Ακρόαση για τις «Μάγισσες του Σάλεμ» σε σκηνοθεσία Νικορέστη Χανιωτάκη


 

Η καλλιτεχνική εταιρεία ΜΥΘΩΔΙΑ αναζητά γυναίκες ηθοποιούς ερμηνευτικής ηλικίας 17-25 ετών για την παράσταση «Οι μάγισσες του Σάλεμ» του Άρθουρ Μίλερ που θα παρουσιαστεί σε κεντρικό θέατρο της Αθήνας την θεατρική περίοδο 2020-2021 (από αρχές Νοεμβρίου από Τετάρτη έως Κυριακή) σε σκηνοθεσία Νικορέστη Χανιωτάκη. 

Η επιλογή για την συμμετοχή στην ακρόαση θα γίνει με βάση τα βιογραφικά των ηθοποιών, αναλόγως με τις ανάγκες της διανομής. 

Οι ενδιαφερόμενες θα πρέπει να στείλουν ένα βιογραφικό σημείωμα μαζί με τουλάχιστον δύο αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες στο mythodia_theatre@hotmail.gr  με την ένδειξη «Ακρόαση Μάγισσες». 

Τα βιογραφικά θα γίνονται δεκτά έως και την Κυριακή 19 Ιουλίου 2020. 

Η ακρόαση θα γίνει την επόμενη εβδομάδα και όσες συμμετέχουν θα ειδοποιηθούν το συντομότερο δυνατόν με απαντητικό e-mail για τις λεπτομέρειες.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αλέξανδρος Παπαδάκης: "Ότι και άν κάνουμε στην ζωή μας παραμένουμε άνθρωποι με καρδιά ψυχή σώμα και αίμα".

«Ρήγμα: Οι επτά ακατανίκητες δυνάμεις»

Βαρώτσου Τούλα: "Τα Διαμάντια της Αιωνιότητας να φέρουν την νέα γενιά αντιμέτωπη με την Ιστορία και με όσα σημάδεψαν μία δύσκολη κατοχική περίοδο για την ανθρωπότητα".

Έντυ Κιτάντζη: "Η υπέρβαση των ορίων μέσα στην ποιητική διαδικασία λυτρώνει από τη βάρβαρη βασανιστική πραγματικότητα, ελευθερώνοντας το πνεύμα".

Βαγγέλης Μανουβέλος: Έχω την αίσθηση ότι σήμερα φοβόμαστε περισσότερο την ευαλωτότητα, επικοινωνούμε αδιάκοπα, αλλά αποφεύγουμε να εκτεθούμε πραγματικά".

Ευαγγελία Κούρτη: "Η ποίησή μου θέλω να κατατείνει στην αυτογνωσία και αυτή με τη σειρά της να μας οδηγήσει στο δρόμο της δράσης και της ευθύνης".