Η Κρινιώ Νικολάου στο Caja de Musica - Κυριακή 5 Μαρτίου

 Η Κρινιώ Νικολάου στο Caja de Musica

Κυριακή 5 Μαρτίου

 


Η Κρινιώ Νικολάου έχοντας ως εφόδια σημαντικές μουσικές σπουδές, αξιόλογη δισκογραφία αλλά και πολύχρονη εμπειρία πάνω στο πατάρι σε συνεργασίες με κορυφαίους ερμηνευτές και δημιουργούς (Γιάννης Σπανός, Κώστας Χατζής, Βασίλης ΠαπακωνσταντίνουΔημήτρης Μητροπάνος, Σταμάτης Κραουνάκης, Λαυρέντης ΜαχαιρίτσαςΒαγγέλης Γερμανός  και άλλοι) μας προτείνει μία μουσική βραδιά, την Κυριακή 5 Μαρτίου, στη νέα μουσική σκηνή Caja de Musica, με αγαπημένα τραγούδια από το ελληνικό και διεθνές ρεπερτόριο.

 

Τα κλασσικά  των Τσιτσάνη, Καλδάρα, Χιώτη και άλλων μεγάλων συνθετών διασκευασμένα με τον δικό της τρόπο, οι ερωτικές παλιές και σύγχρονες  μπαλάντες, τα αριστουργήματα των Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Σπανού και βέβαια οι  δικές της  προηγούμενες  και καινούργιες δημιουργίες, όπως το κλασικό «Χατήρι» αλλά και το καινούργιο της «Χρώμα της σιωπής», συνθέτουν ένα ευφάνταστο μωσαϊκό μιας μουσικής βραδιάς και αξέχαστης εμπειρίας με τη φωνή μίας εξαιρετικής ερμηνεύτριας, της Κρινιώς Νικολάου!

 

Μαζί της θα είναι οι καταξιωμένοι μουσικοί Γιάννης Παπαδήμος στο βιολί, Νίκος Ταχτσίρης στο μπάσο και Σπύρος Παπανικόλας στην κιθάρα και στη φωνή, έχοντας πάντα ως βάση τις εξαιρετικές δεξιότητες στο πιάνο της Κρινιώς Νικολάου.  

 

Κυριακή 5 Μαρτίου

Σινώπης 27 & Μιχαλακοπούλου, Αθήνα

Ώρα έναρξης: 21.00

Είσοδος: 12 €

Τηλέφωνο για κρατήσεις 6944 610061

info@cajademusica.gr

 

[FOLLOW] Krinio Nikolaou on Social Media:

 Facebook: http://bit.ly/KrinioNikolaou_Facebook 

 Instagram: http://bit.ly/KrinioNikolaou_Instagram 

 Twitter: http://bit.ly/KrinioNikolaou_Twitter 

 YouTube: http://bit.ly/KrinioNikolaou_YouTube 

 website: www.krinionikolaou.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μαρία Χατζηαποστόλου: "Μια ολόκληρη εποχή που εμπεριέχει όλες τις εποχές, ξεδιπλώνεται μέσα στη σκέψη του Μάνου Ελευθερίου, με τον ποιητή να παραμένει πάντα πιστός σε ό,τι θεωρεί ιερό".

Νατάσα Βραχλιώτη: "Το βιβλίο, όπως και κάθε βιβλίο από μόνο του έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει!"

Είδαμε και προτείνουμε: «Το Μεγάλο μας Τσίρκο»: Μια λαϊκή τελετουργία μνήμης στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού

Καλλιέρη Ευδοξία: "Τα παιδιά τείνουν να αποδέχονται τη διαφορετικότητα και αξιολογούν το γεγονός αυτό ανάλογα με την καθοδήγηση των γονιών τους".

Ανθή Γουρουντή: "Η εποχή των αντιφάσεων, ο τόπος και χρόνος που ζούμε, κάνει το συγκεκριμένο έργο εξαιρετικά επίκαιρο, παρουσιάζοντας την ανάγκη του ανθρώπου για πνευματική ανάταση και την τάση του για εξέλιξη ακόμα και μέσα από τον θάνατο".