ΦΡΗΚΞ - ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ - ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ

«ΦΡΗΚΞ»

 

Με τους σπουδαστές και αποφοίτους  του 92 artschool .

Παράσταση για την ενίσχυση του Εργαστηρίου.

Ένα έργο βασισμένο σε κείμενα της Κωστούλας Μητροπούλου.

Ένα τσίρκο παρακμής με νούμερα θεατρικά .Ηθοποιοί έχουν μπλεχτεί μεταξύ τους και δεν αναγνωρίζουν τον εαυτό τους. Κανένας δεν τους αναγνωρίζει , δεν έχουν οικογένεια και το πιο σημαντικό , ταυτότητα! Δεν ξέρουν ούτε τα ονόματα τους. Περιφέρονται σε όλη την ζωή τους , περνώντας από κακουχίες, κακοτοπιές αλλά μεγάλες απώλειες. Κάθε φορά εντοπίζουν ότι λείπει και κάποιος. Κοινωνικά απόβλητα βρίσκουν θαλπωρή στο τσίρκο Φρήκξ.

Σπουδαία κείμενα , διαχρονικά που μπορούν και μιλούν στο τώρα λέγοντας μεγάλες αλήθειες.

 

 

Σκηνοθεσία-διασκευή- μουσική επιμέλεια :

Μεράβογλου Έφη

Παίζουν: Σπουδαστές & απόφοιτοι του 92 Art School

Κοστούμια-σκηνικά :

92artschool

Φωτογραφίες: Αναστασία Μιχαήλ (από την παράσταση του 2018)


Είσοδος ελεύθερη


Θεατράκι Άλσους Πέτρου & Παύλου στον Υμηττό.

Διοργάνωση: Δήμος Δάφνης Υμηττού.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μαρία Χατζηαποστόλου: "Μια ολόκληρη εποχή που εμπεριέχει όλες τις εποχές, ξεδιπλώνεται μέσα στη σκέψη του Μάνου Ελευθερίου, με τον ποιητή να παραμένει πάντα πιστός σε ό,τι θεωρεί ιερό".

Νατάσα Βραχλιώτη: "Το βιβλίο, όπως και κάθε βιβλίο από μόνο του έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει!"

Είδαμε και προτείνουμε: «Το Μεγάλο μας Τσίρκο»: Μια λαϊκή τελετουργία μνήμης στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού

Καλλιέρη Ευδοξία: "Τα παιδιά τείνουν να αποδέχονται τη διαφορετικότητα και αξιολογούν το γεγονός αυτό ανάλογα με την καθοδήγηση των γονιών τους".

Ανθή Γουρουντή: "Η εποχή των αντιφάσεων, ο τόπος και χρόνος που ζούμε, κάνει το συγκεκριμένο έργο εξαιρετικά επίκαιρο, παρουσιάζοντας την ανάγκη του ανθρώπου για πνευματική ανάταση και την τάση του για εξέλιξη ακόμα και μέσα από τον θάνατο".