Είδαμε και προτείνουμε: Το "Γράμμα μιας άγνωστης " στο θέατρο Εκάτη

 #Το_Γραμμα_μιας_αγνωστης του συγγραφέα Στέφαν Τσβάιχ, σε διασκευή- σκηνοθεσία Βαλεντίνη Λουρμπά, στο ρόλο της άγνωστης η ταλαντούχα Χάρις Συμεωνίδου, αφηγητής ο ποιητής Γιώργος χρονάς στο Θέατρο Εκάτη ,είχαμε την χαρά να παρακολουθήσουμε την πρεμιέρα του έργου!

Ένα κορίτσι 13 ετών ερωτεύεται ένα γοητευτικό και γνωστό συγγραφέα, το πάθος της νεαρής αυτής άγνωστης είναι μεγάλο. Η κοπέλα οργανώνει και χτίζει όλη της τη ζωή με βάση αυτό το πάθος, παραμένει ανώνυμη για μας, αλλά και για εκείνον, παρά το γεγονός ότι πολλές φορές στη ζωή της προσπάθησε να τον προσεγγίσει και κατάφερε να κερδίσει την πρόσκαιρη προσοχή του και την ερωτική του προσφορά.. Το γράμμα της άγνωστης δεν είναι απλώς η ζωή της, είναι η σταδιακή αποκάλυψη της δικής του ζωής. Είναι ακόμη το μάθημα του χρόνου και της αλήθειας, που πάντα έρχεται αργά... #Χρυσουλα_Ζαφειρακη #Φιλοτεχνος

image.png

TΟ ΓΡΑΜΜΑ ΜΙΑΣ ΑΓΝΩΣΤΗΣ  του Στέφαν Τσβάιχ ερμηνεύει η χάρις Συμεωνίδου  Αφηγητης Γιώργος χροναςκάθε πεμπτη 9 μμ


απο 31 Μαρτιου στο θέατρο τέχνης Εκάτη  

Το "Γράμμα μιας άγνωστης " είναι η ιστορία ενός τεράστιου έρωτα και ατελεύτητου πάθους . 'Ενα κορίτσι δεκατεσσάρων χρόνων ερωτεύεται έναν γοητευτικό και διαπρεπή συγγραφέα, και επάνω του κατασκευάζει και οικοδομεί όλη της τη ζωή , και γίνεται το πεπρωμένο της. Τρεις φορές έχει την εύνοια της μοίρας και την δέχεται στην ζωή του . Το βλέμμα του σε κάθε συνάντησή τους πάντα οικείο , και γεμάτο ερωτική επιθυμία την αγκαλιάζει, και την φιλάει με πάθος. Ζει μαζί της ερωτικά χωρίς να την θυμάται την επόμενη φορά.Ο συγγραφέας όταν λάβει το γράμμα της θα είναι πολύ αργά,,,,,,,,Τ
ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΜΙΑΣ ΑΓΝΩΣΤΗΣ
συγγραφεας Στεφαν Τσβαιχ
διασκευή - θεατρική προσαρμογή Βαλεντίνη Λουρμπα
Σκηνοθεσία βαλεντινη Λουρμπα
Φωτισμοι Γιαννης Ζερβας
Μουσικη επιμελεια Λια Τσεκουρα
Ενδυματολογος- σκηνογραφος Σωτηρία Λάμδα
Φωτογραφια Ζώης Τριανταφύλλου Σφακιανάκης.
Τρειλερ -βιντεο Ο Γιάννος Καλτσονούδης
εικαστικη παρεμβαση Endy Sakil
Στο ρόλο της 'Αγνωστης η χάρις Συμεωνίδου
Αφηγητης Ο Γιώργος χρονας
θεατρο τεχνης εκατη εκατης 11 πλατεια κυψελης
τηλ 2106401931 theatro.ekati@gmail,comΤΤ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Χλόη Αντωνοπούλου Μουζακίτη: " Για εμένα όμως η υπέρτατη αρετή που οφείλουμε να κατακτήσουμε σε αυτή τη ζωή είναι αύτη του ενήλικα που θέλει να βουτήξει το δάχτυλό του σε κάθετι νέο και να το γευτεί".

Εύη Μαραζοπούλου: "Η Σερβιτόρα και κάθε ήρωας μέσα σ’ αυτήν αντιπροσωπεύει τον σύγχρονο άνθρωπο, που έχει να αντιμετωπίσει σκοπέλους, εσωτερικούς ή εξωτερικούς".