Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Είδαμε και προτείνουμε:«Το Υποβρύχιο Bubble Show» στο ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ

«Το Υποβρύχιο Bubble Show» ήρθε στην Ελλάδα και προσγειώθηκε ανήμερα τα Χριστούγεννα στο Ταε Κβο Ντο!

Μια παράσταση γεμάτο μαγεία και πολλές πολλές φούσκες! Μικρές μεγάλες τεράστιες, φούσκες που γίνονται μπάλες, φούσκες μπαλόνια, μέδουσες, ψάρια , φούσκες μαγικές με διάφορες αλχημείες!

Υπέροχα κοστούμια, φώτα και ήχοι που σε ταξιδεύουν! Σίγουρα αποτελεί μια μοναδική εμπειρία με την καταπληκτική σκηνοθεσία και σκηνικά που συνεχώς εναλλάσσονται! Το παιχνίδι με τις παντομίμες αρκετά έξυπνο και διαδραστικό ακόμα και για τους πιο μικρούς μας φίλους! 

Ευχάριστη έκπληξη όταν μπορείς να ακουμπήσεις τα διάφορα σκηνικά και τις πολλές φούσκες που διαχέονται στον αέρα και προσδίδουν μία μαγεία στην παράσταση!

Το μόνο αρνητικό που αξίζει να αναφερθεί είναι ο χώρος , τα καθίσματα κτλ είναι κάπως παρατημένα, η οργάνωση και γενικότερα παρότι αποτελεί ένα νέο οικοδόμημα δεν διατηρείται και πολύ με θλίβει αυτή η εικόνα! Όταν μια οικογένεια θα παρακολουθήσει μία τέτοια παράσταση μεγάλους βεληνεκούς σίγουρα θα θέλει το κάτι παραπάνω! 


Της Αλεξίας Βλάρα, 26/12/2023



Το υποβρύχιο

Bubble Show

ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ

25-30 Δεκεμβρίου

 

To πιο φαντασμαγορικό θέαμα για όλη την οικογένεια

την περίοδο των Χριστουγέννων!

 

Έχετε δει ποτέ τυφώνα από σαπουνόφουσκες…;

Σίγουρα όμως, δεν έχετε δει ένα σόου όπως «Το υποβρύχιο Bubble Show»!

Το καλύτερο δώρο των εορτών - κλείστε έγκαιρα τα εισιτήριά σας ΕΔΩ

ΓΙΑ ΤΟ TRAILER ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


Η πιο γιορτινή περίοδος του χρόνου πλησιάζει και το φαντασμαγορικό θέαμα για όλη την οικογένεια, «Το Υποβρύχιο Bubble Show», έρχεται  για να την κάνει ακόμα πιο λαμπερή!

Το μεγαλύτερο show σαπουνόφουσκας έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα, στο ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ, από 25 έως 30 Δεκεμβρίου. Ένα show διαφορετικό, μαγικό, συναρπαστικό, διαδραστικό, γεμάτο ακροβατικά, τελευταίας τεχνολογίας ειδικά εφέ και βέβαια… φυσαλίδες, για όλη την οικογένεια!

"Μια μέρα με πολύ άγχος, τηλεφωνήματα, συσκέψεις και προβλήματα στη δουλειά, ο κύριος Ββρίσκει, ως δια μαγείαςμέσα στη βαλίτσα του, μια γυάλα. Ενώ κοιτάζει έκπληκτος μέσα στη γυάλα, σαν να κοιτάζει μέσα στην κρυστάλλινη σφαίρα ενός μάγου, μεταφέρεται ξαφνικά σε ένανπολύχρωμο και χαρούμενο υποβρύχιο κόσμο. Καθώς συνεχίζει το ταξίδι του σε αυτό το χαρούμενο μονοπάτι, ανακαλύπτει ξανά ότι μπορεί να χαμογελάσει και να απολαύσει τη ζωή, αφήνοντας πίσω κάθε άγχος και φόβο και, στο τέλος του ταξιδιού του, βρίσκει τον εαυτό του μεταμορφωμένο σε ένα πολύχρωμο και χαρούμενο πλάσμα".

Μια ιστορία βασισμένη στη σύγχρονη καθημερινή μας ζωή: γεμάτη δουλειές, γεμάτη άγχος, γεμάτη τηλέφωνα, υπολογιστές και ένα σωρό συσκευές που μας επιτρέπουν να ζούμε σε “υψηλές ταχύτητες”... ενώ παράλληλα χάνουμε τη σύνδεση μας με την πραγματικότητα.

