Il Festino Μουσική για μια βραδιά καρναβαλιού


Το Πρόγραμμα Μουσικής (ΒΜ) του Hellenic American College (HAEC) σε συνεργασία με το Hellenic American University (Nashua, NH, USA) και ο Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού του δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), παρουσιάζουν συναυλία της Χορωδίας του δήμου Αθηναίων με τίτλο “Il Festino”.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018, στις 20:00, στο Θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, Μασσαλίας 22, Αθήνα.


Στην μουσική βραδιά καρναβαλιού παρουσιάζεται μια εορταστική διαδρομή από την Αναγέννηση μέχρι την σύγχρονη εποχή, με έργα του Ιταλού συνθέτη Giovanni Giacomo Gastoldi (1554–1609), του Ιταλού συνθέτη και ποιητή Adriano Banchieri (1568–1634), του Ιταλού συνθέτη Gioachino Antonio Rossini (1792–1868) και του Πρώσου συνθέτη και θεατρικού συγγραφέα Franz Friedrich Richard Genée (1823–1895) μεταξύ άλλων, καθώς και παραδοσιακά τραγούδια της Νοτίου Αμερικής.

Συμμετέχει ο πιανίστας Θάνος Μαργέτης και διευθύνει ο μαέστρος Σταύρος Μπερής.


Εκδήλωση
Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018, 20:00



Είσοδος
Είσοδος ελεύθερη



Διεύθυνση
Θέατρο Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, Μασσαλίας 22, Αθήνα



Πληροφορίες
Hellenic American College: 210 3680950, www.haec.gr, events@haec.gr 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μαρία Γεωργαλά-Καρτούδη: "Η ποίηση για μένα απαλύνει τον πόνο, είναι μια ψευδαίσθηση ότι αν βάλω λέξεις να αγκαλιάσουν τη μοναξιά και την απώλεια, αυτές θα πονάνε λιγότερο".

Ηλίας Καρακωνσταντάκης: "Όλα καταλήγουν στο πρέπει, χωρίς να υπάρχει το θέλω να ζήσω έτσι".

Δημήτρης Μανιάτης: "Η δουλειά μου ως δημοσιογράφου με βοηθά στην πεζογραφία μόνον ως προς το σκέλος της καταγραφής, της παρατήρησης ή της τεκμηρίωσης στοιχείων".

Ελένη Καλαντζή: "Ο σκοπός μου είναι καθαρά εγωιστικός, να θυμάμαι πράγματα που νιώθω ότι θα ξεχάσω με το πέρασμα του χρόνου, με τον ίδιο τρόπο ακριβώς που κάποιος βγάζει φωτογραφίες ό,τι φοβάται περισσότερο να χάσει".