Marseaux feat. DPans & GEO RVSD - "Το Μεγαλύτερό Μου Λάθος" | Νέο Single & Music Video

 A picture containing text, indoor

Description automatically generated

 


 

Marseaux featDPans & GEO RVSD

«Το Μεγαλύτερό Μου Λάθος»

 

Ακόμα ένα single μέσα από το νέο album της Marseaux Chica” που κυκλοφορεί την Παρασκευή 25 Ιουνίου.

 

Λίγες εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του hit single «Βότκα Βύσσινο» το οποίο βρέθηκε στις υψηλότερες θέσεις σε YouTube Trends & Spotify, η Marseaux παρουσιάζει ακόμα ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι της μέσα από το τρίτο προσωπικό της album Chica”.

 

Η ανερχόμενη pop star ενώνει τις δυνάμεις της με τους DPans & GEO RVSD στο νοσταλγικό «Το Μεγαλύτερό Μου Λάθος», το οποίο περιγράφει την ιστορία ενός περίπλοκου έρωτα που έφτασε στο τέλος του. Δεν είναι μάλιστα η πρώτη φορά που η Marseaux συνεργάζεται με τους συγκεκριμένους καλλιτέχνες, καθώς πριν από δύο χρόνια συναντήθηκαν μουσικά και στο «Τέλεια Ατελείς», ένα από τα πιο επιτυχημένα κομμάτια του WNCfam.

 

Το «Το Μεγαλύτερό Μου Λάθος» είναι διαθέσιμο εδώ και λίγες μέρες σε όλες τις streaming πλατφόρμες, ενώ το βράδυ της Τετάρτης κυκλοφόρησε και το εντυπωσιακό music video σε σκηνοθεσία του πολυμήχανου Solmeister το οποίο βρίσκεται ήδη στα trending videos του YouTube.

 

Δείτε το official video στο:

https://www.youtube.com/watch?v=c1g0MhNFLx4

 

Buy / Stream «Το Μεγαλύτερό Μου Λάθος»:

https://marseaux.lnk.to/ToMegalyteroMouLathosID

 

Βρείτε την Marseaux στα social media

Instagram: http://bit.ly/MarseauxInstagram

TikTok: http://bit.ly/MarseauxTikTok

Spotify: http://bit.ly/MarseauxSpotify

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μαρία Γεωργαλά-Καρτούδη: "Η ποίηση για μένα απαλύνει τον πόνο, είναι μια ψευδαίσθηση ότι αν βάλω λέξεις να αγκαλιάσουν τη μοναξιά και την απώλεια, αυτές θα πονάνε λιγότερο".

Ηλίας Καρακωνσταντάκης: "Όλα καταλήγουν στο πρέπει, χωρίς να υπάρχει το θέλω να ζήσω έτσι".

Δημήτρης Μανιάτης: "Η δουλειά μου ως δημοσιογράφου με βοηθά στην πεζογραφία μόνον ως προς το σκέλος της καταγραφής, της παρατήρησης ή της τεκμηρίωσης στοιχείων".

Ελένη Καλαντζή: "Ο σκοπός μου είναι καθαρά εγωιστικός, να θυμάμαι πράγματα που νιώθω ότι θα ξεχάσω με το πέρασμα του χρόνου, με τον ίδιο τρόπο ακριβώς που κάποιος βγάζει φωτογραφίες ό,τι φοβάται περισσότερο να χάσει".