Τι είναι ενθουσιασµός - Και πώς να προσθέσεις ζωή στη ζωή

 

Τι είναι ενθουσιασµός

Και πώς να προσθέσεις ζωή στη ζωή

 

Κείμενο Kobi Yamada

Εικονογράφηση Charles Santoso


 

Από τον συγγραφέα του best seller των New York Times
Τι Μπορείς να Κάνεις με μια Ιδέα;

 

Τι είναι ο ενθουσιασμός; Τι είναι πολύ; Και πώς το βρίσκεις; Ο ενθουσιασμός είναι η πλήρης αφθονία ελπίδας, χαράς και φαντασίας που έχει ο καθένας μας όταν έρχεται σε αυτόν τον κόσμο. Με τον καιρό, καθώς αναλαμβάνουμε περισσότερες ευθύνες και ανησυχίες, οι αμφιβολίες και οι φόβοι μας μεγαλώνουν μαζί μας. Και εξαιτίας αυτού, μπορούμε να χάσουμε ένα μεγάλο μέρος από το μεγαλείο μας.

Αυτό το μικρό βιβλίο είναι για να το ξαναβρούμε. Γραμμένο από τον συγγραφέα των New York Times των  μπεστ σέλερ Κόμπι Γιαμάντα, το ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ακολουθεί τις περιπέτειες ενός αξιολάτρευτου παπιού σε ένα ταξίδι για να ζήσει μια ζωή με καρδιά. Είναι μια ιστορία γεμάτη σοφία και θαύματα και διαχρονικές προσκλήσεις για να ζήσετε γενναία, να νοιαστείτε βαθιά και να αξιοποιήσετε στο έπακρο κάθε στιγμή σας. Κάντε δώρο αυτό το όμορφο βιβλίο για να γιορτάσετε γενέθλια, αποφοίτηση, νέο εγχείρημα, συνταξιοδότηση ή μετάβαση στη ζωή. Τα απολαυστικά μαθήματα ζωής του είναι βέβαιο ότι θα έχουν απήχηση σε οποιονδήποτε ηλικίας 99 ετών και κάτω.

 

Ο Kobi Yamada είναι ο No1 best seller συγγραφέας των New York Times και διευθύνων σύµβουλος της Compendium, µιας εταιρείας που οι καταπληκτικοί της άνθρωποι κάνουν καταπληκτικά πράγµατα. Ζει ευτυχισµένος µε την ασυνήθιστη οικογένειά του στην περιοχή του Βορειοδυτικού Ειρηνικού,
όπου νιώθει ευγνωµοσύνη για πολλά και περιµένει πολλά περισσότερα.

 

Ο Charles Santoso λατρεύει να σχεδιάζει µικρά πράγµατα στο µικρό του ηµερολόγιο και ονειρεύεται αστείες, θαυµαστές ιστορίες. Είναι ο δηµιουργός
του
Happy Hippo και έχει εικονογραφήσει πολλά βιβλία, µεταξύ των οποίων το Ida, Always και το Wishtree, best seller των New York Times. Κυκλοφορεί σε διάφορες χώρες όπου ζει και εργάζεται.

 

ΙΓ874

ISBN 978-960-14-3707-1

 

 

Αθήνα 2022

Σειρά: ΠΑΙΔΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ

Σελίδες: 56

Τιμή:  € 14,00 (με ΦΠΑ)

 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Χλόη Αντωνοπούλου Μουζακίτη: " Για εμένα όμως η υπέρτατη αρετή που οφείλουμε να κατακτήσουμε σε αυτή τη ζωή είναι αύτη του ενήλικα που θέλει να βουτήξει το δάχτυλό του σε κάθετι νέο και να το γευτεί".