ΠΕΡΑΝ, το καφέ αμάν της πόλης-22 & 23 Σεπτεμβρίου


Στο «Πέραν, το καφέ αμάν της πόλης» 22-23 Σεπτεμβρίου

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου:
AX ΡE betty - «Αυστηρώς ρεμπέτικα»
Αυστηρώς ρεμπέτικα και την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου στο «Πέραν - το καφέ αμάν της πόλης», με τους Αχ Ρε Betty/Αχ Ρε Μπέτυ, ένα μουσικό ντουέτο με σαφή προσανατολισμό στο προπολεμικό ρεμπέτικο και την μετέπειτα εξέλιξή του έως και τα τέλη της δεκαετίας του '40. Κύριο χαρακτηριστικό τους είναι η αναπαραγωγή και η διατήρηση των ηχοχρωμάτων της εποχής αυτής, με έμφαση στην ενορχηστρωτική προσέγγιση του ρεμπέτικου.
Ώρα έναρξης: 22:30.
Είσοδος: 2,00 ευρώ/άτομο.


Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου:
Γιώργος Κουτουλάκης-Μαρία Δεναξά-Φώτης Τσορανίδης
«Από το ρεμπέτικο στο λαϊκό»
Το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, στο «Πέραν - το καφέ αμάν της πόλης», γλεντάμε και πάλι με τον γνωστό - κυρίως από τη συνεργασία του με τον μεγάλο σκηνοθέτη Κώστα Φέρρη στην τηλεοπτική του σειρά «Ονείρου Ελλάς»- δεξιοτέχνη του μπουζουκιού με το εκφραστικό παίξιμο, Γιώργο Κουτουλάκη, την Μαρία Δεναξά στο τραγούδι και τον Φώτη Τσορανίδη στην κιθάρα, με ρεμπέτικα και παλιά λαϊκά τραγούδια που όλοι αγαπάμε.
Ώρα έναρξης: 23:00.
Είσοδος: 3,00 ευρώ/άτομο.

Ηχοληψία: Θοδωρής Θεοχαρόπουλος.

Πληροφορίες-Κρατήσεις: 210-25.33.896
«Πέραν, το καφέ αμάν της πόλης»
Λεωφόρος Δεκελείας 20, Νέα Χαλκηδόνα

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Χαριτίνη Ξύδη: "Ο χρόνος είναι η αιώνια πάλη των αντιθέτων και ταυτοχρόνως η ισορροπία τους".

Βασιλική Χρυσοστομίδου: "Η αυξανόμενη φτωχοποίηση των ανθρώπων σε συνδυασμό με την έκπτωση αρχών και αξιών, τους εξοικειώνει με τη φρίκη και τον θάνατο".

ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΟΥΤΙ || Ο Στέφανος Κυριακίδης επιστρέφει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά ύστερα από 52 χρόνια

Μαίρη Κλαμπούρα: "Πάντα είχα μια έντονη ροπή προς το σκοτάδι, όχι σαν άνθρωπος αλλά σαν καλλιτέχνης".

Είδαμε και προτείνουμε: «Το μαύρο κουτί» του Γιώργου Ηλιόπουλου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά