Ο Τηλέμαχος Μούσας στο Theatre of the NO II Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου

 TILEMACHOS MOUSSAS FARM

Compositions for Guitar, Theremin & Musical Saw”
THEATRE OF THE NO
Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου
 

Το THEATRE OF THE NO υποδέχεται τον πολυσχιδή πολυοργανίστα και συνθέτη Τηλέμαχο Μούσα, σε μια μοναδική μουσική βραδιά με τίτλο “Compositions for Guitar, Theremin & Musical Saw”. Tην Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου στις 21.30, ο Τηλέμαχος Μούσας θα παρουσιάσει νέες συνθέσεις, καθώς και επιλογές από τα τρία προσωπικά του άλμπουμ, παίζοντας εκτός από την ηλεκτρική κιθάρα του, το ιδιαίτερο ηλεκτρονικό όργανο Theremin και το επίσης αιθέριο Μουσικό Πριόνι.


Η μουσική του Tilemachos Moussas Quartet χαρακτηρίζεται από τη ζωντάνια της σύγχρονης jazz σκηνής, την ποικιλοχρωμία των μουσικών του κόσμου και τη λεπτότητα της πρώιμης κλασικής μουσικής παράδοσης. Το αποτέλεσμα είναι ένα παλίμψηστο ήχων, ρυθμών και επιρροών που γεφυρώνει το παρελθόν με το παρόν. Έχει συνθέσει για θέατρο, χορό και κινηματογράφο, με σημαντικές συνεργασίες σε διεθνές επίπεδο, όπως το Brooklyn Academy of Music, το CCRMA του Stanford, το IRCAM του Centre Pompidou, το Tanztheater Wuppertal Pina Bausch, καθώς και σημαντικούς ελληνικούς πολιτιστικούς φορείς (Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου, Εθνικό Θέατρο, ΚΘΒΕ, ΕΛΣ, Μέγαρο Μουσικής, Στέγη Ιδρύματος Ωνάση, ΚΠΙΣΝ, Goethe Institut κ.ά.)


Έχει συνεργαστεί με κορυφαίους μουσικούς, όπως οι Damo Suzuki (Can), Julia Kent, Misha Piatigorsky, Σαβίνα Γιαννάτου, Sheila Jordan, Michel Hatzigeorgiou και Chico Freeman, καθώς και με σημαντικούς Έλληνες δημιουργούς, όπως ο Γιώργος Κοντραφούρης και η Μαρία Βουμβάκη. Έχει συμμετάσχει σε πλήθος σχημάτων, ενώ έχει ανοίξει συναυλίες για καλλιτέχνες όπως οι Anouar Brahem, Nouvelle Vague και Brendan Perry (Dead Can Dance).
  
 
Info
Τηλέμαχος Μούσας – Κιθάρα, Theremin, Μουσικό Πριόνι
Δημήτρης Κουλεντιανός– Κοντραμπάσο
Γιώργος Κωνσταντελάκης – Πιάνο
Γιάννης Καρύγιαννης – Κeyboards
Στράτος Παπαιωάννου – Τύμπανα
Special guest: Θεολόγος Παπανικολάου – Φωνητικά
 
Ημ/νια: Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου στις 21.30
 
Tιμή Εισιτήριου: 10€ 
 
Συντελεστές:
Σχεδιασμός Αφίσας: Σωτηρία Μπράμου
Επικοινωνία & Δημόσιες Σχέσεις: Ελευθερία Σακαρέλη
 
THEATRE OF THE NO: Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 3, Αθήνα Ι 6946851001
 
Website & Social Media: TheatreoftheNO I Facebook I Instagram
Tilemachos Moussas: website I facebook I  youtube

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Είδαμε και προτείνουμε: «Οδύσσεια» από τον Μικρό Βορρά Μια παράσταση–ταξίδι

Ακούσαμε και προτείνουμε: «Όταν η φωνή παίρνει τον χώρο: Η Νικολέττα Φιλιππάκη σε μια βραδιά χωρίς άμυνες»

Είδαμε και προτείνουμε: Ύβρις Μια Παράσταση του Νίκου Τουλιάτου για ένα Ρυθμοποιητικό Θέατρο με την ομάδα Ηχοποιοί

Είδαμε και προτείνουμε: «Δεσμώτης» της Νατάσας Σίδερη

Μαρία Φεγγάρη: "Το βιβλίο γράφτηκε από μια προσωπική μου ανάγκη να ακολουθήσω ένα μονοπάτι εσωτερικής ενδοσκόπησης".