Ο Ρόμπερτ Μακ στον ΙΑΝΟ | Τετάρτη 27.09 στις 12:00 | Αριστοτέλους 7, Θεσσαλονίκη

Email Image

Ο Ρόμπερτ Μακ στο βιβλιοπωλείο IANOS
Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, στις 12:00
Τ. 2310 277004


Είναι γνωστό εδώ και λίγες μέρες, ότι ΠΑΟΚ και IANOS έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους για χάρη του Toumba Magazine. Η “επισημοποίηση” της νέας αυτής συνεργασίας θα πραγματοποιηθεί με μία ιδιαίτερη εκδήλωση.

Την Τετάρτη (27.09) στις 12:00, στο βιβλιοπωλείο IANOS , στην πλατεία Αριστοτέλους, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, οι άνθρωποι του Toumba Magazine και του Ιανού θα παρουσιάσουν τη συνεργασία τους γύρω από το επίσημο περιοδικό του ΠΑΟΚ που πωλείται πλέον και στα βιβλιοπωλεία της κορυφαίας αλυσίδας.

Μαζί τους θα είναι κι ο Ρόμπερτ Μακ , ο οποίος θα υπογράψει τα συλλεκτικά τεύχη του Toumba Magazine και θα φωτογραφηθεί με τους φίλους της ομάδας και αναγνώστες του περιοδικού.

Σας περιμένουμε, λοιπόν, όλους στο βιβλιοπωλείο IANOS, στην πλατεία Αριστοτέλους, για να προμηθευτείτε κι εσείς το Toumba Magazine Special Edition και να γνωρίσετε από κοντά τον Ρόμπερτ Μακ.

Το Toumba Magazine Special Edition είναι αφιερωμένο στην επιστροφή του ΠΑΟΚ στους τίτλους έπειτα από 14 χρόνια. Στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας 2017. Με συνεντεύξεις, αναλύσεις αρχειακά ντοκουμέντα, μεγάλο φωτογραφικό αφιέρωμα και δώρο την ειδικά αφίσα των νικητών.

Το ειδικό τεύχος του επίσημου περιοδικού του ΠΑΟΚ κυκλοφορεί με δύο ξεχωριστά εξώφυλλα για να διαλέξετε όποιο σας αρέσει περισσότερο ή να κρατήσετε και τα δύο στη συλλογή σας.
Email Image

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Eίδαμε την "Μήδεια" στο θέατρο Μπάγκειον

Γιάννης Σκαραγκάς: " Ένιωσα ότι η περίπτωση της Αχλαδιώτη κουβαλάει το φορτίο του εξαντλημένου Έλληνα της οικονομικής κρίσης: ο ανίσχυρος άνθρωπος που παλεύει με την απομόνωση και προσπαθεί να βρει τη θέση του σε έναν κόσμο που καταρρέει."

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ | Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΠΛΟΦΑ - ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΟΥ 2015 - ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ

Κωστής Πετρίτης: "Το φως και το σκοτάδι συμβολίζουν το αιώνιο συμπαντικό παιχνίδι. Είναι η προσπάθεια και η επιθυμία του ανθρώπου να αποδεσμευτεί από αυτά που τον κρατάνε δέσμιο"

Μεγάλη Συναυλία – Αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη στις 24 Ιουνίου στο Καλλιμάρμαρο

Εξολοθρευτή Άγγελος | για μια μόνο παράσταση στο θέατρο Βράχων | 11 Ιουλίου 2019