Η Νίνα Μαζάνη στο club του Σταυρού του Νότου - 17.03.2025

 ΝΙΝΑ ΜΑΖΑΝΗ

Live στο club του Σταυρού του Νότου

ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2025


Προπώληση εισιτηρίων & πληροφορίες:

https://www.more.com/gr-el/tickets/music/nina-mazani-stauros-tou-notou-club/

 


Η εκρηκτική Νίνα Μαζάνη, ένα από τα ταχύτατα  ανερχόμενα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, έρχεται  δυναμικά για μια μοναδική ζωντανή εμφάνιση στη σκηνή του Σταυρού του Νότου. Με τη χαρακτηριστική της χροιά που μαγεύει και τη διάθεση να πειραματίζεται σε ελληνόφωνους και αγγλόφωνους στίχους, η Νίνα υπόσχεται να μας παρασύρει σε ένα ταξίδι γεμάτο συναίσθημα και ενέργεια.

Η καλλιτεχνική της πορεία ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2022, όταν μας συστήθηκε μέσα από το επιτυχημένο remake του τραγουδιού «Η Νύχτα Μυρίζει Γιασεμί». Την ίδια χρονιά, συνεργάστηκε με τον Πάνο Μουζουράκη στο single «Γιορτή», που συνόδευσε μουσικά το δημοφιλές τηλεοπτικό δράμα MEGA «Η Γη Της Ελιάς». Λίγο αργότερα, κυκλοφόρησε το solo single «Το νόημα της ζωής», σε στίχους Χρήστου Στυλιανού και Ελένης Ζιώγα, που αγαπήθηκε επίσης μέσα από τη σειρά.

Το 2024 αποτέλεσε έτος σταθμό για τη Νίνα, καθώς παρουσίασε την πρώτη της ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά με τίτλο «ΦΩΣ». Το άλμπουμ περιλαμβάνει εννέα πρωτότυπα τραγούδια, σε μουσική των Γιάννη και Χάρη Μιχαηλίδη (Δραμαμίνη) και στίχους δικούς τους και του Νίκου Μωραΐτη.

Φέτος ακούσαμε από τη φωνή της τη διασκευή του «Είναι Εντάξει Μαζί Μου», ένα τραγούδι- ύμνος που πρωτογνωρίσαμε στις αρχές του 2000 από την Ελένη Τσαλιγοπούλου και τον δημιουργό Κώστα Λειβαδά. Το «Είναι Εντάξει Μαζί Μου», που «γεννήθηκε» μέσα από την σύμπραξή της με τον μουσικό παραγωγό Papazo στο πλαίσιο της online σειράς επεισοδίων του τελευταίου, κατάφερε μέσα σε λιγότερο από 2 μήνες να ξεπεράσει τις 1,8 εκ. προβολές και να δημιουργήσει 2 viral trends στο ελληνικό TikTok!

Έχει βρεθεί επι σκηνής με τον Κωστή Μαραβέγια αλλά και δίπλα στη μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού, Μαρινέλλα, στη μουσικοχορευτική παράσταση «Σήμερα…», ενώ φέτος είναι στο πλευρό του πολυτάλαντου Τάκη Ζαχαράτου στην παράσταση «Sweet Dreams». Την έχουμε επίσης συναντήσει στην «Ταράτσα του Φοίβου», το μουσικό εγχείρημα του πολυσχιδή Φοίβου Δεληβοριά.

Τα live της Νίνας είναι πάντα μοναδικά. Με ενέργεια, χιούμορ και μια ιδιαίτερη επικοινωνία με το κοινό, η Νίνα συνδυάζει ελληνικές μελωδίες και αγγλόφωνα τραγούδια σε ένα show γεμάτο πάθος και συναίσθημα. Με τη ζεστή της παρουσία, μετατρέπει κάθε ζωντανή εμφάνιση σε μια αξέχαστη εμπειρία. Η νεαρή καλλιτέχνιδα καταφέρνει αβίαστα να μετατρέπει το κοινό σε μια δεμένη παρέα χωρίς καμία δεύτερη σκέψη, μέσα από την αυθεντική της προσέγγιση!

Παρέα με τους μουσικούς της, η Νίνα μας καλεί σε μία μοναδική βραδιά στη σκηνή του club του Σταύρου Του Νότου για να απολαύσουμε όλοι μαζί τραγούδια του δίσκου αλλά και διασκευές που όλοι αγαπήσαμε, συμπαρασύροντας μας στον δικό της μαγικό κόσμο!

Μαζί της επι σκηνής οι εξαιρετικοί μουσικοί: Μάριος Καραμπότης-πιάνο, Πέτρος Σπιθουράκης-κιθάρα, Μίνος Πετσετάκης-μπάσο, Κωνσταντίνος Χριστοδούλου-τύμπανα και ο Γιάννης Δίσκος-Σαξόφωνο / Κλαρίνο.

 

Λίγα λόγια από την Νίνα:

«Χαρούμενη, ανυπόμονη και ενθουσιασμένη σας προσκαλώ σε ένα live που περίμενα καιρό να μοιραστώ μαζί σας. Δεσμεύομαι να δώσω όλη μου την ψυχή και μέσα από τη μουσική μου να φτάσουμε όλοι μαζί στη λύτρωση. Εύχομαι αυτή η βραδιά να σας γεμίσει συναισθήματα, όπως όταν βλέπεις μια υπέροχη παράσταση, ένα βράδυ του Αυγούστου ή όπως όταν αγκαλιάζεις μετά από καιρό τον πιο αγαπημένο σου άνθρωπο. Μαζί, και όσο πιο αληθινά γίνεται, σας περιμένω στον Σταυρό του Νότου- γιατί κάθε ρεφρέν μου ανήκει και σε σας».

 

#NinaMazani

 

Ακολουθήστε τη Νίνα Μαζάνη στα Social Media:

Instagram  / nina_mazani  

Facebook:  / ninamazani  

YouTube:          http://www.youtube.com/@Ninamazani

 

 

 

ΝΙΝΑ ΜΑΖΑΝΗ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ club

ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2025

Ώρα: 21.00

Είσοδος 13 ευρώ

 


 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Είδαμε και προτείνουμε: «Ελένη ή Ο Κανένας»

Είδαμε και προτείνουμε: Μην περάσεις το ποτάμι

Είδαμε και προτείνουμε: Φaretra Crystalina στο THEATRE OF THE NO

Κώστας Ζέκος: "Στην επαγγελματική μου καριέρα ως ηθοποιός δεν έχω ερμηνεύσει ξανά αυτόν τον κορυφαίο δραματουργό και ειλικρινά νιώθω διπλά ευτυχισμένος".

Ο Δημήτρης Παπαϊωάννου και η Εύα Νάθενα στην παράσταση του Δήμου Αβδελιώδη «Όνειρο στο κύμα-Έρως ήρως»

Γρηγόρης Παντελόγλου: "Ήρθε η ώρα μιας κοινωνίας των πολιτών που να ζητάει τον λόγο για το πώς χειρίζονται την εξουσία τους οι κυβερνώντες".