SNFCC Youth Council | Βάλε Shuffle

 

Τo SNFCC Youth Council IV εκπέμπει το πρώτο του σήμα: «Βάλε Shuffle».



Η τέταρτη «γενιά» του SNFCC Youth Council (Συμβούλιο Νέων του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος) είναι εδώ και την Πέμπτη 23 Ιουλίου παρουσιάζει στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) το «Βάλε Shuffle», μια μουσική εμπειρία που εξερευνά τη συνάντηση διαφορετικών ήχων, διαθέσεων και επιρροών.

Με αφετηρία το μανιφέστο του SNFCC Youth Council IV, που αναδεικνύει την αξία της αυθεντικότητας, της διαφορετικότητας και της συλλογικότητας απέναντι στην πίεση της τελειότητας, το «Βάλε Shuffle» γεννήθηκε από την ιδέα της απρόσμενης ακρόασης και της μουσικής που σε βρίσκει χωρίς να την αναζητάς. Ήχοι που δεν θα συνυπήρχαν στο ίδιο playlist συναντιούνται στον ίδιο χώρο, μέσα από δύο LIVE εμφανίσεις και ένα DJ set που δεν περιορίζονται σε ένα μόνο ύφος ή ρυθμό.

Μάθετε περισσότερα
Line up:
Karakou 

Η Karakou παρουσιάζει τραγούδια που συνδυάζουν τη σύγχρονη ελληνική αισθητική με στοιχεία του λαϊκού, δημιουργώντας έναν ήχο οικείο και συναισθηματικό. Οι συνθέσεις της δίνουν χώρο τόσο στο προσωπικό βίωμα όσο και σε όσα μας απασχολούν σήμερα. 
Rosadenia 

Με επιρροές από την pop σκηνή και την παραδοσιακή μουσική, η Rosadenia έχει έναν σύγχρονο ήχο με έντονη προσωπική ταυτότητα. Το πρόγραμμά της περιλαμβάνει πρωτότυπα τραγούδια και ευρηματικές διασκευές. 
DEERISLND 

Οι DEERISLND κινούνται στον χώρο της melodic house και της techno, συνδυάζοντας μελωδικές γραμμές με σύγχρονη ηλεκτρονική αισθητική. Στα set τους εναλλάσσονται ατμοσφαιρικά περάσματα και δυναμικοί ρυθμοί, διαμορφώνοντας ένα πρόγραμμα που κινείται σε όλο το φάσμα της σύγχρονης ηλεκτρονικής μουσικής. 
Πέμπτη 23/07, 20.00 | Πευκώνας
Είσοδος ελεύθερη
Το SNFCC Youth Council είναι μία ομάδα τριάντα νέων 16 έως 25 ετών, που είναι υπεύθυνη για την επιμέλεια ενός ανεξάρτητου προγράμματος εκδηλώσεων το οποίο εντάσσεται στον ετήσιο προγραμματισμό του ΚΠΙΣΝ. Στόχος της δημιουργίας του είναι η ενίσχυση της ενασχόλησης των νέων ατόμων με τον σχεδιασμό και την παραγωγή εκδηλώσεων που τα αφορούν άμεσα και τα εκφράζουν, ενώ, παράλληλα, βρίσκονται σε ανοιχτό διάλογο με τα ενδιαφέροντα και τους προβληματισμούς της γενιάς τους. Τα μέλη της ομάδας επιλέγονται κάθε χρόνο κατόπιν ανοιχτής πρόσκλησης που απευθύνει το ΚΠΙΣΝ και, στη συνέχεια, μέσα από τη διαδικασία συνεντεύξεων. Μέσα από τη σύνθεση της εκάστοτε ομάδας του SNFCC Youth Council, αποτυπώνεται ένας από τους σημαντικότερους άξονες της λειτουργίας του ΚΠΙΣΝ, η συμπερίληψη, με τη συμμετοχή ατόμων από διαφορετικό υπόβαθρο και με ένα πολυσυλλεκτικό πεδίο ενδιαφερόντων.  

To SNFCC Youth Council δημιουργήθηκε και οργανώνει τις δράσεις του χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Άγγελος Λαμέρας: "Στην εποχή μας, αυτός που νιώθει τον ρομαντισμό -είτε στον έρωτα είτε στους κοινωνικούς αγώνες- νιώθει εσωτερική εξορία".

Βασίλειος Α. Κυβέλλος: : "Το όνειρο είναι το διαβατήριο για το πέρασμα του πρωταγωνιστή στο παράλληλο σύμπαν του παρελθόντος του".

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής «Ζητείται Φωνή» της Άννας Σιμιτσοπούλου

Αλέξανδρος Παπαδάκης: "Ότι και άν κάνουμε στην ζωή μας παραμένουμε άνθρωποι με καρδιά ψυχή σώμα και αίμα".

Είδαμε και προτείνουμε: «Δύο Σιωπές» της θεατρικής ομάδας Mirror στο θέατρο Brecht 2510

δρ Πάρβη Πάλμου: "Η κοινωνία δεν επιβάλλει μόνο συμπεριφορές, επιχειρεί πολλές φορές να επιβάλει και την ίδια την ύπαρξη".