"ΣΥΝΘΕΣΗ ΓΙΑ ΕΞΙ ΣΩΜΑΤΑ":ΤΡΙΤΗ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ, στο ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΛΑΤΩΝΟΣ

ΣΥΝΘΕΣΗ ΓΙΑ ΕΞΙ ΣΩΜΑΤΑ

28 ΙΟΥΛΙΟΥ στο Θέατρο της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΛΑΤΩΝΟΣ

 

Σ’αυτό το αρχαίο χώμα το μεστό από Ιστορία, τον χώρο που επέλεξε ο Πλάτων για την περίφημη Ακαδημία του και άλλοι πριν από αυτόν για να προσεγγίσουν την φιλοσοφία και το θείο (κατά την αρχαιότητα αποτελούσε τόπο λατρείας των Ερινύων, του Ποσειδώνα, της Αθηνάς, του Ελευθερέως Διονύσου και του Έρωτα αλλά και πύλη  για τον Κάτω Κόσμο, από την οποία ο Οιδίπους, λυτρωθείς, κατέβηκε στον Άδη) θα δοθεί η τελευταία για το καλοκαίρι παράσταση σύγχρονου χορού ΣΥΝΘΕΣΗ ΓΙΑ ΕΞΙ ΣΩΜΑΤΑ.

Στον αρχαιολογικό αυτό χώρο, τον τόσο κοντά εκεί που χτυπά η καρδιά της πόλης, την Τρίτη 28 Ιουλίου, στις 20:45 οι συντελεστές της παράστασης θα χορέψουν για το κοινό, που μπορεί να προσέλθει με ελεύθερη είσοδο, κατά σειρά προτεραιότητας και για περιορισμένο αριθμό θέσεων λόγω των μέτρων ασφαλείας των απαραίτητων για την δημόσια υγεία.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αλέξανδρος Παπαδάκης: "Ότι και άν κάνουμε στην ζωή μας παραμένουμε άνθρωποι με καρδιά ψυχή σώμα και αίμα".

Άγγελος Λαμέρας: "Στην εποχή μας, αυτός που νιώθει τον ρομαντισμό -είτε στον έρωτα είτε στους κοινωνικούς αγώνες- νιώθει εσωτερική εξορία".

δρ Πάρβη Πάλμου: "Η κοινωνία δεν επιβάλλει μόνο συμπεριφορές, επιχειρεί πολλές φορές να επιβάλει και την ίδια την ύπαρξη".

Διαβάσαμε και προτείνουμε: "Σήμερα και κάθε μέρα" της Δήμητρας Φώτου

Γιώργος Βαγγελάκης: "Για μένα η μοναξιά προσφέρει απλόχερα δύο μεγάλα δώρα, την απόσταση και τον χρόνο".