Οι Hume Assine μετέτρεψαν τις Χίλιες Σιωπές σε Βραδινές Περιπλανήσεις





Ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια της Ελένης Τσαλιγοπούλου, οι Χίλιες Σιωπές, έγιναν Βραδινές Περιπλανήσεις, μέσα από την ευφάνταστη προσέγγιση που έκανε ένας από τους πιο χαρισματικούς νέους έλληνες δημιουργούς, ο Hume Assine (Χιουμ Ασίν).


Το κομμάτι του Νίκου Ζούδιαρη απόκτησε έναν απρόσμενο ήχο συνδυασμένο με το Wake Up Darling των LeGarde και το αποτέλεσμα είναι απρόσμενα γοητευτικό.  
Tο τραγούδι είναι διαθέσιμο για free download, ενώ οπτικοποιήθηκε με πλάνα από τον προσωπικό τους χώρο δημιουργίας. 



Οι Βραδινές Περιπλανήσεις μαζί με ανατρεπτικές διασκευές αλλά και τραγούδια από το πρώτο τους albumTill Now”, θα ακουστούν στα επόμενα δύο live που θα δώσει ο Hume Assine μαζί με τους Αλέξιο Αντωνόπουλο και Δωρίδα Χιώτη, στις 27 Ιανουαρίου στο Death Disco (opening act for Liebe) και στις 25 Φεβρουαρίου στο 6d.o.g..





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μαρία Χατζηαποστόλου: "Μια ολόκληρη εποχή που εμπεριέχει όλες τις εποχές, ξεδιπλώνεται μέσα στη σκέψη του Μάνου Ελευθερίου, με τον ποιητή να παραμένει πάντα πιστός σε ό,τι θεωρεί ιερό".

Νατάσα Βραχλιώτη: "Το βιβλίο, όπως και κάθε βιβλίο από μόνο του έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει!"

Είδαμε και προτείνουμε: «Το Μεγάλο μας Τσίρκο»: Μια λαϊκή τελετουργία μνήμης στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού

Καλλιέρη Ευδοξία: "Τα παιδιά τείνουν να αποδέχονται τη διαφορετικότητα και αξιολογούν το γεγονός αυτό ανάλογα με την καθοδήγηση των γονιών τους".

Ανθή Γουρουντή: "Η εποχή των αντιφάσεων, ο τόπος και χρόνος που ζούμε, κάνει το συγκεκριμένο έργο εξαιρετικά επίκαιρο, παρουσιάζοντας την ανάγκη του ανθρώπου για πνευματική ανάταση και την τάση του για εξέλιξη ακόμα και μέσα από τον θάνατο".