Γιορτάζουμε την έναρξη του Ηρωδείου με 1+1 εισιτήρια

 Γιορτάζουμε την έναρξη του Ηρωδείου με 1+1 εισιτήρια

 


Μετά από έναν χρόνο πανδημίας, οι καλοκαιρινές βραδιές στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού έλειψαν πολύ σε όλους μας, αφού αποτελούν σήμα κατατεθέν του καλοκαιριού. Το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου, καλωσορίζει το κοινό σε έναν από τους πλέον εμβληματικούς του χώρους, με μία ειδική προσφορά. Οι θεατές που θα επιλέξουν να αγοράσουν εισιτήρια για το κάτω διάζωμα του Ηρωδείου, για 2 τουλάχιστον συναυλίες του Ιουνίου, μπορούν να επωφεληθούν από την προσφορά και να πληρώσουν μόνο το ένα εισιτήριο. 

 

Η προσφορά αφορά στην αγορά εισιτηρίων (ηλεκτρονικά, τηλεφωνικά και στα εκδοτήρια του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου) για 2 τουλάχιστον συναυλίες μεταξύ των: 

Anouar Brahem Quartet - 17 Ιουνίου

Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών: 36 ελληνικοί χοροί του Νίκου Σκαλκώτα - 19 Ιουνίου

Κρατική Ορχήστρα Αθηνών - Λουκάς Καρυτινός - Ντανιίλ Τρίφονοφ - 24 Ιουνίου

Ελευθερία Αρβανιτάκη | Καμεράτα - Ορχήστρα Φίλων της Μουσικής | Γιώργος Πέτρου: Δύο σταθμοί - 29 Ιουνίου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βασίλειος Α. Κυβέλλος: : "Το όνειρο είναι το διαβατήριο για το πέρασμα του πρωταγωνιστή στο παράλληλο σύμπαν του παρελθόντος του".

Άγγελος Λαμέρας: "Στην εποχή μας, αυτός που νιώθει τον ρομαντισμό -είτε στον έρωτα είτε στους κοινωνικούς αγώνες- νιώθει εσωτερική εξορία".

Αλέξανδρος Παπαδάκης: "Ότι και άν κάνουμε στην ζωή μας παραμένουμε άνθρωποι με καρδιά ψυχή σώμα και αίμα".

δρ Πάρβη Πάλμου: "Η κοινωνία δεν επιβάλλει μόνο συμπεριφορές, επιχειρεί πολλές φορές να επιβάλει και την ίδια την ύπαρξη".

Γιώργος Βαγγελάκης: "Για μένα η μοναξιά προσφέρει απλόχερα δύο μεγάλα δώρα, την απόσταση και τον χρόνο".

Διαβάσαμε και προτείνουμε: "Σήμερα και κάθε μέρα" της Δήμητρας Φώτου