1η παρουσίαση Γιάντες της Μαρίας Π. Ψαθά εκδ Αέναον


Οι Εκδόσεις Αέναον - Aenaon Publications Εκδότης σας προσκαλούν στην 1η παρουσίαση του βιβλίου: Γιάντες της Μαρίας Π. Ψαθά τη Μ. Δευτέρα 10 Απριλίου στις 19:30 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός», στον 4ο όροφο στην αίθουσα εκδηλώσεων.


Για τη Συγγραφέα και το Βιβλίο θα μιλήσει
Η Ελεωνόρα Καζαντζίδου

Αποσπάσματα θα διαβάσουν οι Καθηγητές του Θεατρικού Εργαστηρίου «Κουίντα»
Ναταλία- Άννα Βασιλέκα (Ηθοποιός, Θεατρολόγος) και
Παύλος Σταυρόπουλος (Ηθοποιός – Εμψυχωτής Θεατρικής Αγωγής).

Θα ήταν χαρά μας να παρευρεθείτε στην πρώτη παρουσίαση του ενυπόγραφου βιβλίου της Μαρίας Π. Ψαθά που θα γίνει στον τόπο καταγωγής της συγγραφέως, να συνομιλήσετε μαζί της και να γνωρίσετε από κοντά το Γιάντες, που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις ΑΕΝΑΟΝ

Εισοδος Ελεύθερη

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βασίλειος Α. Κυβέλλος: : "Το όνειρο είναι το διαβατήριο για το πέρασμα του πρωταγωνιστή στο παράλληλο σύμπαν του παρελθόντος του".

Άγγελος Λαμέρας: "Στην εποχή μας, αυτός που νιώθει τον ρομαντισμό -είτε στον έρωτα είτε στους κοινωνικούς αγώνες- νιώθει εσωτερική εξορία".

Αλέξανδρος Παπαδάκης: "Ότι και άν κάνουμε στην ζωή μας παραμένουμε άνθρωποι με καρδιά ψυχή σώμα και αίμα".

δρ Πάρβη Πάλμου: "Η κοινωνία δεν επιβάλλει μόνο συμπεριφορές, επιχειρεί πολλές φορές να επιβάλει και την ίδια την ύπαρξη".

Διαβάσαμε και προτείνουμε: "Σήμερα και κάθε μέρα" της Δήμητρας Φώτου

Γιώργος Βαγγελάκης: "Για μένα η μοναξιά προσφέρει απλόχερα δύο μεγάλα δώρα, την απόσταση και τον χρόνο".