Διασκεδάζω, παίζω και μαθαίνω με εκπαιδευτικά βιβλία


ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ
Διασκεδάζω, παίζω και μαθαίνω
 
Οι πολύ μικροί μας φίλοι διψούν για γνώση και παιχνίδι. Τα εκπαιδευτικά βιβλία των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ανοίγουν στα παιδιά προσχολικής ηλικίας ένα παράθυρο στον κόσμο. Με διασκεδαστικές και απλές δραστηριότητες μαθαίνουμε και γεμίζουμε τη μέρα μας με χρώματα, λέξεις, αριθμούς και πολλές νέες γνώσεις! Τις μέρες αυτές που μένουμε σπίτι, τα εκπαιδευτικά βιβλία δραστηριοτήτων είναι ένα σημαντικό εργαλείο στα χέρια των γονιών για την συνέχιση της εκπαίδευσης και την απασχόληση των παιδιών.

Οι εκπαιδευτικοί Ευθυμία ΑνδριώτηΚωνσταντίνα Αρμενιάκου και Κατερίνα Χριστόγερου, συγγραφείς ορισμένων από τα εκπαιδευτικά βιβλία των εκδόσεών μας, έγραψαν μία επιστολή προς στους γονείς δίνοντας μερικές χρήσιμες οδηγίες για το πώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε με επιτυχία αυτά τα βιβλία στο σπίτι. Διαβάστε την ΕΔΩ.

Δείτε παρακάτω τα εκπαιδευτικά βιβλία προσχολικής ηλικίας που σας προτείνουμε.
 
BEST SELLERBEST SELLER
BEST SELLER
Κατερίνα Χριστόγερου
Είμαι 3 και μπορώ
Κατερίνα Χριστόγερου
Είμαι 4 και μπορώ
Κατερίνα Χριστόγερου
Είμαι 5 και μπορώ
Το κατάλληλο βιβλίο για να αποκτήσουν τα παιδιά δεξιότητες και να προετοιμαστούν για το Νηπιαγωγείο. Με απλές, εύκολες δραστηριότητες οι μικροί μας φίλοι μαθαίνουν τα χρώματα, τους αριθμούς 1-3, τα βασικά σχήματα, τα φρούτα, τα ζώα, έννοιες όπως μικρό-μεγάλο και πολλά ακόμα μέσα από παιχνίδι και διασκέδαση.
Με όμορφα αυτοκόλλητα, τα παιδιά εξασκούνται στην πρώτη γραφή, την πρώτη ανάγνωση, τα μαθηματικά, τη μελέτη περιβάλλοντος και τα εικαστικά. Αυτό είναι τo κατάλληλo βιβλίo για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών στο σπίτι ή στο σχολείο.


 
Με δραστηριότητες διαβαθμισμένης δυσκολίας τα παιδιά ασκούνται σε βασικές δεξιότητες: Πρώτη γραφή, Πρώτη ανάγνωση, Μαθηματικά, Μελέτη περιβάλλοντος, Εικαστικά. Περιέχει αυτοκόλλητα. 




 
Σελίδες: 80Σελίδες: 96Σελίδες: 112


7,70 € → 6,93 € 


7,70 € → 6,93 €


7,70 € → 6,93 €
 
Σειρά: Γνώσεις και δραστηριότητες

Κατερίνα Χριστόγερου
Στη γειτονιά των αριθμών. Για παιδιά προσχολικής ηλικίας
Σειρά: Γνώσεις και δραστηριότητες

Κατερίνα Χριστόγερου
Στη γειτονιά των χρωμάτων. Για παιδιά προσχολικής ηλικίας
Σειρά: Γνώσεις και δραστηριότητες

Κατερίνα Χριστόγερου
Στη γειτονιά των σχημάτων. Για παιδιά προσχολικής ηλικίας
Σελίδες: 80Σελίδες: 56Σελίδες: 56

7,70 € → 6,93 € 

7,70 € → 6,93 € 

7,70 € → 6,93 € 
Τα παιδιά παίζουν με τους ήρωες των βιβλίων και μαθαίνουν γρήγορα και εύκολα τα χρώματα, τα σχήματα, να μετρούν και να γράφουν τους αριθμούς. Τα βιβλία περιλαμβάνουν απλές εκπαιδευτικές δραστηριότητες που δίνουν τη δυνατότητα στα παιδιά προσχολικής ηλικίας να περάσουν ευχάριστες και δημιουργικές ώρες, ενώ παράλληλα μαθαίνουν.
 
BEST SELLER

Κατερίνα Χριστόγερου
Χρωματίζω, κόβω και κολλάω
Κατερίνα Χριστόγερου
Το Πάσχα της Χαράς
Το παιδί χρωματίζει, κόβει και κολλάει ακολουθώντας τις οδηγίες. Έτσι αναπτύσσει τη δημιουργικότητά του με ευχάριστες δραστηριότητες για την άσκηση βασικών δεξιοτήτων. Οι μικροί μας φίλοι µαθαίνουν να χρησιµοποιούν το ψαλίδι, να αναγνωρίζουν τα σχήµατα και τα µεγέθη και να εκφράζονται δηµιουργικά µέσα από τη ζωγραφική και το παιχνίδι.
Η Χαρά η μαγισσούλα και ο γάτος της ο Χάρης συντροφεύουν τα παιδιά τις γιορτές του Πάσχα με παιγνιώδεις δραστηριότητες και τα βοηθούν να περάσουν ευχάριστες ώρες και να αποκτήσουν γνώσεις, να καλλιεργήσουν τις δεξιότητές τους και να δημιουργήσουν ευφάνταστες πασχαλινές κατασκευές.
Σελίδες: 72Σελίδες: 80

