Νέες κυκλοφορίες από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος 📚

 

ΠΑΙΔΙΚΑ-ΝΕΑΝΙΚΑ


Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ
Sendak Maurice

Το πολυβραβευμένο βιβλίο του Maurice Sendak είναι ένα από τα πιο αγαπημένα εικονογραφημένα βιβλία για παιδιά που φιγουράρει στις λίστες με τα καλύτερα παιδικά βιβλία όλων των εποχών.

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το ΔΤ του βιβλίου

ESCAPE BOOK: ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ
Σειρά: Escape Books

Πρόσεχε! Αν ανοίξεις αυτό το βιβλίο, θα παγιδευτείς στο μυθικό νησί της Ατλαντίδας!

 

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το ΔΤ του βιβλίου


ΤΟ ΠΑΓΚΑΚΙ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ
Meddour Wendy, Egnéus Daniel
Μετάφραση: Αντώνης Παπαθεοδούλου

Η Τίλυ ανησυχεί γιατί θα πάει στο καινούργιο της σχολείο και δε θα γνωρίζει κανέναν. Ο δάσκαλος της προτείνει να δοκιμάσει το Παγκάκι της Φιλίας…

 

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το ΔΤ του βιβλίου

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΜΙΑ ΤΙΓΡΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΓΡΙΑ ΖΩΑΚΙΑ ΜΕ ΚΟΦΤΕΡΑ ΝΥΧΑΚΙΑ
Seed Andy, East Nick
Μετάφραση: Γαβριηλίδου Πετρούλα

Η ΛΕΟΠΑΡΔΑΛΗ του χιονιού ξέρει να λέει αστεία; Έλα, αν τολμάς, να γνωρίσεις από πολύ κοντά 10 δυνατά και μαλλιαρά άγρια ζώα, που έρχονται στο μικρόφωνο και αποκαλύπτουν τις συνήθειές τους, τη συμπεριφορά τους, όσα τους αρέσουν κι όσα αντιπαθούν, τις αγαπημένες τους τροφές και άλλα πολλά!

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το ΔΤ του βιβλίου

ΑΓΑΠΗΤΟ ΤΕΡΑΣ – Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ
Hillestad Butler Dori , Atteberry Kevan
Μετάφραση: Γιώργος Τσακνιάς

Ήρθε η ώρα για την ετήσια παρέλαση των κατοικίδιων! Ο γάτος Σάιμον, που μισούσε ανέκαθεν τις μεταμφιέσεις, αποφασίζει ότι αυτή τη φορά δεν πειράζει να παρελάσει μαζί με τον Άντι ο Μπάξτερ, ο καινούργιος του σκύλος. Έτσι, ο Σάιμον και θα αποφύγει τη μεταμφίεση και θα περισώσει την αξιοπρέπειά του. Μια τρυφερή και αστεία σειρά που μιλά για την αγάπη των ζώων συντροφιάς, τον ενθουσιασμό της νέας φιλίας και τη χαρά της αλληλογραφίας.

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το ΔΤ του βιβλίου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Χλόη Αντωνοπούλου Μουζακίτη: " Για εμένα όμως η υπέρτατη αρετή που οφείλουμε να κατακτήσουμε σε αυτή τη ζωή είναι αύτη του ενήλικα που θέλει να βουτήξει το δάχτυλό του σε κάθετι νέο και να το γευτεί".

Εύη Μαραζοπούλου: "Η Σερβιτόρα και κάθε ήρωας μέσα σ’ αυτήν αντιπροσωπεύει τον σύγχρονο άνθρωπο, που έχει να αντιμετωπίσει σκοπέλους, εσωτερικούς ή εξωτερικούς".