H Marseaux έγραψε ιστορία ως η μοναδική Ελληνίδα στο opening act της NAÏKA στην Αθήνα

 H Marseaux έγραψε ιστορία ως η μοναδική Ελληνίδα στο opening act της NAÏKA στην Αθήνα

 

Βρείτε εδώ το Γρανίτα Λεμόνι:  https://umusic.box.com/s/3yk56v65mtrgjmvxqu1hhbx0jtdhm1q0

 


 

 


 

Μία από τις πιο ξεχωριστές στιγμές του φετινού συναυλιακού καλοκαιριού είχε πρωταγωνίστρια τη Marseaux, η οποία επιλέχθηκε ως η μοναδική Ελληνίδα καλλιτέχνιδα που ανέβηκε στη σκηνή ως opening act της NAÏKA, στην πολυαναμενόμενη συναυλία της διεθνούς pop sensation, που πραγματοποιήθηκε στις 12 Ιουλίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, στο πλαίσιο του ECLESIA TOUR.

Μπροστά σε ένα κοινό που κατέκλυσε την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων για να απολαύσει μία από τις πιο ανερχόμενες διεθνείς φωνές της pop σκηνής, η Marseaux απέδειξε πως αποτελεί μία από τις πιο δυνατές και σύγχρονες παρουσίες της pop ελληνικής μουσικής.

 


 

Με την ιδιαίτερη αισθητική της, την αμεσότητα της σκηνικής της παρουσίας και ένα set γεμάτο από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, η Marseaux ζέστανε ιδανικά το κοινό από τα πρώτα κιόλας λεπτά. Ερμήνευσε αγαπημένα τραγούδια όπως το «Βότκα Βύσσινο», που ξεσήκωσε το κοινό, αλλά και άλλες μεγάλες επιτυχίες από τη δισκογραφία της, ενώ παρουσίασε και τη νέα της επιτυχία «Γρανίτα Λεμόνι», αποσπώντας το πιο θερμό χειροκρότημα από το κοινό που συμμετείχε μαζί της τραγουδώντας όλα της τα κομμάτια.

 


 

Η επιλογή της ως η μοναδική Ελληνίδα καλλιτέχνιδα της βραδιάς αποτελεί μία σημαντική διεθνή αναγνώριση για τη Marseaux, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της και τη θέση της ανάμεσα στις πιο επιδραστικές φωνές της νέας γενιάς. Η εμφάνισή της δίπλα στη NAÏKA δεν ήταν απλώς ένα opening act. Ήταν μια στιγμή που ανέδειξε τη νέα ελληνική pop σκηνή σε ένα διεθνές μουσικό γεγονός, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και δημιουργώντας ακόμη μεγαλύτερες προσδοκίες για τη συνέχεια της πορείας της.

 

 

Follow Marseuax on: 

Instagram:     https://www.instagram.com/marseaux.wnc/

TikTok:     https://www.tiktok.com/@marseaux.wnc

Spotify:   https://open.spotify.com/artist/6hyFvbMnKrLVujJZnovsWz?si=Nwe6h3hQSLiZjs9vjq0S6Q

 

 

 

MINOS EMI - A Universal Music Company

▶ Facebook: http://bit.ly/MinosEmiFacebook

▶ Instagram: http://bit.ly/InstagramMinosEMI_

▶ YouTube Channel: http://bit.ly/MinosEmiYouTube

▶ ΤikTok: https://www.tiktok.com/@minosemi 

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Άγγελος Λαμέρας: "Στην εποχή μας, αυτός που νιώθει τον ρομαντισμό -είτε στον έρωτα είτε στους κοινωνικούς αγώνες- νιώθει εσωτερική εξορία".

Βασίλειος Α. Κυβέλλος: : "Το όνειρο είναι το διαβατήριο για το πέρασμα του πρωταγωνιστή στο παράλληλο σύμπαν του παρελθόντος του".

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής «Ζητείται Φωνή» της Άννας Σιμιτσοπούλου

Αλέξανδρος Παπαδάκης: "Ότι και άν κάνουμε στην ζωή μας παραμένουμε άνθρωποι με καρδιά ψυχή σώμα και αίμα".

Είδαμε και προτείνουμε: «Δύο Σιωπές» της θεατρικής ομάδας Mirror στο θέατρο Brecht 2510

δρ Πάρβη Πάλμου: "Η κοινωνία δεν επιβάλλει μόνο συμπεριφορές, επιχειρεί πολλές φορές να επιβάλει και την ίδια την ύπαρξη".