Ο Γιάννης Ξανθούλης στο σαλόνι του Να Μου Γελλάς, στις 4 Μαρτίου
Ο Γιάννης Ξανθούλης στο σαλόνι του Να Μου Γελλάς, στις 4 Μαρτίου
Οι συναντήσεις του Να Μου Γελλάς, αυτή η μοναδική ευκαιρία να συνομιλήσεις ζωντανά με ανθρώπους που θαυμάζεις, συνεχίζονται. Το Σάββατο 4 Μαρτίου επίσημος καλεσμένος θα είναι ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες συγγραφείς, ο Γιάννης Ξανθούλης.
Δέκα συνδρομητές του www.namougellas.com θα έχουν την ευκαιρία να κουβεντιάσουν με τον αγαπημένο συγγραφέα γύρω από ένα τραπέζι. Μια παρέα που σκέφτεται και συνδιαλέγεται αληθινά. Μια ιδέα πρωτότυπη που ξεφεύγει από τη φόρμα της συνέντευξης, της παρουσίασης ή της ομιλίας.
Στην κουβέντα μας αυτή ο Γιάννης Ξανθούλης βάζει θέμα τον τίτλο του τελευταίου του βιβλίου «Ονειρεύτηκα τη Σανγκάη» (Εκδόσεις Διόπτρα). Και έτσι με αφορμή ένα όνειρο θα ξετυλίξουμε μαζί μια διαδρομή γεμάτη συναρπαστικές ιστορίες.
Ώρα συνάντησης: 17:00 - 19:00.
Τόπος συνάντησης: Πλάκα (Αθήνα) και μέσω ZOOM για όσους δε μπορούν να παρευρεθούν ζωντανά.
Συντονίζει η Νικολέττα Λέκκα, δημιουργός του Να Μου Γελλάς.
Δώρο από το Να Μου Γελλάς, σε κάθε συμμετέχοντα, ένα βιβλίο του Γιάννη Ξανθούλη, που θα τους αφιερώσει προσωπικά ο συγγραφέας!
Ενδιαφέρεσαι να είσαι ένας από τους 10 συνομιλητές στη συνάντηση αυτή; Μάθε περισσότερα εδώ.
Βιογραφικό:
Ο Γιάννης Ξανθούλης γεννήθηκε το 1947 στην Αλεξανδρούπολη, από γονείς πρόσφυγες της Ανατολικής Θράκης. Εκτός από μυθιστορήματα, έγραψε βιβλία και θεατρικά έργα για παιδιά, καθώς και θέατρο. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος (είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ) σε εφημερίδες και στο ραδιόφωνο. Ανάμεσα στα πιο γνωστά του μυθιστορήματα είναι: «Το καλοκαίρι που χάθηκε στο χειμώνα», «Το πεθαμένο λικέρ», «Ο χάρτινος Σεπτέμβρης της καρδιάς μας», «Το ροζ που δεν ξέχασα», «Η εποχή των καφέδων», «Οικογένεια Μπες-Βγες», «Το τρένο με τις φράουλες», «...ύστερα, ήρθαν οι μέλισσες», «Ο Τούρκος στον κήπο», «Το τανγκό των Χριστουγέννων», «Ο θείος Τάκης», «Του φιδιού το γάλα», «Κωνσταντινούπολη - Των ασεβών μου φόβων», «Η εκδίκηση της Σιλάνας», «Δεσποινίς Πελαγία», «Ο γιος του δάσκαλου», «Την Κυριακή έχουμε γάμο», «Εγώ, ο Σίμος Σιμεών», «Ζωή μέχρι χθες» και «Ονειρεύτηκα τη Σανγκάη». Βιβλία του έχουν μεταφερθεί στη μεγάλη και τη μικρή οθόνη και έχουν μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες. Ζει στην Αθήνα.
Photo credits: Γιώργος Οικονομόπουλος
Προβολή - επικοινωνία ArtsPR
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου