ΘΕΑΤΡΟ του ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ | ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ με τη ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΑΞΟΥΡΗ | ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ!

 


 

Τα τραγούδια της Σωτηρίας

με τη Χριστίνα Μαξούρη

4ος χρόνος!

 

Νέος κύκλος παραστάσεων  λόγω μεγάλης ζήτησης!

 

Από 10 Μαρτίου, κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21.00

Θέατρο του Νέου Κόσμου – Κεντρική Σκηνή

 

 

Η Χριστίνα Μαξούρη και τέσσερις εξαιρετικοί λαϊκοί μουσικοί, στήνουν και πάλι το πάλκο τους στην Κεντρική Σκηνή του Θεάτρου του Νέου Κόσμου και μας προσκαλούν από τις 10 Μαρτίου, κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21.00,  σε ένα συγκινητικό ταξίδι στη ζωή και τα τραγούδια της Σωτηρίας Μπέλλου.

Τα τραγούδια της Σωτηρίας, η εξαιρετικά επιτυχημένη μουσική παράσταση αφιερωμένη στην «Αρχόντισσα του ρεμπέτικου», συνεχίζει να συγκινεί για τέταρτη χρονιά το κοινό, με συνεχόμενα sold out.                                                                                                           

 Η Χριστίνα Μαξούρη, ηθοποιός και τραγουδίστρια, μία από τις πιο χαρακτηριστικές και αξιοσημείωτες φωνές της γενιάς της, δίνει νέα πνοή στα τραγούδια της Σωτηρίας στο σήμερα. Οι σκοποί του Τσιτσάνη, του Παπαϊωάννου, του Μητσάκη, του Καλδάρα, του Σαββόπουλου, του Μούτση, του Ανδριόπουλου, του Λάγιου και άλλων, μπλέκονται με μαρτυρίες για τη ζωή της Μπέλλου, μέσα από λόγια της ίδιας αλλά και ανθρώπων που τη γνώρισαν.

Κι όμως η παράσταση δεν έχει τον χαρακτήρα ή τον σκοπό της βιογραφίας, αλλά τη διάθεση να δημιουργήσει μία ατμόσφαιρα γιορτής. Μία κοινή εμπειρία όπου όλοι μοιραζόμαστε τις ιστορίες και τα τραγούδια και ερχόμαστε πιο κοντά.

 

Τα τραγούδια της Σωτηρίας

με τη Χριστίνα Μαξούρη

Ιδέα Δημήτρης Χαλιώτης

Καλλιτεχνική επιμέλεια Δημήτρης Χαλιώτης, Χριστίνα Μαξούρη

Σκηνογραφική επιμέλεια Σωτήρης Μελανός

Ενδυματολογική επιμέλεια Βάνα Γιαννούλα

Σχεδιασμός φωτισμών Νίκος Βλασόπουλος

Σχεδιασμός ήχου Γιάννης Παξεβάνης

Χτένισμα Θωμάς Γαλαζούλας

Φωτογραφίες Πάτροκλος Σκαφίδας

 

Τραγούδι Χριστίνα Μαξούρη

Μουσικοί επί σκηνής Δημήτρης Κουφογιώργος μπουζούκι, Βασίλης Προδρόμου κιθάρα−τραγούδι, Δημήτρης Κούστας ακορντεόν, Ζαχαρίας Γερασκλής μπουζούκι−τραγούδι

Θέατρο του Νέου Κόσμου – Κεντρική Σκηνή
Από 10 Μαρτίου 2025
, Κάθε Δευτέρα & Τρίτη 21.00.

Εισιτήρια: https://www.more.com/theater/ta-tragoudia-tis-sotirias/ &

https://nkt.gr/plays/ta-tragoydia-ths-swthrias/

                                                               

                                                                          

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ελένη Καραμπάτσου: "Η καλλιέργεια αρετών στα παιδιά είναι θεμέλιο για να εξελιχθούν σε ισορροπημένους και υπεύθυνους ανθρώπους".

Γκόγκας Ευάγγελος: "Η αμφισβήτηση σε βγάζει από το κουτί της ήδη δομημένης πραγματικότητας και σε βοηθάει να δεις τον κόσμο με τα δικά σου μάτια".

Διαβάσαμε και προτείνουμε: Μπλε σκούρο 05 του Πάνου Μυρμιγγίδη από την Άνεμος Εκδοτική

Είδαμε και προτείνουμε: Σκίτσο 6 | ΑΜΦΙ (Άπειρες Μικρές Φαεινές Ιδέες) στη πειραματική σκηνή του Εθνικού στο θέατρο Δίπυλον

Είδαμε και προτείνουμε: Επικίνδυνος Οίκτος του Stefan Zweig στο Θέατρο Χώρος

Λεονάρδος Μπατής: Η ζωή είναι ένα μυστήριο. Ένα κωμικοτραγικό μυστήριο. Κλάψτε, γελάστε και μοιραστείτε το όσο μπορείτε με αξιοπρέπεια.