Είδαμε την παράσταση:«Μαίριλυν – Μίλλερ: οι αταίριαστοι» στο θέατρο Άβατον


Βρεθήκαμε στην παράσταση: "Μαίρυλιν-Μίλλεροι αταίριαστοι" στο θέατρο Άβατον και απολαύσαμε μία συναρπαστική παράσταση, βγαλμένη από την ίδια την ζωή.

Μία αληθινή ιστορία, μία μεγάλη σταρ , ένα αστέρι που έζησε λίγο μία ζωή που δεν ήταν γεμάτη από λαμπερή και πλουσιοπάροχη ζωή αλλά γεμάτη από αγκάθια και δύσβατα μονοπάτια.

Ένα κορίτσι γεμάτο όνειρα, παραδομένη στις επιθυμίες , τα θέλω της και λιγότερα τα πρέπει, θα έκανε τα πάντα για να ξεφύγει από το ορφανοτροφείο που μεγάλωσε.


Αυτή δεν είναι άλλη από την Νόρμα-Τζην (κατά κόσμον Μαίριλυν Μονρό), που αψήφησε το κίνδυνο έζησε την ζωή της μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο με όλη της την θέληση και την αγάπη να γίνει αγαπητή και αρεστή σε όλους!

Αυτό που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση στην παράσταση είναι κάποια στοιχεία που λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν , όπως για τον δείκτη νοημοσύνης της , τα πολιτικά της πιστεύω και πολλά ακόμα , ερμηνευμένα από την γλυκύτατη και αξιολάτρευτη Μαρία Φραγκιουδάκη, που με την υποκριτική της τέχνη και τις μουσικές της γνώσεις μας έφερε πιο κοντά στο μεγάλο αυτό είδωλο!

Πολύ καλή και η σκηνοθεσία με συχνές εναλλαγές σκηνών και συναισθημάτων και ο Γιώργος Μπούγος να δίνει τον καλύτερο του εαυτό πάνω στην σκηνή, κάνοντας έναν αγώνα δρόμου εναλλάσσοντας πολλούς ρόλους σε μικρό χρονικό διάστημα.( Άρθουρ Μίλλερ – δημοσιογράφος- Μπομπ)

Πρόκειται να παιχτούν λίγες παραστάσεις γι αυτό σπεύσετε να την δείτε!!
Λίγα Λόγια για το έργο

«Μαίριλυν – Μίλλερ: οι αταίριαστοι»

Η μουσικοθεατρική ομάδα «Μιούζικαλ Τσέπης» του Μιχάλη Μητρούση παρουσιάζει την παράσταση: «Μαίριλυν – Μίλλερ: οι αταίριαστοι».

Αν νομίζετε πως θα δείτε άλλη μία παράσταση, γελιέστε! Ναι, Θα γελάσετε. Και θα συγκινηθείτε. Και θα μάθετε τα πάντα(σχεδόν!)για τη μικρή Νόρμα-Τζην (κατά κόσμον Μαίριλυν Μονρό, που έγινε το πιο μεγάλο αστέρι στην ιστορία του σινεμά και όχι μόνο…  ‘ Μαίριλυν – Μίλλερ: Οι Αταίριαστοι΄. Μια παράσταση τόσο αληθινή…όσο και…φανταστική!
«Το να ονειρεύομαι να γίνω ηθοποιός, είναι πιο συναρπαστικό από το να είμαι».

«Ήταν μια γυναίκα στοιχειωμένη από τα φαντάσματα μιας δυστυχισμένης παιδικής ηλικίας, την οποία δεν κατάφερε να βάλει ποτέ πίσω της και να δει τον κόσμο σαν αναγεννημένη ενήλικη. [...] Ήταν η πιο δυστυχισμένη γυναίκα που γνώρισα ποτέ στη ζωή μου».

«Μαίριλυν – Μίλλερ: οι αταίριαστοι». Μια παράσταση αληθινή σαν ψέμα.

Συντελεστές:
Κείμενο: Μαρία Φραγκουδάκη
Σκηνικά-κοστούμια: Μιχάλης Μητρούσης
Σκηνοθεσία: Μιχάλης Μητρούσης

Παίζουν:
Αφηγητής: Μιχάλης Μητρούσης
Άρθουρ Μίλλερ – δημοσιογράφος- Μπομπ: Γιώργος Μπούγος
Μαίριλυν Μονρόε: Μαρία Φραγκουδάκη
Ενορχήστρωση τραγουδιών: Γιαννης Μιχαήλ

*Info
Θέατρο ΑΒΑΤΟΝ
Τηλέφωνο: 210-3412689,  e-mail: avatontheatre@gmail.com
Από τις 16 Δεκεβρίου 2016 και κάθε Παρασκευή για 10 παραστάσεις στις 23.30
Διάρκεια παράστασης: 70 λεπτά
Τιμές εισιτηρίων: 10 ευρώ (φοιτητικό: 8 ευρώ)
Απαραίτητη η κράτηση λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων


Της Αλεξίας Βλάρα, 3/1/2017

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημήτρης Καλπογιαννάκης: "Το γεγονός πως ‘’άνοιξα’’ τα εσώψυχά μου και όπως γράφω στον πρόλογο "εκτίθεμαι’’ στα μάτια των αναγνωστών ήταν η πρόκληση και ο προβληματισμός προς τον εαυτό μου".