Ο Αλέξανδρος Αργύρης στη μουσική σκηνή Σφίγγα - Τρίτη 12 Μαρτίου

 Ο Αλέξανδρος Αργύρης στη μουσική σκηνή Σφίγγα

Τρίτη 12 Μαρτίου




Μαζί του οι Μαρία Αλαμανή, Απόστολος Καλτσάς και Κώστας Παρίσσης

Φιλικά συμμετέχουν οι Φωτεινή Λαμπρίδη,
Πηνελόπη Αργύρη και Χρυσούλα Κεχαγιόγλου

 

Ο τραγουδοποιός Αλέξανδρος Αργύρης μας προσκαλεί στη μουσική σκηνή Σφίγγα την Τρίτη 12 Μαρτίου και μας υπόσχεται μία μελωδική βραδιά με ιδιαίτερες επιλογές αγαπημένων τραγουδιών του.

 

Θα μας παρουσιάσει το τραγούδι του με τίτλο «SOS», προάγγελο του πρώτου ολοκληρωμένου του album, που θα κυκλοφορήσει σε λίγους μήνες, καθώς και τα υπόλοιπα τραγούδια του album.

 

Παράλληλα θα ακουστούν και συνθέσεις του Κώστα Παρίσση και του Απόστολου Καλτσά.

 

Στο πλάι του η ταλαντούχα ερμηνεύτρια Μαρία Αλαμανή που την πρωτογνωρίσαμε από τη διασκευή της στο τραγούδι των Μάνου Λοΐζου και Μανώλη Ρασούλη, «Κι εγώ σαν πόλη» από το album «ΜΑΝΟΣ ΛΟΪΖΟΣ - ΜΕΤΑ».

 

Φιλικά συμμετέχουν τραγουδώντας οι Φωτεινή Λαμπρίδη, Πηνελόπη Αργύρη και Χρυσούλα Κεχαγιόγλου.      

 

Παίζουν μαζί τους οι Νίκος Τσαχτσίρης στην ακουστική κιθάρα, Σωτήρης Πεπέλας στην τρομπέτα, Κώστας Παρίσσης στην ηλεκτρική κιθάρα, Απόστολος Καλτσάς στο ηλεκτρικό μπάσο, Κώστας Χριστοδούλου στα κρουστά και Λεωνίδας Παλαμιώτης στο τρομπόνι.

 

 

Τρίτη 12 Μαρτίου

Ώρα έναρξης: 21.00
Eίσοδος: 10 ευρώ
Προπώληση εισιτηρίων:
 more.com sfiga.gr

Μουσική σκηνή Σφίγγα
Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής
(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 6987844845, 2114096149
sfigamusic@gmail.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αλέξανδρος Παπαδάκης: "Ότι και άν κάνουμε στην ζωή μας παραμένουμε άνθρωποι με καρδιά ψυχή σώμα και αίμα".

Γιώργος Βαγγελάκης: "Για μένα η μοναξιά προσφέρει απλόχερα δύο μεγάλα δώρα, την απόσταση και τον χρόνο".

«Ρήγμα: Οι επτά ακατανίκητες δυνάμεις»

Βαρώτσου Τούλα: "Τα Διαμάντια της Αιωνιότητας να φέρουν την νέα γενιά αντιμέτωπη με την Ιστορία και με όσα σημάδεψαν μία δύσκολη κατοχική περίοδο για την ανθρωπότητα".

Έντυ Κιτάντζη: "Η υπέρβαση των ορίων μέσα στην ποιητική διαδικασία λυτρώνει από τη βάρβαρη βασανιστική πραγματικότητα, ελευθερώνοντας το πνεύμα".

Βαγγέλης Μανουβέλος: Έχω την αίσθηση ότι σήμερα φοβόμαστε περισσότερο την ευαλωτότητα, επικοινωνούμε αδιάκοπα, αλλά αποφεύγουμε να εκτεθούμε πραγματικά".