Ακρόαση για τις «Μάγισσες του Σάλεμ» σε σκηνοθεσία Νικορέστη Χανιωτάκη


 

Η καλλιτεχνική εταιρεία ΜΥΘΩΔΙΑ αναζητά γυναίκες ηθοποιούς ερμηνευτικής ηλικίας 17-25 ετών για την παράσταση «Οι μάγισσες του Σάλεμ» του Άρθουρ Μίλερ που θα παρουσιαστεί σε κεντρικό θέατρο της Αθήνας την θεατρική περίοδο 2020-2021 (από αρχές Νοεμβρίου από Τετάρτη έως Κυριακή) σε σκηνοθεσία Νικορέστη Χανιωτάκη. 

Η επιλογή για την συμμετοχή στην ακρόαση θα γίνει με βάση τα βιογραφικά των ηθοποιών, αναλόγως με τις ανάγκες της διανομής. 

Οι ενδιαφερόμενες θα πρέπει να στείλουν ένα βιογραφικό σημείωμα μαζί με τουλάχιστον δύο αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες στο mythodia_theatre@hotmail.gr  με την ένδειξη «Ακρόαση Μάγισσες». 

Τα βιογραφικά θα γίνονται δεκτά έως και την Κυριακή 19 Ιουλίου 2020. 

Η ακρόαση θα γίνει την επόμενη εβδομάδα και όσες συμμετέχουν θα ειδοποιηθούν το συντομότερο δυνατόν με απαντητικό e-mail για τις λεπτομέρειες.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Άγγελος Λαμέρας: "Στην εποχή μας, αυτός που νιώθει τον ρομαντισμό -είτε στον έρωτα είτε στους κοινωνικούς αγώνες- νιώθει εσωτερική εξορία".

Βασίλειος Α. Κυβέλλος: : "Το όνειρο είναι το διαβατήριο για το πέρασμα του πρωταγωνιστή στο παράλληλο σύμπαν του παρελθόντος του".

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής «Ζητείται Φωνή» της Άννας Σιμιτσοπούλου

«Το φτερωτό άλογο» του Ν. Καζαντζάκη στην παιδική σκηνή του θεάτρου Βεάκη | Θεατρ. Απόδοση: Άνδρη Θεοδότου - Σκηνοθεσία: Δημήτρης Δεγαΐτης

Διαβάσαμε και προτείνουμε: «Γράμμα του πελάγους» του Άγγελου Λαμέρα από την Άνεμος εκδοτική