ΑΤΖΕΝΤΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 30/01/18 ΕΩΣ 11/02/18


Σάββατο 03 Φεβρουαρίου 2018

Ο Άγγελος Αγγέλου & Έμη Σίνη στο βιβλιοπωλείο ΜΑΓΙΚΟ ΜΟΛΥΒΙ.

Η παρουσίαση του βιβλίου ΕΝΑ ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΤΑΞΙΔΙ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 03 Φεβρουαρίου 2018, 12:30, βιβλιοπωλείο ΜΑΓΙΚΟ ΜΟΛΥΒΙ (17ης Νοεμβρίου 6-10,Μελίσσια).


Φτιάχνουμε την προσωπική μας Βαλίτσα, σφραγίζουμε το Διαβατήριό μας και ταξιδεύουμε σε Ερήμους, σε Ηφαίστεια και σε μυστικούς Βυθούς, σε μια διαδραστική παρουσίαση, για μικρά, αλλά και για μεγάλα παιδιά!

 

Δευτέρα 05 Φεβρουαρίου 2018

Η Κωνσταντίνα Μπότσιου και ο Θάνος Βερέμης στον Ευριπίδη.

Η παρουσίαση του βιβλίου Η ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ Β΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 05 Φεβρουαρίου 2018, 19:00,

Η Κωνσταντίνα Μπότσιου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ιστορίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και ο Θάνος Βερέμης, Ομότιμος Καθηγητής Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, με αφορμή την έκδοση του βιβλίου Η μεταμόρφωση της Ελλάδας μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, συζητούν για το πόσο ριζικά άλλαξε η Ελλάδα από τις τεκτονικές συγκρούσεις του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, τον Εμφύλιο, την Ανασυγκρότηση, την ένταξη στο νέο διεθνές σύστημα και την οικονομική Ανάπτυξη.

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Γιάννης Ν. Μπασκόζος.
 


Τρίτη 06 Φεβρουαρίου 2018

Η Μιράντα Ξαφά και ο Γεώργιος Παγουλάτος στο Public Πάτρας.

Η παρουσίαση των βιβλίων ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ & ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 06 Φεβρουαρίου 2018, 19:00, Public Πάτρας (Ερμού 55, Πάτρα).

Για το θέμα θα μιλήσουν οι: Μιράντα Ξαφά (Senior Scholar, Centre for International Governance Innovation, συγγραφέας του βιβλίου Δημόσιο Χρέος), Γεώργιος Παγουλάτος (Καθηγητής Ευρωπαϊκής Πολιτικής και Οικονομίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, συγγραφέας του βιβλίου Το νησί που φεύγει - κείμενα για την ελληνική κρίση).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

«Αγάπη μόνο ρε...» μία ώρα γέλιου με αποσπάσματα από παραστάσεις του Χριστόφορου Ζαραλίκου σε όλη την Ελλάδα

H Φωτεινή Βελεσιώτου στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο. Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου, special guest ο Κώστας Μακεδόνας

The Pandemic of ARTvirus | On line ART exhibition is travelling in at least 150 countries - Διαδικτυακή εικαστική έκθεση ταξιδεύει σε 150 τουλάχιστον χώρες της Γης