Ποιός δεν αναγνωρίζει τον εαυτό του στο στυλιζαρισμένο πρότυπο του φανταστικού κυρίου B.; Πόσοι από εμάς θέλαμε πάντοτε, έστω και για μια στιγμή, να μπορέσουμε να σταματήσουμε τον χρόνο για να πάρουμε μια ανάσα και να ονειρευτούμε; Η λύση, είναι απλή και ήταν πάντοτε μπροστά στα μάτια μας: Πρέπει να αφήσουμε τον εαυτό μας να δραπετεύσει!

Όπως έγραψε ο Γάλλος ποιητής Paul Valery: "Ο καλύτερος τρόπος για να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα, είναι να ξυπνήσεις".

Με αναφορές και αποσπάσματα από κλασικά έργα όπως ο «Πινόκιο», η «Μικρή Γοργόνα», η «Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων», η «Πεντάμορφη και το Τέρας» και το «Χρυσό Ψάρι» (χωρίς βεβαίως να ξεχνάμε και τον «Πίτερ Παν»)«Το Υποβρύχιο Bubble Show» είναι ένα σύγχρονο παραμύθι που όλοι μπορούμε να ζήσουμε, ανεξαρτήτως ηλικίας...

Το μοναδικό μείγμα θεάτρου, παντομίμας, χορού, ακροβατικών και μαγείας, μαζί με την ακαταμάχητη ομορφιά των φυσαλίδων, κάνουν “Το υποβρύχιο Bubble Show” μια μοναδική εμπειρία για κάθε θεατή.

Το show επενδύθηκε μουσικά από τον Valdis Zilvers (τον διασημότερο Λετονό συνθέτη θεατρικής μουσικής), ενώ τα κοστούμια σχεδιάστηκαν ειδικά, από την E. Patmalniece (δημοφιλής σχεδιάστρια μόδας και κύρια ενδυματολόγος της Εθνικής Όπερας της Λετονίας). Το καλλιτεχνικό μακιγιάζ που δημιούργησε η Marita Gaidele, απογειώνει το θέαμα και μας εισάγει σε έναν φαντασμαγορικό κόσμο.

Εμπνευσμένο από τον διάσημο καναδικό θίασο "Cirque du Soleil", το σόου είναι γεμάτο με σκηνικά εφέ, με τελευταίας τεχνολογίας λέιζερ, κανόνια χιονιού, ανεμοστρόβιλους από σαπουνόφουσκες, παραμυθένια ομίχλη, γιγαντιαίους δακτυλίους καπνού, οπτικές ψευδαισθήσεις και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Το show είναι μια μοναδική εμπειρία για όλους, και χάρη στην υψηλή διαδραστικότητα και τη συμμετοχή του κοινού, το εντυπωσιακό θέαμα και το υψηλό επίπεδο των ερμηνειώνθα κάνουν τους ενήλικες να ονειρευτούν και τα παιδιά να χαμογελάσουν.

Το «Υποβρύχιο Bubble Show» σκηνοθετεί ο Ιταλός θεατρικός σκηνοθέτης, ηθοποιός και καλλιτέχνης φυσαλίδων Enrico Pezzoli - ένας από τους πιο έμπειρους καλλιτέχνες σαπουνόφουσκας στον κόσμο που έχει εργαστεί ως σκηνοθέτης για πολλές διεθνείς διοργανώσεις, όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Sochi το 2014 - με τη συνεργασία του καλλιτέχνη φυσαλίδων Dace Pecoli (επίσης ειδικός σε αυτόν τον τομέα, καθώς εργάζονται ως ομάδα από το 1998).

Το «Υποβρύχιο Bubble Show» είναι το πρώτο show με σαπουνόφουσκες που νέα διάσταση στην τέχνη των φυσαλίδων, οδηγώντας την σε ένα αξεπέραστο επίπεδο, καθιστώντας το ένα από τα πιο συναρπαστικά shows που θα παρακολουθήσει ποτέ το κοινό.

