Ο "Περιπλανώμενος" με τον Χρίστο Μοδέστου στο ProjectR - Σάββατο 11 Μαρτίου

 Ο "Περιπλανώμενος" με τον Χρίστο Μοδέστου στο ProjectR

 

Σάββατο 11 Μαρτίου (διπλή παράσταση 19.00 & 21.15)


 

Η ιστορία ενός ανθρώπου που προσπαθεί να βρει το «σπίτι του».

Ένα μουσικοθεατρικό αφιέρωμα στα τραγούδια που μεγαλώνουν γενιές και γενιές ανθρώπων. Μια πορεία από τις πρώτες παιδικές αναμνήσεις μέχρι και τη δημιουργία της δικής του οικογένειας. Ιστορίες που καθόρισαν τη ζωή του και έπλασαν τον χαρακτήρα του. Σε όλες τις ιστορίες υπάρχει ένα κοινό, το «σπίτι» του. Εκεί που θα νιώσει οικείος για να μείνει απολαμβάνοντας τις χαρές τις ζωής. Η ιστορία ενός μοναχικού ανθρώπου που μεγαλώνει έχοντας για τροφή του τα τραγούδια.

 

Συντελεστές:

Κείμενο- Ερμηνεία- Μουσικές επιλογές: Χρίστος Μοδέστου

Σκηνοθεσία: Αντονέλλα Χήρα

Μουσική επιμέλεια: Μαρία Τύμπα

Φωτογραφία: Ευθύμης Λεβέντης

Αφίσα: Φρύνη Πάζουρου

 

Σάββατο 11 Μαρτίου 2023

Απογευματινή παράσταση: 19:00

Βραδινή παράσταση: 21:15

Είσοδος: 10 ευρώ

 

Διάρκεια παράστασης: 75 λεπτά (χωρίς διάλειμμα)

 

ProjectR cafe-bar-stage

Αλεξάνδρου Πάντου 10 και Λαγουμιτζή 32, Καλλιθέα

Τηλ. Κρατήσεων: 2111110055


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αλέξανδρος Παπαδάκης: "Ότι και άν κάνουμε στην ζωή μας παραμένουμε άνθρωποι με καρδιά ψυχή σώμα και αίμα".

«Ρήγμα: Οι επτά ακατανίκητες δυνάμεις»

Βαρώτσου Τούλα: "Τα Διαμάντια της Αιωνιότητας να φέρουν την νέα γενιά αντιμέτωπη με την Ιστορία και με όσα σημάδεψαν μία δύσκολη κατοχική περίοδο για την ανθρωπότητα".

Έντυ Κιτάντζη: "Η υπέρβαση των ορίων μέσα στην ποιητική διαδικασία λυτρώνει από τη βάρβαρη βασανιστική πραγματικότητα, ελευθερώνοντας το πνεύμα".

Βαγγέλης Μανουβέλος: Έχω την αίσθηση ότι σήμερα φοβόμαστε περισσότερο την ευαλωτότητα, επικοινωνούμε αδιάκοπα, αλλά αποφεύγουμε να εκτεθούμε πραγματικά".

Ευαγγελία Κούρτη: "Η ποίησή μου θέλω να κατατείνει στην αυτογνωσία και αυτή με τη σειρά της να μας οδηγήσει στο δρόμο της δράσης και της ευθύνης".