Οι Hume Assine μετέτρεψαν τις Χίλιες Σιωπές σε Βραδινές Περιπλανήσεις





Ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια της Ελένης Τσαλιγοπούλου, οι Χίλιες Σιωπές, έγιναν Βραδινές Περιπλανήσεις, μέσα από την ευφάνταστη προσέγγιση που έκανε ένας από τους πιο χαρισματικούς νέους έλληνες δημιουργούς, ο Hume Assine (Χιουμ Ασίν).


Το κομμάτι του Νίκου Ζούδιαρη απόκτησε έναν απρόσμενο ήχο συνδυασμένο με το Wake Up Darling των LeGarde και το αποτέλεσμα είναι απρόσμενα γοητευτικό.  
Tο τραγούδι είναι διαθέσιμο για free download, ενώ οπτικοποιήθηκε με πλάνα από τον προσωπικό τους χώρο δημιουργίας. 



Οι Βραδινές Περιπλανήσεις μαζί με ανατρεπτικές διασκευές αλλά και τραγούδια από το πρώτο τους albumTill Now”, θα ακουστούν στα επόμενα δύο live που θα δώσει ο Hume Assine μαζί με τους Αλέξιο Αντωνόπουλο και Δωρίδα Χιώτη, στις 27 Ιανουαρίου στο Death Disco (opening act for Liebe) και στις 25 Φεβρουαρίου στο 6d.o.g..





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Είδαμε και προτείνουμε: «Εσύ κι εγώ και ο Φεϊντώ» της θεατρικής ομάδας Αντικλείδι στο Μικρό Κεραμεικό

LIVE | Rebe(l)Tango: Ρεμπέτικο & Tango: Δρόμοι Παράλληλοι

Καλλιέρη Ευδοξία: "Τα παιδιά τείνουν να αποδέχονται τη διαφορετικότητα και αξιολογούν το γεγονός αυτό ανάλογα με την καθοδήγηση των γονιών τους".

Ελένη Καραμπάτσου: "Η καλλιέργεια αρετών στα παιδιά είναι θεμέλιο για να εξελιχθούν σε ισορροπημένους και υπεύθυνους ανθρώπους".

Είδαμε και προτείνουμε: Επικίνδυνος Οίκτος του Stefan Zweig στο Θέατρο Χώρος

Είδαμε και προτείνουμε: «Η Ανάστασις» του Λέοντος Τολστόι στο ΘΕΑΤΡΟ NOŪS