ΑΤΖΕΝΤΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 30/01/18 ΕΩΣ 11/02/18


Σάββατο 03 Φεβρουαρίου 2018

Ο Άγγελος Αγγέλου & Έμη Σίνη στο βιβλιοπωλείο ΜΑΓΙΚΟ ΜΟΛΥΒΙ.

Η παρουσίαση του βιβλίου ΕΝΑ ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΤΑΞΙΔΙ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 03 Φεβρουαρίου 2018, 12:30, βιβλιοπωλείο ΜΑΓΙΚΟ ΜΟΛΥΒΙ (17ης Νοεμβρίου 6-10,Μελίσσια).


Φτιάχνουμε την προσωπική μας Βαλίτσα, σφραγίζουμε το Διαβατήριό μας και ταξιδεύουμε σε Ερήμους, σε Ηφαίστεια και σε μυστικούς Βυθούς, σε μια διαδραστική παρουσίαση, για μικρά, αλλά και για μεγάλα παιδιά!

 

Δευτέρα 05 Φεβρουαρίου 2018

Η Κωνσταντίνα Μπότσιου και ο Θάνος Βερέμης στον Ευριπίδη.

Η παρουσίαση του βιβλίου Η ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ Β΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 05 Φεβρουαρίου 2018, 19:00,

Η Κωνσταντίνα Μπότσιου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ιστορίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και ο Θάνος Βερέμης, Ομότιμος Καθηγητής Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, με αφορμή την έκδοση του βιβλίου Η μεταμόρφωση της Ελλάδας μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, συζητούν για το πόσο ριζικά άλλαξε η Ελλάδα από τις τεκτονικές συγκρούσεις του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, τον Εμφύλιο, την Ανασυγκρότηση, την ένταξη στο νέο διεθνές σύστημα και την οικονομική Ανάπτυξη.

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Γιάννης Ν. Μπασκόζος.
 


Τρίτη 06 Φεβρουαρίου 2018

Η Μιράντα Ξαφά και ο Γεώργιος Παγουλάτος στο Public Πάτρας.

Η παρουσίαση των βιβλίων ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ & ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 06 Φεβρουαρίου 2018, 19:00, Public Πάτρας (Ερμού 55, Πάτρα).

Για το θέμα θα μιλήσουν οι: Μιράντα Ξαφά (Senior Scholar, Centre for International Governance Innovation, συγγραφέας του βιβλίου Δημόσιο Χρέος), Γεώργιος Παγουλάτος (Καθηγητής Ευρωπαϊκής Πολιτικής και Οικονομίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, συγγραφέας του βιβλίου Το νησί που φεύγει - κείμενα για την ελληνική κρίση).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ιωάννης Βούρος: " Η εργατική τάξη πάει στον Παράδεισο μέσα από ιστορίες βιωματικές που αφορούν τον καθένας μας"

«ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΟΥΣΕΣ» Η λαϊκή οπερέτα- Ωδείο Ηρώδου Αττικού 9/9/19

Βίκυ Καραϊσκου :" Εκτιμούμε περισσότερο ό,τι έχουμε και ό,τι είμαστε όταν δοκιμαστούμε ή χάσουμε, ό,τι και αν σημαίνει το ‘χάνω’ για τον καθένα μας"

MOUNT