Σεμινάριο Δράματος με τον Γιάννη Τράντα



Αγαπητοί φίλοι,
Παρακαλούμε να προωθήσετε την ανακοίνωση του σεμιναρίου σε κάθε ενδιαφερόμενο:

Σεμινάριο Δράματος

Α. Αισχύλου: "Προμηθεύς Δεσμώτης" (Εισαγωγή, Πρόλογος, Πάροδος)
Στο αρχαιοελληνικό και νεοελληνικό κείμενο

Β. Θεατροποίηση Διηγήματος Αζιζ Νεσίν: «Μη μιλάς πολύ»

Διδάσκει ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιάννης Τράντας

Χόρτο Πηλίου 25 Ιουλίου - 2 Αυγούστου

Για περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων. 
Φόρμα δήλωσης ενδιαφέροντος: http://tiny.cc/SeminarioDramatos

- Το σεμινάριο είναι μεταξύ 25 Ιουλίου και 2 Αυγούστου.
- Το Σάββατο 25 είναι ημέρα άφιξης και γνωριμίας με τους χώρους, το χωριό και τους συμμετέχοντες. Πρώτη συνάντηση στην αίθουσα Χατζηνίκου 18:00.
- Από την Κυριακή 26 Ιουλίου και για μία εβδομάδα το σεμινάριο θα πραγματοποιείται από τις 12:00 έως τις 18:00 καθημερινά. Θα υπάρχει ενδιάμεσο διάλειμμα μιας ώρας για ξεκούραση, πιθανώς και βουτιά στην θάλασσα.
- Υπάρχει περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων ώστε να πραγματοποιούνται σε κλειστό, καλά αεριζόμενο, χώρο.
- Το σεμινάριο απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες ηθοποιούς όσο και σε λάτρεις της τέχνης της υποκριτικής, της αφήγησης και του λόγου.
-Το κόστος συμμετοχής στο σεμινάριο είναι 50€.
- Δεν είναι απαραίτητη η διαμονή των συμμετεχόντων στο Χόρτο.
- Η διαμόρφωση των ωρών είναι τέτοια που να συμφωνεί με τα δρομολόγια του Κτελ Βόλου. Για τις ώρες των δρομολογίων χρησιμοποιήστε τη σελίδα https://www.ktelvolou.gr/el/routes/map/&map=magnesia (σύνδεση Βόλος - Μηλίνα).
- Το Σάββατο 1 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί παράσταση στο υπαίθριο θέατρο του Χόρτου με τον Αίαντα του Γιάννη Ρίτσου σε σκηνοθεσία και ερμηνεία Γιάννη Τράντα. Η είσοδος για τους συμμετέχοντες του εργαστηρίου είναι δωρεάν.
- Το Φεστιβάλ Χόρτου 2020 τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού.

Φεστιβάλ Χόρτου 2020 www.horto.net

Κοινωφελές Ίδρυμα 
"Γ. Αγγελίνης - Πία Χατζηνίκου"
+30 24230 65245

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μαρία Χατζηαποστόλου: "Μια ολόκληρη εποχή που εμπεριέχει όλες τις εποχές, ξεδιπλώνεται μέσα στη σκέψη του Μάνου Ελευθερίου, με τον ποιητή να παραμένει πάντα πιστός σε ό,τι θεωρεί ιερό".

Νατάσα Βραχλιώτη: "Το βιβλίο, όπως και κάθε βιβλίο από μόνο του έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει!"

Είδαμε και προτείνουμε: «Το Μεγάλο μας Τσίρκο»: Μια λαϊκή τελετουργία μνήμης στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού

Καλλιέρη Ευδοξία: "Τα παιδιά τείνουν να αποδέχονται τη διαφορετικότητα και αξιολογούν το γεγονός αυτό ανάλογα με την καθοδήγηση των γονιών τους".

Ανθή Γουρουντή: "Η εποχή των αντιφάσεων, ο τόπος και χρόνος που ζούμε, κάνει το συγκεκριμένο έργο εξαιρετικά επίκαιρο, παρουσιάζοντας την ανάγκη του ανθρώπου για πνευματική ανάταση και την τάση του για εξέλιξη ακόμα και μέσα από τον θάνατο".