Νέες Κυκλοφορίες της Jemma Press, Απρίλιος 2022 ❤

 


Όλοι οι νέοι τίτλοι μας!

Η διανομή στα βιβλιοπωλεία θα ξεκινήσει μετά τις 20/4 
Ένα τσιγάρο δρόμο μετά την Κόλαση!

Ένα αλμπουμάκι εικαστικής και συγγραφικής σαγήνης, από τον ολόφρεσκο Γιάννη Στύλο (Stilos) και τον γερόλυκο Νίκο Πλατή (Platis) που θα σας ταξιδέψει (first class) από τους σκοτεινούς λάκκους της Κολάσεως και τους λαβύρινθους στο κεντρικό νευρικό σύστημα του γιατρού Εμανουέλε Γκοντρέρος Παντσοβίλα μέχρι και τα Απέννινα, το Μπρίντιζι , στα χρόνια του Οράτιου και την απόλυτη σιωπή του διαστήματος, εκεί ψηλά στον ουρανό.

Κείμενα: Νίκος Πλατής
Εικόνες: Γιάννης Στύλος
60 Σελ. Τετράχρωμο  
Τιμή: 7,95 €
ISBN: 978-618-5623-11-1

 
1800 – 6. Ζίχνα

Ο πρώτος κύκλος της σειράς «1800» του Θανάση Καραμπάλιου, ολοκληρώνεται!

Η Υψηλή Πύλη αποφάσισε να καταπνίξει την πειρατεία στην Άσπρη Θάλασσα και έτσι η τουρκική  αρμάδα θα κινηθεί εναντίον του Μαύρου Στόλου! Τι ελπίδα μπορεί να έχουν τα μικρά πλεούμενα, με τον ελαφρύ οπλισμό και τα λιγοστά κανόνια, απέναντι στις πλήρως αρματωμένες κορβέτες και στις φρεγάτες του Σουλτάνου;

Του Θανάση Καραμπάλιου
Πρόλογος: Γιάννης Κουκουλάς
Συμμετέχουν με έργα τους οι:
Δημήτρης Αβραμόπουλος
Κλήμης Κεραμιτσόπουλος
Δημήτρης Κάσδαγλης
Νίκος Σταυριανός
80 Σελ. Τετράχρωμο, μεγάλο σχήμα  
Τιμή: 14,95 €
ISBN:  978-618-5623-15-9

 

 
Κουραφέλκυθρα – Συγγνώμη που γεννήθηκα!

Το κόμικς-στριπ για το οποίο γράφτηκαν διθυραμβικά σχόλια όπως:
“Πόσα σας δίνει ο Κουραδέλκυθρος για να τον ανεβάζετε” και “Γιατί μισείς τόσο την Ελλαδίτσα μας;” τώρα μπορεί να γίνει δικό σου!
Όλα τα στριπ που αγάπησες στο διαδίκτυο δωρεάν το 2020 μπορείς τώρα να τα απολαύσεις αλλά επί πληρωμή! Κι όχι μόνο αυτό: Το τεύχος που κρατάς στα χέρια σου περιλαμβάνει και 2 αποκλειστικά στριπ που δεν έχει ξαναδεί ανθρώπινο μάτι (και για πολύ καλό λόγο).


Του Αντώνη Βαβαγιάννη
64 Σελ. Τετράχρωμο  
Τιμή: 7,50 €
ISBN: 978-618-5623-08-1

 

 
Ψηφίδες Τρόμου

Ένα στοιχειωμένο κρεβάτι. Ένα παλιό ξύλινο σπίτι που στρέφεται εναντίoν των ιδιοκτητών του. Η σατανική κατάρα μιας χαρτορίχτρας. Ιδιότυπες κηδείες όπου οι νεκροί δεν αναπαύονται σε τόπους χλοερούς. Μια εμμονή με την ανατομία. Ένα πουλί που ταΐζει ό,τι θεωρεί παιδιά του. Συγγραφικές αγωνίες. Και καθοδήγηση μέσω ψιθύρων. 
Το εφιαλτικό σύμπαν του κορυφαίου δημιουργού μάνγκα τρόμου Τζούντζι Ίτο ξεδιπλώνεται για πρώτη φορά στα ελληνικά!


