Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο Γιάννης Ταυλάς παρουσιάζει το νέο του τραγούδι με τίτλο ''Πιθανότητες''

 Νέο τραγούδι

Ο Γιάννης Ταυλάς παρουσιάζει τις ''Πιθανότητες''

 


 

Παίζει και δεν παίζει... βγαίνει και δεν βγαίνει... θα δούμε τι θα γίνει... όλα είναι ανοιχτά... Μιλάμε για "Πιθανότητες", το νέο τραγούδι του Γιάννη Ταυλά, το πρώτο single από την επερχόμενη δισκογραφική δουλειά που μιλάει για πιθανότητες στον έρωτα και στις σχέσεις.

 

Τον Γιάννη Ταυλά τον πρωτογνωρίσαμε από το album του με τίτλο «Τέσσερεις Τριλογίες» και τον μάθαμε ακόμα καλύτερα ως τραγουδοποιό από το album με τίτλο «Τραγούδια μίας χρήσης» από το οποίο ξεχώρισε το «Αισιόδοξο τραγουδάκι (Μια μέρα θα πεθάνουμε)» με το γλυκόπικρο χιούμορ του και τη διεισδυτική ματιά στις ανθρώπινες σχέσεις.

 

Ακούμε τώρα τις "Πιθανότητες" και πιθανότατα να χαμογελάσουμε και να νιώσουμε πιο αισιόδοξοι για τη δύναμη της αγάπης αφού τελικά οι "πιθανότητες" είναι με το μέρος μας!

 

Ακούστε το τραγούδι και δείτε το lyric video στο YoutubeΕΔΩ

 

Στίχοι

 

Είναι πιο πιθανό άθεος να προσευχηθεί, στο 90’ να γίνει ανατροπή

Ακόμα και δεξιός να εξοριστεί απ’ το να με θες εσύ.

Πιο πιθανό να γίνω influencer, να χωριστούν τα Marks από τα Spencer

Να σχεδιάζω καλύτερα από τον Escher απ’ το να με θες εσύ.

Πιο πιθανό να φάω κρέπα με τραχανά, να παίξω σε serials Χολιγουντιανά

Να χορεύουν breakdance καλαματιανά απ’ το να με θες εσύ.

 

Κι όμως κι ας είναι κλειστός ο δρόμος

κι ας τ’ απαγορεύσει ο νόμος θα ‘ρθω να σε βρω, ναι!

Θα ‘ρθω κι ας είναι κόντρα στις πιθανότητες όλες

Να σκάσουν οι ξερόλες, εγώ θα σ’ αγαπώ, ναι!

 

Πιο πιθανό να χιονίσει στη Σαχάρα, σε παραλία να μην παίζουνε κιθάρα

Να τρώει vegan πανσέτα με λαχτάρα απ’ το να με θες εσύ.

Πιο πιθανό να πιάσω το joker, ο Voldemort να νικήσει τον Potter

Να έχω τέσσερις άσσους στο poker απ’ το να με θες εσύ.

Πιο πιθανό η γάτα μου να γίνει troll, να μην πανηγυρίζουν όταν μπαίνει goal

Στα μπουζούκια να ακούν μόνο rock n’ roll απ’ το να με θες εσύ.

 

Έπαιξαν οι μουσικοί Αλέξανδρος Βελώνιας στα κρουστά, Γιώργος Πουλιάσης στα τύμπανα, Αντώνης Τσιάπαλης στο μπάσο και Γιάννης Ταυλάς στις κιθάρες και τα πλήκτρα. Την ενορχήστρωση υπογράφει ο Γιάννης Ταυλάς. Η ηχοληψία και η μίξη έγιναν από τον Χρήστο Βλάχο (Eightyard Studios) ενώ το μάστερινγκ από τον Γιάννη Χριστοδουλάτο (Sweet Spot). Μία παραγωγή της PirARTe audiovisual productions.

Κυκλοφορεί στις ψηφιακές πλατφόρμες από την Digital Minds

 

Spotify: https://spoti.fi/3wRoSUk

iTunes/Apple Music: https://apple.co/3yIkAPo

Deezer: https://bit.ly/3yVJf2Z

 

Λίγα λόγια για τον Γιάννη Ταυλά

Ο Γιάννης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1988 και ξεκίνησε τις μουσικές σπουδές στην ηλικία των 8 χρόνων. Έλαβε με άριστα τα πτυχία αρμονίας, αντίστιξης, φούγκας καθώς και δίπλωμα κλασικής κιθάρας και σύνθεσης. Έχει γράψει συμφωνική μουσική, μουσική δωματίου, έργα για κιθάρα, πιάνο και κύκλους τραγουδιών. 

 

Τον Φεβρουάριο του 2022 κυκλοφορεί τις "Τέσσερεις Τριλογίες" στις οποίες συμπράττουν μαζί του 14 τραγουδιστές και 25 μουσικοί. Τον Μάρτιο του 2023 κυκλοφορεί τα "Τραγούδια μίας χρήσης" με τις συμμετοχές των Σπύρου Γραμμένου, Φοίβου Δεληβοριά και Μαρίας Τζόγια. 

 

Έχει ενορχηστρώσει για την συμφωνική ορχήστρα Δήμου Αθηναίων, την Ορχήστρα σύγχρονης μουσικής της Ε.Ρ.Τ. και την Ανοιχτή Ορχήστρα στην οποία υπήρξε ο πρώτος μαέστρος της. Έχει ασχοληθεί με το θέατρο, γράφοντας μουσική για παραστάσεις αλλά και συμμετέχοντας ως performer σε παραγωγές του Υπουργείου Πολιτισμού, του Εθνικού Θεάτρου κ.ά. Ως session μουσικός έχει ηχογραφήσει ή έχει παίξει για τους Σταύρο Ξαρχάκο, Σπύρο Γραμμένο, Μελίνα Ασλανίδου, Μπάμπη Στόκα, Λεωνίδα Μπαλάφα, Ζωή Τηγανούρια κ.ά. 

 

Έχει ιδρύσει την εταιρεία παραγωγής "PirARTe audiovisual productions" με την οποία εκτός από την μουσική δραστηριοποιείται και ως κωμικός στα social media. Χαρακτηριστική είναι η σειρά "Κιθάρα Vs Μπουζούκι" μαζί με τον Τάσο Δερέσκο. 

 

Είναι ιδρυτικό μέλος των Alcedo folk band από το 2018 και εργάζεται στην μουσική εκπαίδευση από το 2010.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

5ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΕΑΤΡΟΥ 2510 ΙΙ απο 11-22 ΙΟΥΝΙΟΥ ΙΙ ΘΕΑΤΡΟ 2510

  5 Ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΕΑΤΡΟΥ 2510 Από 11 εως 22 Ιουνίου ΘΕΑΤΡΟ 2510   Το ΘΕΑΤΡΟ 2510, διοργανώνει το 5ο Φεστιβάλ Θεάτρου 2510   το οποίο επιστρέφει για 5 η συνεχομένη χρονιά, από τις 11 έως τις 22 Ιουνίου με μια σύμπραξη καλλιτεχνών στην ιστορική περιοχή των Εξαρχείων. Για 12 συνεχόμενες μέρες, η τέχνη θα πρωταγωνιστεί στην περιοχή, με 38 μοναδικές παραστάσεις. Θεατρικές Ομάδες, Μ usical , Μονόλογοι,Ομάδες Improv, Performance, Χορός, Καραγκιόζης, αλλά και βραδιές με ζωντανή μουσική, δίνουν την ευκαιρία στο κοινό να γνωρίσει νέους καλλιτέχνες και να επιλέξει κάθε μέρα τουλάχιστον μια διαφορετική παράσταση σε ένα φεστιβάλ που προάγει την τέχνη και τη δημιουργικότητα. Για πρώτη φορά, οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να ψηφίσουν τις αγαπημένες τους παραστάσεις και να γίνουν μέλη της κριτικής επιτροπής. Σας καλούμε να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό που θα αναδείξει την ομάδα που θα κερδίσει το Α' Βραβείο. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, θα διεξαχθούν δωρεάν μαθήματα

Σεσουάρ για Δολοφόνους_Για πρώτη φορά καλοκαιρινή περιοδεία!

  «Σεσουάρ για Δολοφόνους» Η μακροβιότερη κωμωδία όλων των εποχών ταξιδεύει για πρώτη φορά στην Ελλάδα! Σκηνοθεσία: Νικορέστης Χανιωτάκης   Πρώτη Στάση:   Βεάκειο Θέατρο Πειραιά / Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024 Link προπώλησης:   https://www.more.com/theater/sesouar-gia-dolofonous-kalokairini-periodeia/

Το «Interview» επιστρέφει για μια παράσταση με δωρεάν είσοδο στη Νέα Φιλαδέλφεια

                                     « Interview » μια κοινωνικοπολιτική μαύρη κωμωδία της ομάδας Εμείς                                                                           17 Ιουνίου στις 20:30                                    στο   Π.Π.Ι.Ε.Δ.                                   Δωρεάν είσοδο                                                                                         Το «Interview», η κοινωνικοπολιτική μαύρη κωμωδία που παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία η ομάδα B . A . N . C στο θέατρο Αλκμήνη επιστρέφει για μια τελευταία παράσταση, στις 17 Ιουνίου , με δωρεάν είσοδο στη Νέα Φιλαδέλφεια . Η παράσταση σημείωσε απανωτά sold - out και δεν άργησε να γίνει talk of the town , ενώ απέσπασε διθυραμβικές κριτικές από τον Τύπο.

Είδαμε και προτείνουμε: “Liberta”

  Στο υπέροχο και καλαίσθητο χώρο Project R απολαύσαμε άλλη μία εξαιρετική καλοδουλεμένη παράσταση σε κείμενο του Ανδρέα Αριστοτέλους και σκηνοθεσία Γιάννη Κλειδέρη <<Liberta>>. Ταξιδεύουμε στην εποχή της κατοχής του 1940, η ηρωίδα μας Ελευθερία αγωνίζεται να διατηρήσει ζωντανό τον τραυματισμένο άντρα της, παλεύοντας για την ελευθερία τους.. Η Ελευθερία (Ελένη Κουκουλάρη) με εσωτερική ερμηνεία, θυμάται-αναπολει- ονειρεύεται ζώντας την κάθε λέξη με συναίσθημα-ένταση-εκφραστικότητα της βιωμένες εμπειρίες της, σε έναν κόσμο όπου οι σχέσεις, οι ανθρώπινες αξίες και οι προσωπικές αναζητήσεις, διαμορφώνουν τα τοπίο της εποχής. Η Αντιγόνη εξαδέρφη της Ελευθερίας, (Ζωή Μουκούλη) και η Γεωργία φίλη- γειτόνισσα (Γιούλη Παπανελοπούλου), την ίδια στιγμή που η κάθε μία ηθοποιός διατηρεί τη μοναδικότητα και την προσωπικότητά της αφού η ανάγκη για ελευθερία και αλληλεγγύη αναδεικνύεται με συγκλονιστικό τρόπο, ενώ ο πόλεμος εξακολουθεί να διαμορφώνει την καθημερινότητα και τις

Είδαμε και προτείνουμε: "Venus in Fur"

  A Mesmerizing Dive into Desire and Power Stepping into the Theatre of the NO, the audience is immediately transported into the compelling world of David Ives' "Venus in Fur." This contemporary dark comedy, brought to life in the heart of Athens, promises an evening of intrigue, laughter, and raw emotion. Running from June 28th to August 5th, the play delivers an experience that lingers long after the final bow. "Venus in Fur" revolves around Thomas Novachek, a playwright and first-time director, exhausted and disheartened after a long day of auditions. Enter Vanda Jordan, a seemingly eccentric and enigmatic actress who arrives late for her audition. Reluctantly, Thomas agrees to let her read, and what unfolds is a gripping play within a play. The lines between reality and acting blur as the power dynamics shift, exploring themes of desire, seduction, and power.

"ΦΤΑΣΑΜΕ PLUS"

  «Φτάσαμε Plus»  2ος χρόνος  Από μικρός είχε ένα όνειρο. Δεν άκουσε κανέναν. Γέμισε τις βαλίτσες φιλοδοξίες και όνειρα, άφησε το σπίτι του και πήρε νέους δρόμους μακριά από όλους και από όλα. Και όλα ξεκινάνε από την στιγμή που φτάνει στην Αθήνα. Στην μεγάλη πόλη που σου τάζει πολλά. Το ταξίδι προς την δόξα, ξεκινάει. Και οι μέρες, οι μήνες τα χρόνια περνάνε και χάνει τον ίδιο του τον εαυτό. Ο ήρωας αφιερωμένος στα «θέλω του». Περνά η ζωή και συνεχίζει να ονειρεύεται, μέχρι την στιγμή που δεν παίρνει ανάσα στην μεγάλη πόλη. «Φτάσαμε»… Ένα μουσικοθεατρικό αφιέρωμα, στα παιδικά όνειρα και στην προσωπική φιλοδοξία. Γιατί τα θέλω μας δεν γίνονται πάντα…  Ένας μονόλογος από την αρχή μέχρι το τέλος, γεμάτος αγαπημένα τραγούδια!