210-9328191 (Τρίτη ως Κυριακή 17.00-21.00) ή με μήνυμα στη σελίδα facebook.com/puppeteria.greece
www.puppeteria.gr
ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΛΕΙΣΤΑ


Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Αντώνης Κοκολάκης
Εmail: kokolakispr@yahoo.gr και kokolakispr@gmail.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΙΑΝΝΗΣ & ΜΑΡΙΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ

Σχολή Αφηγηματικής Τέχνης μέσω διαδικτύου και με φυσική παρουσία στην Αθήνα

Κραουνάκης+Σπείρα στο θερινό σινεμά "Αττικόν" στο Γαλάτσι- 5/8/20

LED ZEPPELIN SYMPHONIC

Η Κατερίνα Ζωγραφάκη μιλάει στο Open Mind