Οι Corpus Delicti επιστρέφουν στην Αθήνα Ι Το θρυλικό γαλλικό gothic / death rock συγκρότημα των 90s, θα βρεθεί στη σκηνή του Death Disco Ι Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2026
Το Σάββατο, 10 Οκτωβρίου, ένα χρόνο και κάτι μετά την αποστομωτική τους παρουσία στο Death Disco open air festival 2025, οι Corpus Delicti, το θρυλικό γαλλικό gothic / death rock συγκρότημα των 90s, θα βρεθεί στη σκηνή του Death Disco έχοντας στις αποσκευές του το νέο άλμπουμ ‘Liminal’ για μια μοναδική βραδιά στην Αθήνα γεμάτη σκοτεινή ατμόσφαιρα, έντονα riffs και εκφραστικά φωνητικά που έχουν καθιερώσει το συγκρότημα ως μία από τις πιο σημαντικές post-punk / gothic rock μπάντες στην Ευρώπη.
Εισιτήριο – Κανονικό: 25€
Μαζί τους οι The Villions, ένα ελληνικό underground postpunk / darkwave συγκρότημα που δημιουργήθηκε το 2011 στην Αθήνα. Το 2018 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο “Memories of scent” σε βινύλιο από την Geheimnis Records και σε cd format από την γαλλική Icy Cold Records. Το 2027 θα είναι η χρονιά που θα κυκλοφορήσει ο δεύτερος τους δίσκος με τίτλο “Infection”, τον οποίο και θα παρουσιάσουν στα επερχόμενα live τους.

Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου