ΙΛΙΑΔΑ του ΟΜΗΡΟΥ 🎭 από την Κάρμεν Ρουγγέρη

 

ΙΛΙΑΔΑ του ΟΜΗΡΟΥ
Σε κείμενο και σκηνοθεσία της Κάρμεν Ρουγγέρη


CHRISTMAS THEATER
Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου

 
ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ:
ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ στις 12:00
ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ στις 12:00

Μια εντυπωσιακή παράσταση στο μεγαλύτερο θέατρο της Αθήνας. Η αγαπημένη μικρών και μεγάλων Κάρμεν Ρουγγέρη, η Χριστίνα Κουλουμπή και οι συνεργάτες τους έρχονται στο Christmas Theater για να μας παρουσιάσουν την παράσταση ΙΛΙΑΔΑ του ΟΜΗΡΟΥ. Η Κάρμεν Ρουγγέρη και η Χριστίνα Κουλουμπή με μια νέα σκηνοθετική ματιά αλλά και με εντυπωσιακά σκηνικά, κοστούμια και ειδικά εφέ και βιντεοπροβολές, αξιοποιούν τις μεγάλες τεχνολογικές δυνατότητες του Christmas Theater και παρουσιάζουν το έπος του Ομήρου, την συγκλονιστική ΙΛΙΑΔΑ! Ένα έργο που θα δώσει την ευκαιρία στους μικρούς μας φίλους να γνωρίσουν μέσα από το θέατρο τον μεγαλύτερο ποιητή της ανθρωπότητας, τον Όμηρο, σε μια παράσταση αποκλειστικά δική τους..
Με το δεδομένο ότι ο ποιητής στην Ιλιάδα απομονώνει μόνο πενήντα μία μέρες από τον δέκατο χρόνο του Τρωικού Πολέμου, καλό είναι να γνωρίσουμε πρώτα  στα παιδιά ποιοι είναι οι πρωταγωνιστές του έργου που θα δούμε. Δηλαδή, ποιά είναι η Ελένη, ποιος ο Πάρης, ο Αχιλλέας, ο Μενέλαος, ο Έκτορας, ο Αγαμέμνονας.

Ύστερα θα μάθουμε γιατί και πως φτάσαμε στον Τρωικό Πόλεμο. Μετά θα περάσουμε στην Ιλιάδα, που αρχίζει με τον θυμό του Αχιλλέα, τη διαμάχη του με τον Αγαμέμνονα και την αποχώρηση του από τη μάχη. Θα δούμε ακόμα την συμμετοχή των θεών του Ολύμπου σ’ αυτή την διαμάχη, την σύγκρουση   των Ελλήνων με τους Τρώες. Τον θάνατο του Πάτροκλου και την μονομαχία του Αχιλλέα με τον Έκτορα που καταλήγει στον χαμό του τελευταίου.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Η αυθεντική μπάντα της Amy Winehouse έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο Christmas Theater!

 

THE AMY WINEHOUSE ORIGINAL BAND
LIVE IN CONCERT


ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024
CHRISTMAS THEATER

Μία μοναδική συναυλία πρόκειται να χαρίσει στο ελληνικό κοινό η αυθεντική μπάντα της μεγάλης Βρετανίδας σταρ, Amy Winehouse, που σημάδεψε με τη χροιά της φωνής της μία ολόκληρη γενιά. Με επικεφαλής τον επί σειρά ετών μουσικό διευθυντή και μπασίστα της, Dale Davis, στήνεται μία μεγάλη γιορτή- αφιέρωμα στην καριέρα και στη μουσική της Amy που κατάφερε να καθορίσει τη γενιά της.

Back to black, Rehab, You know I ‘m no good, Tears dry on their own είναι μόνο μερικά από τα κομμάτια που θα απολαύσουμε με τη φωνή της Bronte Shandé συνδυαστικά με οπτικό υλικό που έχει διαμορφωθεί αποκλειστικά για την παράσταση και την καθιστά μία αξέχαστη εμπειρία για όλους τους θεατές που την έχουν παρακολουθήσει ανά τον κόσμο.
Εισιτηρια

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Χλόη Αντωνοπούλου Μουζακίτη: " Για εμένα όμως η υπέρτατη αρετή που οφείλουμε να κατακτήσουμε σε αυτή τη ζωή είναι αύτη του ενήλικα που θέλει να βουτήξει το δάχτυλό του σε κάθετι νέο και να το γευτεί".