ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΟΥΜΠΑΝΑΚΗ & BUZZ BASTARDZ Toubanaki & the Buzz Bastardz «εννιά χρονια Buzz ... »





​ 
ΠΕΜΠΤΗ 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018



Η Αγγελική Τουμπανάκη, vocalist/ performer μαζί με το εκρηκτικό πολυσυλλεκτικό μουσικό της σχήμα «Toubanaki & the Buzz Bastardz» μας συναντούν ξανά στο Half Note Jazz Club την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου και παρουσιάζουν τη συναυλία «Εννιά χρόνια Buzz». Bαλκανικές πολυρυθμίες, δρόμοι της Ανατολής, μελωδίες της Μεσογείου, αναμειγνύονται με Jazz αρμονία, crossover διάδραση, βοκαλισμούς και πρωτότυπες συνθέσεις που καταθέτουν τον έντονο και χαρακτηριστικό προσωπικό ήχο των «Toubanaki & the Buzz Bastardz».
Επί σκηνής: επτά δεξιοτέχνες μουσικοί της ελληνικής παραδοσιακής και τζαζ μουσικής, παίζουν μουσικές πέρα από σύνορα και νόρμες, δημιουργούν, αυτοσχεδιάζουν, δομούν τη στιγμή, συνθέτοντας ένα ηχητικό κράμα μουσικής παράδοσης και σύγχρονης φόρμας. Η Αγγελική δημιούργησε το σχήμα το 2008. Από την πρώτη στιγμή διακρίθηκε ως μια από τις πιο ιδιαίτερες μουσικές προτάσεις της world jazz σκηνής στη Ελλάδα. Ένα βιωματικό ταξίδι με συναισθήματα, ατμόσφαιρες και εικόνες που αποτυπώνονται ανάγλυφα  στην ελευθερία της έκφρασης και τη χαρά για τη μουσική.

Toubanaki & the Buzz Bastardz:
Αγγελική Τουμπανάκη: φωνή
Βασίλης Κετεντζόγλου: ηλεκτρική κιθάρα, συνθέσεις
Παντελής Στόικος: τρομπέτα, καβάλ, συνθέσεις
Γιάννης Παπαναστασίου: άλτο, σοπράνο σαξόφωνο
Παρασκευάς Κίτσος: ηλεκτρικό μπάσο
Γιάννης Παπαγιαννούλης: σετ κρουστών
Θάνος Χατζηαναγνώστου: τύμπανα


HALF NOTE JAZZ CLUB
Τριβωνιανού 17, Μετς
Ώρα έναρξης: 21.30
Είσοδος: 10 ευρώ (μπαρ) - 15 ευρώ (τραπέζι)
Προπώληση: www.viva.grMedia Markt, Seven Spots, Reload Stores,
Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης 
Πληροφορίες - Κρατήσεις: 
210 9213310

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αλέξανδρος Παπαδάκης: "Ότι και άν κάνουμε στην ζωή μας παραμένουμε άνθρωποι με καρδιά ψυχή σώμα και αίμα".

Γιώργος Βαγγελάκης: "Για μένα η μοναξιά προσφέρει απλόχερα δύο μεγάλα δώρα, την απόσταση και τον χρόνο".

«Ρήγμα: Οι επτά ακατανίκητες δυνάμεις»

Βαρώτσου Τούλα: "Τα Διαμάντια της Αιωνιότητας να φέρουν την νέα γενιά αντιμέτωπη με την Ιστορία και με όσα σημάδεψαν μία δύσκολη κατοχική περίοδο για την ανθρωπότητα".

Έντυ Κιτάντζη: "Η υπέρβαση των ορίων μέσα στην ποιητική διαδικασία λυτρώνει από τη βάρβαρη βασανιστική πραγματικότητα, ελευθερώνοντας το πνεύμα".

Βαγγέλης Μανουβέλος: Έχω την αίσθηση ότι σήμερα φοβόμαστε περισσότερο την ευαλωτότητα, επικοινωνούμε αδιάκοπα, αλλά αποφεύγουμε να εκτεθούμε πραγματικά".