ΣΥΡΟΣ: ΟΡΟΦΟΓΡΑΦΙΑ 201 από τα Οπτικά Σταύρος Κοής


Orophographia 201. Το 6ο κατα σειρά μοντέλο γυαλιών ηλίου της Συλλογής "Οροφογραφία" έφτασε σε τρία ιδιαίτερα χρώματα που θα λατρέψετε.


Η οροφογραφία του αρχοντικού Κοή, φιλοτεχνημένη το 1860, είναι ένα μοναδικό έργο το οποίο απεικονίζει 8 από τους 12 θεούς της Αρχαίας Ελλάδας καθώς και 4 ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης του 1821.

Τη Συλλογή έρχονται να ολοκληρώσουν χειροποίητα κοσμήματα από τους σχεδιαστές κοσμημάτων Μαρία Μάστωρη, Κώστα Αργυρίου και Αντωνία Καρρά, καθώς και ολομέταξα μαντήλια, από ελληνικό ακατέργαστο μετάξι, βαθμού 6Α, υφασμένα σε αργαλειό, στο Σουφλί από τη Βασιλική-Ζαφειρία Υψηλάντη!

Η Συλλογή Οροφογραφία αποτελεί μια προσπάθεια της δημιουργικής ομάδας της Koisoptics για την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς της Ερμούπολης και εν γένει της Ελλάδας. Γι' αυτό το λόγο όλα τα προϊόντα της σειράς κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα.

Σας περιμένουμε να τα ανακαλύψετε από κοντά σε ένα από τα καταστήματα μας ή στο e-shop μας στο www.kois-optics.gr

Πρέσβειρα της σειράς "Οροφογραφία" η Μαρία Μπεκατώρου. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μαρία Γεωργαλά-Καρτούδη: "Η ποίηση για μένα απαλύνει τον πόνο, είναι μια ψευδαίσθηση ότι αν βάλω λέξεις να αγκαλιάσουν τη μοναξιά και την απώλεια, αυτές θα πονάνε λιγότερο".

Ηλίας Καρακωνσταντάκης: "Όλα καταλήγουν στο πρέπει, χωρίς να υπάρχει το θέλω να ζήσω έτσι".

Δημήτρης Μανιάτης: "Η δουλειά μου ως δημοσιογράφου με βοηθά στην πεζογραφία μόνον ως προς το σκέλος της καταγραφής, της παρατήρησης ή της τεκμηρίωσης στοιχείων".

Ελένη Καλαντζή: "Ο σκοπός μου είναι καθαρά εγωιστικός, να θυμάμαι πράγματα που νιώθω ότι θα ξεχάσω με το πέρασμα του χρόνου, με τον ίδιο τρόπο ακριβώς που κάποιος βγάζει φωτογραφίες ό,τι φοβάται περισσότερο να χάσει".