Του Junji Ito
Μετάφραση: Kasumi Mori
Επιμέλεια έκδοσης: Μυρτώ Τσελέντη
224 Σελ. Μ/Α   
Τιμή: 13,95 €
ISBN: : 978-618-5623-14-2

Αταξινόμητα είδη

Ένα μικρό βιβλίο-λεύκωμα  που περιλαμβάνει 73 σχέδια και ισάριθμα δίστιχα χιουμοριστικά ποιήματα του Κωστή Τζωρτζακάκη!

 
«Η κομψότητα στο σχέδιο παλιοκαιρίτικη, γιατί αδιαφορεί για μόδες, αλλά ταυτόχρονα και σύγχρονη, γιατί είναι βαθιά προσωπική, φτιαγμένη με το μεράκι και την ευαισθησία του δημιουργού της».
—Τάσος Ζαφειριάδης
Του Κωστή Τζωρτζακάκη
Πρόλογος: Τάσος Ζαφειριάδης
80 Σελ. Μ/Α  
Τιμή: 7,95 €
ISBN: 978-618-5623-09-8

Hard Rock Vol.2 #4

Το καινούργιο, ζουμερό και ίσως ένα από τα καλύτερα Hard Rock που θα διαβάσετε ποτέ!
Ό,τι και να σας πούμε θα είναι spoiler…
 
Του Tasmar
32 Σελ. Μ/Α  
Τιμή: 5,50 €
ISBN: 978-618-5623-10-4

Μπαίνει ένας σ’ ένα μπαρ

Το άλμπουμ αυτό συγκεντρώνει για πρώτη φορά στο χαρτί  όλα τα Μπαρόβια one-panel strips παρέα με τα καλύτερα από τη διαδικτυακή σειρά Πλασματικά Νούμερα  του Θανάση Πετρόπουλου από το 2010 έως και σήμερα.
Aπολαύστε υπεύθυνα και μην οδηγείτε αφού τα διαβάσετε.

Cheers!
 
Του Θανάση Πετρόπουλου
64 Σελ. Τετράχρωμο  
Τιμή: 7,50 €
ISBN: 978-618-5623-12-8

Fear Future

Ένα καινούργιο, δυστοπικό αλλά ταυτοχρόνως  χιουμοριστικό άλμπουμ με το μοναδικό ύφος του δημιουργού του «The Working Dead» και του «Scary Tales»!

«Εμείς κι Αυτοί, οι Πολλοί και οι Λίγοι κι ένα ψηλό τοίχος που μας χωρίζει. Α, κι ένας θανατηφόρος ιός που καταφέρνει να μαυρίσει λίγο περισσότερο ένα απολύτως μαύρο κοντινό μέλλον».

 
Του Πάνου Ζάχαρη
Πρόλογος: Αλέξια Οθωναίου
48 Σελ. Τετράχρωμο  
Τιμή: 6,95 €
ISBN: 978-618-5623-13-5

ALONE

Όταν ένα τραγικό  ατύχημα θα κοστίσει τις ζωές των αγαπημένων του, ο Γρηγόρης θα αποτραβηχτεί σε ένα απόμερο σπίτι στο βουνό, προσπαθώντας να διαχειριστεί τον πόνο της απώλειας και να μπορέσει να πολεμήσει την κατάθλιψή του.
Όμως κάτι υπάρχει εκεί… Κάτι που καραδοκεί στις σκοτεινές γωνιές του παλιού σπιτιού, κάτι  που γεννάει εφιάλτες και παραισθήσεις, κάτι που ρουφάει τη ζωή από μέσα του!
Ο Γρηγόρης θα χρειαστεί σύντομα να αποφασίσει αν θα αντιδράσει και θα παλέψει για την επιβίωση του ή θα αφεθεί και θα οδηγηθεί στην παράνοια και στον θάνατο
.
Του MALK
104 Σελ. Μ/Α  
Τιμή: 9,95 €
ISBN: 978-618-5623-07-4

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Χλόη Αντωνοπούλου Μουζακίτη: " Για εμένα όμως η υπέρτατη αρετή που οφείλουμε να κατακτήσουμε σε αυτή τη ζωή είναι αύτη του ενήλικα που θέλει να βουτήξει το δάχτυλό του σε κάθετι νέο και να το γευτεί".

Εύη Μαραζοπούλου: "Η Σερβιτόρα και κάθε ήρωας μέσα σ’ αυτήν αντιπροσωπεύει τον σύγχρονο άνθρωπο, που έχει να αντιμετωπίσει σκοπέλους, εσωτερικούς ή εξωτερικούς".