Άγγελος Λέπουρης - "Ρόδα είναι και Γυρίζει "(Διαδρομή): Νέο του τραγούδι

 

Άγγελος Λέπουρης  - "Ρόδα είναι και Γυρίζει (Διαδρομή)": Το νέο του τραγούδι με το video clip που καθηλώνει.

Ο Άγγελος Λέπουρης παρουσιάζει το νέο του single με τίτλο "Ρόδα είναι και Γυρίζει (Διαδρομή)" που κυκλοφορεί, μαζί με το video clip, από την Keys Records.

 

              Δείτε το  4Κ Video Clip στο YouTube: https://bit.ly/3fr9fak

                Kατεβάστε το mp3,wav:  https://we.tl/t-0YxCz7xvHX

Το Ρόδα είναι και Γυρίζει (Διαδρομή) στριφογυρνάει όπως η αγάπη, που όλο έρχεται και πάει και μας φέρνει το καινούριο τραγούδι του Άγγελου Λέπουρη, σε μουσική του Αργύρη Ναστόπουλου, Βασίλη Καρανικόλα και σε στίχους Βασίλη Καρανικόλα!

Ένα τραγούδι που γράφτηκε με αφορμή μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή της ζωής του Βασίλη Καρανικόλα που ετοιμάζεται να παντρευτεί και να αλλάξει την πορεία της ζωή του με το άλλο του μισό και μιλάει για την αγάπη που όλο έρχεται και πάει και ορίζει τη ζωή μας.

Έτσι, σε κάθε στροφή ταξιδεύουμε, αλλά τα καταφέρνουμε έχοντας τους αγαπημένους μας δίπλα μας. Παράλληλα, βρίσκουμε γνωστούς, φίλους ή και άγνωστους, γινόμαστε φίλοι, ζευγάρια και συνεχίζουμε την ζωή μας.

Το Ρόδα είναι και Γυρίζει (Διαδρομή) συνοδεύεται από ένα 4Κ Video Clip με την υπογραφή του Αργύρη Ναστόπουλου.

 

Ακολουθήστε τον Άγγελο Λέπουρη στα Social Media:

▶FACEBOOK: https://bit.ly/3iTENF9

▶INSTAGRAM: https://bit.ly/3kEupBA

#aggeloslepouris #rodaeinaikaigyrizei #diadromi #keysrecords 

Μία μεγάλη καλοκαιρινή επιτυχία που σίγουρα θα αγαπήσουμε!!

Καλή Ακρόαση!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αλέξανδρος Παπαδάκης: "Ότι και άν κάνουμε στην ζωή μας παραμένουμε άνθρωποι με καρδιά ψυχή σώμα και αίμα".

«Ρήγμα: Οι επτά ακατανίκητες δυνάμεις»

Βαρώτσου Τούλα: "Τα Διαμάντια της Αιωνιότητας να φέρουν την νέα γενιά αντιμέτωπη με την Ιστορία και με όσα σημάδεψαν μία δύσκολη κατοχική περίοδο για την ανθρωπότητα".

Έντυ Κιτάντζη: "Η υπέρβαση των ορίων μέσα στην ποιητική διαδικασία λυτρώνει από τη βάρβαρη βασανιστική πραγματικότητα, ελευθερώνοντας το πνεύμα".

Ευαγγελία Κούρτη: "Η ποίησή μου θέλω να κατατείνει στην αυτογνωσία και αυτή με τη σειρά της να μας οδηγήσει στο δρόμο της δράσης και της ευθύνης".

Βαγγέλης Μανουβέλος: Έχω την αίσθηση ότι σήμερα φοβόμαστε περισσότερο την ευαλωτότητα, επικοινωνούμε αδιάκοπα, αλλά αποφεύγουμε να εκτεθούμε πραγματικά".