STAVENTO / ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΑΜΑΙ

ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΑΜΑΙ

Μουσική – Στίχοι: Μιχάλης ΜΕΘ Κουϊνέλης

A picture containing animal, star

Description automatically generated











Κάποια τραγούδια δεν χρειάζονται πολλά λόγια.
Τα λένε όλα από μόνα τους.
Το ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΑΜΑΙ γράφτηκε τη Κυριακή 12 Απριλίου 2020, εν μέσω Κορωναϊου στην Ελλάδα.
Εκφράζει σκέψεις και συναισθήματα, αγωνίες και απορίες.
Γράφτηκε για να μην ξεχάσουμε!
Γράφτηκε για να θυμόμαστε για πάντα όλα όσα ζούμε, όλα όσα μάθαμε, όλα όσα ακούσαμε και είδαμε, όλα αυτά που κρατάει βαθιά μέσα του ο καθένας μας από μια τέτοια εμπειρία ζωής!

Καλή Ακρόαση!

Υ.Γ.: Το τραγούδι αυτό θα είναι το τελευταίο τραγούδι (Outro) στο επερχόμενο album των STAVENTO που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ελένη Καραμπάτσου: "Η καλλιέργεια αρετών στα παιδιά είναι θεμέλιο για να εξελιχθούν σε ισορροπημένους και υπεύθυνους ανθρώπους".

Γκόγκας Ευάγγελος: "Η αμφισβήτηση σε βγάζει από το κουτί της ήδη δομημένης πραγματικότητας και σε βοηθάει να δεις τον κόσμο με τα δικά σου μάτια".

Διαβάσαμε και προτείνουμε: Μπλε σκούρο 05 του Πάνου Μυρμιγγίδη από την Άνεμος Εκδοτική

Είδαμε και προτείνουμε: Σκίτσο 6 | ΑΜΦΙ (Άπειρες Μικρές Φαεινές Ιδέες) στη πειραματική σκηνή του Εθνικού στο θέατρο Δίπυλον

Είδαμε και προτείνουμε: Επικίνδυνος Οίκτος του Stefan Zweig στο Θέατρο Χώρος

Λεονάρδος Μπατής: Η ζωή είναι ένα μυστήριο. Ένα κωμικοτραγικό μυστήριο. Κλάψτε, γελάστε και μοιραστείτε το όσο μπορείτε με αξιοπρέπεια.