Το υποβρύχιο

Bubble Show

ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ

25-30 Δεκεμβρίου

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου - 11:00& 18:00

Τρίτη 26 Δεκεμβρίου - 11:00 & 18:00

Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου - 19:00

Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου - 19:00

Παρασκευή 29Δεκεμβρίου - 19:00

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου - 11:00 & 18:00

 

Εισιτήρια από 7,5€

 

GROUP PACK
ΣΤΑ 4 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ, ΤΟ 1 ΔΩΡΟ!
(Αγοράζοντας 4 εισιτήρια, πληρώνετε μόνο τα 3)

 

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ


more.com

Κλείστε τα εισιτήριά σας ΕΔΩ

 

και τηλεφωνικά στο

211 800 5141
Καθημερινές 10:00-18:00


 

Δημόσιες Σχέσεις & Επικοινωνία: Αντώνης Κοκολάκης - kokolakispr@gmail.com

Διεύθυνση Παραγωγής: Χρηστίνα Νιάρου

Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Βανέσσα Αδάμ

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

«Αλιγάτορες» στο θέατρο Γκλόρια από 9 Μαΐου

  Αλιγάτορες (Alligators) Του Andrew Keatley Στο Θέατρο Γκλόρια Early   Bird: Η προπώληση ξεκίνησε! https://www.more.com/theater/ offer/aligatores/ Εσύ είσαι έτοιμος για τον ρόλο του δικαστή; Πιο επίκαιρο από ποτέ το βραβευμένο έργο του Andrew Keatley  Αλιγάτορες (Alligators) ,  παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα στην κεντρική σκηνή του  θεάτρου Γκλόρια  σε μετάφραση και σκηνοθεσία  Γιάννη Λασπιά  από τις 9 Μαΐου, κάθε  Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 21.00  για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.

Είδαμε και προτείνουμε: Επισκέπτης

  Επισκέπτης Το έργο "Επισκέπτης" του Έρικ Εμμάνουελ Σμίτ αποτελεί μια συναρπαστική θεατρική εμπειρία που συνδυάζει διακριτικά μυθοπλασία και αληθινά γεγονότα από τη ζωή του διάσημου Σίγκμουντ Φρόιντ. Με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του, το έργο προσφέρει μια βαθιά εξερεύνηση της ανθρώπινης ψυχής, προκαλώντας το θεατή να αναζητήσει την αλήθεια και την πνευματική εξέλιξη. Η ερμηνεία του Μάνου Βακούση στον ρόλο του Επισκέπτη είναι άψογη, καθηλώνοντας το κοινό και μεταφέροντάς το σε έναν κόσμο γεμάτο μυστήριο και ανατροπές. Η εξαιρετική σκηνοθεσία του Σωτήρη Τσαφούλια δίνει ζωή στο έργο, ενώ οι εξαιρετικές ερμηνείες των υπολοίπων ηθοποιών προσθέτουν βάθος και συναισθηματική εντάση στην παράσταση. Μέσα από το συναρπαστικό πλέγμα της πλοκής, το έργο αναδεικνύει τα βαθύτερα ζητήματα της ανθρώπινης ψυχολογίας και της πνευματικής αναζήτησης. Ο διάλογος μεταξύ του άθεου Φρόιντ και του μυστηριώδους Επισκέπτη ανοίγει παράθυρα σε φιλοσοφικές συζητήσεις που αναδεικνύουν τη σύνθετη φύση τ

Είδαμε και προτείνουμε: "Waiting for Godot" at Theatre of the No

  A Masterful Exploration of Existence: "Waiting for Godot" at Theatre of the No   The Theatre of the No in Athens boldly inaugurated its presence with a riveting rendition of Samuel Beckett’s timeless masterpiece, "Waiting for Godot." Directed by the visionary Nikos Dionysios, this production breathed new life into the existential musings of Beckett's iconic play.   From the moment the curtain rose on Thursday, April 18th, audiences were captivated by the profound themes and poignant performances that unfolded on stage. With a stellar international and Greek cast, led by the talented direction of Nikos Dionysios, the production brought a fresh perspective to one of the most important theatrical works of the 20th century.   At its core, "Waiting for Godot" delves into the depths of human existence, exploring themes of loneliness, dependency, and the relentless pursuit of meaning in a world shrouded in uncertainty. Through the lens of two pr

Είδαμε και προτείνουμε: «ELIZADETH»

