Παρουσιάσεις Βιβλίων - Παζάρι Βιβλίου | Ιανουάριος 2024

 

 


Ο Θανάσης Μανούσης στο Πατάρι του ΙΑΝΟΥ στην Αριστοτέλους

Οι εκδόσεις Βακχικόν και η Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS στη Θεσσαλονίκη σας προσκαλούν στην παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του Θανάση Μανούση 60 ποιήματα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024, στις 19.00, στο πατάρι του βιβλιοπωλείου IANOS, Αριστοτέλους 7, στη Θεσσαλονίκη.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Αλεξάνδρα Μπακονίκα, ποιήτρια | Ματθίλδη Σιμχά, μεταφράστρια και ο συγγραφέας.

Η Ιωάννα Παπασιδέρη στον Σύνδεσμο Αιγιπτιωτών Ελλήνων

Οι εκδόσεις Βακχικόν, ο Σύλλογος Αποφοίτων Αβερώφειου Σχολής Αλεξάνδρειας (Σ.Α.Α.Σ.Α) και ο Σύνδεσμος Αιγυπτιωτών Ελλήνων (Σ.Α.Ε.) σας προσκαλούν στην παρουσίαση της συλλογής διηγημάτων της Ιωάννας Παπασιδέρη Η Αλεξάνδρεια δεν είναι πια εκεί. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024, στις 19.30, στον Σύνδεσμο Αιγυπτιωτών Ελλήνων, 3ης Σεπτεμβρίου 56, Αθήνα.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Δώρα Μέντη, δρ. Νεοελληνικής Φιλολογίας στο ΕΚΠΑ | Κώστας Φασουλάς, στιχουργός | Δημήτρης Φραγκιόγλου, ηθοποιός.

Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσει ο Δημήτρης Φραγκιόγλου. Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο σκηνοθέτης Κώστας Φέρρης. Θα πλαισιώσει μουσικά ο Αντώνης Βεκρής. Θα τραγουδήσει η Γεωργία Δασκαλάκη.

Η Κατερίνα Κουρή στο Έναστρον Βιβλιοκαφέ

Οι εκδόσεις Βακχικόν και το Έναστρον Βιβλιοκαφέ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του μυθιστορήματος της Κατερίνας Κουρή Η ύβρις είναι της νύχτας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 29 Ιανουαρίου, στις 19.00, στο Έναστρον Βιβλιοκαφέ, Σόλωνος 101, Αθήνα.

Για το βιβλίο θα συνομιλήσουν η συγγραφέας Κατερίνα Κουρή με με τον Διονύση Λιάρο, ψυχίατρο, δοκιμιογράφο.

Οι εκδόσεις Βακχικόν στο 27ο Παζάρι Βιβλίου 2024

Οι εκδόσεις Βακχικόν θα συμμετέχουν στο 27ο Παζάρι Βιβλίου 2024 που θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Κλαυθμώνος. 

26/1/2024 έως 18/02/2024

Θα μα βρείτε εκεί με εκατοντάδες παλιούς τίτλους πεζογραφίας και ποίησης σε τιμές προσφοράς

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Χλόη Αντωνοπούλου Μουζακίτη: " Για εμένα όμως η υπέρτατη αρετή που οφείλουμε να κατακτήσουμε σε αυτή τη ζωή είναι αύτη του ενήλικα που θέλει να βουτήξει το δάχτυλό του σε κάθετι νέο και να το γευτεί".