6,60 € → 5,94 €
 

6,60€ → 5,94 €
 
BEST SELLERBEST SELLER
Κατερίνα Χριστόγερου
Στα προνήπια με χαρά
Κατερίνα Χριστόγερου
Στο νηπιαγωγείο με χαρά
Με υπέροχη εικονογράφηση, το βιβλίο περιλαμβάνει 100 φύλλα δραστηριοτήτων βασισμένων στο αναλυτικό πρόγραμμα του Νηπιαγωγείου και κατάλληλων για παιδιά 4-5 ετών.
Το βιβλίο περιλαμβάνει 120 φύλλα δραστηριοτήτων βασισμένων στο αναλυτικό πρόγραμματου Νηπιαγωγείου και κατάλληλων για παιδιά 5-6 ετών.
Σελίδες: 120Σελίδες: 144

8,80 € → 7,92 €
 

8,80 € → 7,92 € 
Σειρά: Elniplex

Elniplex
Τα φυλλαράκια της φύσης
Σειρά: Elniplex

Elniplex
Τα φυλλαράκια της τέχνης
Το παιδί-αναγνώστης γίνεται μέλος μιας παρέας φίλων και, μέσα από ένα συναρπαστικό ταξίδι, αναπτύσσει οικολογική συνείδηση. Το βιβλίο περιλαμβάνει πολλά ανοιχτά φύλλα δραστηριοτήτων, που επιδέχονται περισσότερες από μία σωστές απαντήσεις και καλλιεργούν τη σκέψη, την κρίση, τη φαντασία και τη δημιουργικότητα των παιδιών.
Μια συναρπαστική εξερεύνηση στη μαγεία της τέχνης! Μέσα από διαδραστικό παιχνίδι και περιπέτεια, μαζί με την παρέα των ηρώων του βιβλίου, το παιδί έρχεται σε επαφή με την τέχνη. Πρόκειται για ένα βιβλίο γεμάτο τεχνικές και ιδέες που αναπτύσσουν τη συνθετική σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητα των παιδιών.
Σελίδες: 48Σελίδες: 48

7,70 € → 6,93 €
 

7,70 € → 6,93 €
Κωνσταντίνα ΑρμενιάκουΕυθυμία Ανδριώτη
12 μήνες στο Νηπιαγωγείο. Φύλλα εργασίας
Κωνσταντίνα ΑρμενιάκουΕυθυμία Ανδριώτη
Άμπρα, Κατάμπρα - Μαγικά γλωσσικά παιχνίδια
Ένα βιβλίο µε ποικίλες διαθεµατικές δραστηριότητες και θεµατολογία που ακολουθεί τον κύκλο των εποχών, των γιορτών, τα ενδιαφέροντα των νηπίων και το ισχύον αναλυτικό πρόγραµµα σπουδών για την προσχολική εκπαίδευση, ενώ δίνει το έναυσµα για προβληµατισµό και συζήτηση πάνω σε σηµαντικά κοινωνικά θέµατα και αξίες.
Διαθεματικές δραστηριότητες δημιουργικής γραφής και ανάγνωσης με τη μορφή φύλλων εργασίας: λεκτικά παιχνίδια, μικρές ιστορίες και ποιήματα με δραστηριότητες επεξεργασίας των κειμένων αυτών που στοχεύουν στον εμπλουτισμό του προφορικού λόγου και τη γνωριμία με διαφορετικές εκδοχές του γραπτού λόγου.
Σελίδες: 208Σελίδες: 88

14,40 € → 12,96 €
 

7,70 € → 6,93 € 
Κατερίνα Χριστόγερου
Μαθηματικά παιχνίδια για το Νηπιαγωγείο
 
Ευθυμία ΑνδριώτηΚωνσταντίνα ΑρμενιάκουΚατερίνα Χριστόγερου
Ανακαλύπτω τον εαυτό μου
Με τα μαθηματικά παιχνίδια σε φύλλα εργασίας που προτείνονται στο βιβλίο τα παιδιά μαθαίνουν να ταξινομούν υλικά, να συγκρίνουν αντικείμενα, να αναπαράγουν σχήματα, ενώ στις τελευταίες σελίδες του βιβλίου δίνονται ιδέες για παιχνίδια, κατασκευές, προσωπική έκφραση και δημιουργία.
Ένα πρωτότυπο βιβλίο με παιχνίδια και ευχάριστες δραστηριότητες που βοηθούν τα παιδιά να καλλιεργήσουν την αυτογνωσία, την αυτοεκτίμησή τους και τις κοινωνικές τους δεξιότητες.
Σελίδες: 136Σελίδες: 176

7,70 € → 6,93 €
 

8,80 € → 7,92 € 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Χλόη Αντωνοπούλου Μουζακίτη: " Για εμένα όμως η υπέρτατη αρετή που οφείλουμε να κατακτήσουμε σε αυτή τη ζωή είναι αύτη του ενήλικα που θέλει να βουτήξει το δάχτυλό του σε κάθετι νέο και να το γευτεί".