Η θεότρελη κωμωδία "Elizadeth" παρουσιάζει έναν κακόφημο θίασο που προσπαθεί να ανεβάσει ένα ανιστόρητο μιούζικαλ εν μέσω πανδημίας, με λάθος ηθοποιούς, λάθος έργο και λάθος περίοδο. Η πλοκή επικεντρώνεται στις περιπέτειες και τα κωμικά περιστατικά που συμβαίνουν στους χαρακτήρες του θεάτρου καθώς προετοιμάζονται για την παράσταση, αντιμετωπίζοντας ταυτόχρονα τα δικά τους προβλήματα και συγκρούσεις. Η παράσταση αναπτύσσει έναν θίασο με ετερόκλητα πρόσωπα, καθένα από τα οποία έχει τα δικά του "κουσούρια" και προβλήματα. Οι θεατρίνοι χαρακτηρίζονται από μωροφιλοδοξίες, αλαζονείες, βεντετιλίκια, ανταγωνισμούς, αντιζηλίες, έρωτες, μίση και πάθη, δημιουργώντας έναν καυστικό και διασκεδαστικό κόσμο. Η Κυπραία που θέλει να γίνει πρωταγωνίστρια, ο ξεπεσμένος αλκοολικός, η σταρ που ξεπέφτει διότι δεν μπορεί να κάνει την παρθένα, ο εξαιρετικός μουσικός με τις τρομερές και κυρίως « πρωτότυπες » μουσικές του Έλτον Λεμπέση και φυσικά η βουλιμική ιέρεια της τέχνης δεν θα αφήσου

Είδαμε και προτείνουμε: ΤΕΛΕΙΟΙ ΞΕΝΟΙ

  Οι τέλειοι ξένοι Η παράσταση " Οι τέλειοι ξένοι" του Π. Τζενοβέζε, σε σκηνοθεσία Γιώργου Πυρπασόπουλου & Πέτρου Λαγούτη προσφέρει μια συναρπαστική εξερεύνηση στην ανθρώπινη ψυχολογία και στις πολυσύνθετες σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων στη σύγχρονη κοινωνία. Η απλή αλλά ενδιαφέρουσα πλοκή κεντρίζει το ενδιαφέρον του κοινού, ενώ η ιδέα του παιχνιδιού με τα κινητά τηλέφωνα δημιουργεί μια συναρπαστική δυναμική που αποκαλύπτει τα μυστικά και τις αλήθειες που κρύβουν οι χαρακτήρες. Οι ερμηνείες των ηθοποιών είναι εξαιρετικές, με τη Μυρτώ Αλικάκη, τον Πέτρο Λαγούτη και το Δημήτρη Ξανθόπουλο να ξεχωρίζουν για την αυθεντικότητα και το συναισθηματικό βάθος των ερμηνειών τους. Η συνολική αίσθηση που προκαλείται είναι αυτή της πραγματικότητας και της ανθρωπιάς, καθώς ο καθένας από τους χαρακτήρες αποκαλύπτει τα δικά του προσωπικά τραύματα και αναζητά τη συγχώρεση και την αποδοχή. Η σκηνοθεσία είναι λιτή και αποτελεσματική, επικεντρώνοντας την προσοχή στις ερμηνείες και στην απε

Είδαμε και προτείνουμε: Ποιος ανακάλυψε την Αμερική;

  Ποιος ανακάλυψε την Αμερική; Άλλο ένα μικρό διαμαντάκι στο φιλόξενοvο Project R είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε και πολύ το χαρήκαμε. Ένα κοινωνικό επίκαιρο κείμενο της αδικοχαμένης Χρύσας Σπηλιώτη, με το εξαιρετικό δίδυμο ηθοποιών Μαριάνθης Κυρίου και Ζώης Μουκουλη σε μία μεταξύ τους θεατρική καλοδουλεμένη χημεία με ένταση-πάθος-ενέργεια με απίστευτο μεράκι σκέρτσο και τσαχπινιά, μπαινοβγαίνουν σε διαφόρους ρόλους και ηλικίες με απίστευτη ευκολία και άνεση, με την εναλλαγή σκηνών μεταξύ σοβαρού και αστείου, παραθέτοντας μία υπέροχη παράσταση από την αρχή μέχρι και το συγκινητικό φινάλε! Η ευρηματική σκηνοθεσία του Κώστα Ανταλόπουλου με το γρήγορο-σκηνικό ξέφρενο ρυθμό της προσφέρει μία ζωντανή ξεσηκωτική παράσταση, σε ένα μαγικό ταξίδι με λόγια και κινήσεις,γέλιο-δάκρυα-αγάπη- έρωτα- μουσικές και συγκινήσεις.. Οι δύο γυναίκες στήριγμα η μία στην άλλη μέχρι το τέλος παλεύουν να ανακαλύψουν την ταυτότητά τους και τη δική τους Αμερική!! Πόσους σταθμούς μπορεί να έχει η ζωή μα