θέατρο όροφως - παράσταση "Ντέστινυ" του Άκη Δήμου - από 21 Δεκεμβρίου

 Ντέστινυ

του Άκη Δήμου, σε σκηνοθεσία Γιάννη Σκουρλέτη


Για 2η χρονιά συνεχίζεται για λίγες παραστάσεις η παραγωγή του θεάτρου «όροφως», σε σκηνοθεσία Γιάννη Σκουρλέτη με τις Ελένη Καραμούζη και Μάρια Φλωράτου.

21, 22, 23 & 28, 29, 30 Δεκεμβρίου, στις 21:30

Δυο φίλες μόνες, μια φθινοπωρινή νύχτα, σ’ ένα μπαλκόνι κάπου μέσα στην πόλη, περιμένουν και προσμένουν την άφιξη ενός άνδρα - πεπρωμένου με το όνομα Ντέστινυ.

Όπως και στο ομώνυμο τραγούδι, μιλάνε για τον έρωτα που έρχεται, για τα όνειρα που έσβησαν και για αυτά που θα γεννηθούν. «Με τον καλύτερό σου έρωτα δεν ταξιδεύεις, κλειδώνεσαι σ’ ένα δωμάτιο κι οι τοίχοι είναι όλοι οι δρόμοι του κόσμου…»

Το «Ντέστινυ» είναι ένα έργο για τον έρωτα και τη νεότητα που φεύγει, για τις μικρές και μεγάλες μας νίκες/ήττες μέσα στο χρόνο. Μια γλυκόπικρη κωμωδία για τις ματαιώσεις, τις ψευδαισθήσεις και τις απεγνωσμένες απόπειρες να συμφιλιωθούμε με τη ζωή.

--

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Κείμενο: Άκης Δήμου
Σκηνοθεσία: Γιάννης Σκουρλέτης
Παίζουν: Ελένη Καραμούζη, Μάρια Φλωράτου
Σκηνικά - Κοστούμια: Ελευθερία Παναγιωτοπούλου
Φωτισμοί - Ήχος: Κωνσταντίνος Θεοδωρόπουλος
Γραφιστικός Σχεδιασμός: connart.gr
Παραγωγή: θέατρο «όροφως»

--

θέατρο «όροφως»
Όθωνος Αμαλίας 112, Πάτρα

21, 22, 23 & 28, 29, 30 Δεκεμβρίου, στις 21:30

Προπώληση: more.com
Γενική είσοδος: 12€  Μειωμένο (φοιτητικό, ανέργων, ΑμεΑ): 10€

Πληροφορίες - Κρατήσεις: 2611 810 983 & 6939 835 990

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ακούσαμε και προτείνουμε: «Εκ Βαθέων»: Ένα άλμπουμ-κατάδυση στην ουσία του ελληνικού τραγουδιού

Η σιωπή της ψυχής και το αποτύπωμα του τραύματος: Συναντώντας την ομάδα του έργου Έρημος

Χρήστος Μιχάλαρος: "Καύσιμο για τη ζωή και τη γραφή, στη δική μου περίπτωση, είναι οι άνθρωποι".

Ρενάτα Ντελία: "Πιστεύω πως όλοι μας θέλουμε να είμαστε ξεχωριστοί, μοναδικοί, ίσως γιατί αυτό θα μας έκανε αναντικατάστατους μέσα στην περατότητα μας".

Διαβάσαμε και προτείνουμε: Στην Πόλη της Έφης Μαχιμάρη