Il Festino Μουσική για μια βραδιά καρναβαλιού


Το Πρόγραμμα Μουσικής (ΒΜ) του Hellenic American College (HAEC) σε συνεργασία με το Hellenic American University (Nashua, NH, USA) και ο Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού του δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), παρουσιάζουν συναυλία της Χορωδίας του δήμου Αθηναίων με τίτλο “Il Festino”.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018, στις 20:00, στο Θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, Μασσαλίας 22, Αθήνα.


Στην μουσική βραδιά καρναβαλιού παρουσιάζεται μια εορταστική διαδρομή από την Αναγέννηση μέχρι την σύγχρονη εποχή, με έργα του Ιταλού συνθέτη Giovanni Giacomo Gastoldi (1554–1609), του Ιταλού συνθέτη και ποιητή Adriano Banchieri (1568–1634), του Ιταλού συνθέτη Gioachino Antonio Rossini (1792–1868) και του Πρώσου συνθέτη και θεατρικού συγγραφέα Franz Friedrich Richard Genée (1823–1895) μεταξύ άλλων, καθώς και παραδοσιακά τραγούδια της Νοτίου Αμερικής.

Συμμετέχει ο πιανίστας Θάνος Μαργέτης και διευθύνει ο μαέστρος Σταύρος Μπερής.


Εκδήλωση
Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018, 20:00



Είσοδος
Είσοδος ελεύθερη



Διεύθυνση
Θέατρο Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, Μασσαλίας 22, Αθήνα



Πληροφορίες
Hellenic American College: 210 3680950, www.haec.gr, events@haec.gr 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Είδαμε και προτείνουμε: The Blunsdon Act στο Theatre of the NO

Είδαμε και προτείνουμε: "Waiting for Godot" at Theatre of the No

Ακούσαμε και προτείνουμε: «Εκ Βαθέων»: Ένα άλμπουμ-κατάδυση στην ουσία του ελληνικού τραγουδιού

Είδαμε και προτείνουμε: «Άνθρωπος του Θεού» – Όταν η πίστη συγκρούεται με την απελπισία

Είδαμε και προτείνουμε: Η Σκύλα του Georges de la Fouchardière, σε απόδοση και σκηνοθεσία Κερασίας Σαμαρά

Είδαμε και προτείνουμε: «ΜΕΤΑΝΑΑΑΑΣΤΕΣ» ή «Είμαστε πάρα πολλοί πάνω σ’ αυτήν τη βάρκα» του Ματέι Βιζνιέκ