The Unspokens με την Αγγέλω Σφέτσου @ Zoo @ 29/9/17


Αγγέλω Σφέτσου
The Unspokens
Μουσική Σκηνή «The Zoo»
Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου

Την σκηνή του «The Zoo» στο Χαλάνδρι επέλεξε η Αγγέλω Σφέτσου για να παρουσιάσει την νέα της μουσική παράσταση με τίτλο «The Unspokens».

Τραγούδια ανείπωτα, παλιά, καινούρια αλλά και κάποια που δεν έχουν ακόμα κυκλοφορήσει, cassics, jazzy, παραδοσιακά και παρεξηγημένα θα αποτελέσουν τον μουσικό καμβά του προγράμματος.
Μαζί της επί σκηνής ο Κώστας Μιχαλός, ο Απόστολος Καλτσάς και ο Στρατής Άγγελος - τρεις εξαίρετοι ο καθένας στο είδος του μουσικοί  - σε ένα ακουστικό σετ για κιθάρα, μπάσο, τύμπανα και φωνή.
Τέσσερις μουσικοί με διαφορετικές καταβολές ενώνουν τις δυνάμεις τους για να μας παρουσιάσουν τραγούδια που δεν έχουν τολμήσει μέχρι στιγμής στο πιο άρτιο άκουσμα τους.
Καλεσμένος στην παράσταση είναι ο μουσικοσυνθέτης και τραγουδοποιός Βασίλης Μπαμπούνης δίνοντας το δικό του στίγμα στην βραδιά.
Facebook event - https://www.facebook.com/events/360893061009938/

Μουσική Σκηνή «The Zoo»
Ζωοδόχου Πηγής 45 Χαλάνδρι
Μετρό: Στάση Νομισματοκοπείο
Τηλ. Κρατήσεων: 210 674 5375
Ώρα Έναρξης: 22:00
Είσοδος: 8€ με μπύρα

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μαρία Χατζηαποστόλου: "Μια ολόκληρη εποχή που εμπεριέχει όλες τις εποχές, ξεδιπλώνεται μέσα στη σκέψη του Μάνου Ελευθερίου, με τον ποιητή να παραμένει πάντα πιστός σε ό,τι θεωρεί ιερό".

Νατάσα Βραχλιώτη: "Το βιβλίο, όπως και κάθε βιβλίο από μόνο του έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει!"

Είδαμε και προτείνουμε: «Το Μεγάλο μας Τσίρκο»: Μια λαϊκή τελετουργία μνήμης στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού

Καλλιέρη Ευδοξία: "Τα παιδιά τείνουν να αποδέχονται τη διαφορετικότητα και αξιολογούν το γεγονός αυτό ανάλογα με την καθοδήγηση των γονιών τους".

Ανθή Γουρουντή: "Η εποχή των αντιφάσεων, ο τόπος και χρόνος που ζούμε, κάνει το συγκεκριμένο έργο εξαιρετικά επίκαιρο, παρουσιάζοντας την ανάγκη του ανθρώπου για πνευματική ανάταση και την τάση του για εξέλιξη ακόμα και μέσα από τον θάνατο".